שאלה
אני כבתי רשימה של דגמים ואני רוצה לדעם אם הם נמצאים בישראל בבקשה כל מי שראה דגמם מהרשימה שירשום
AC בבקשה תשתפו פעולה זה די חושב ליו לעוד כמה אנשים הרשימה מתילה AUDI S4/RS4 A8 S8/W12 BMW M5 BMW Z8 כל דגם של בנטלי טולי viper הונדה סיוויק מופרת קשות (אפשר אולי להביא פירוט ) HUMMER NSX טויוטה סופרה JAGUAR XKR (סילברסטון קופה) למבורגיני דיאבלו למבורגיני קונטש מאזדה-RX7 מזרטי 3200 GT מיצובישי EVO כל מספר מיצובישי גאלנט VR4 מרצדס CL /SL BRABUS כל מספר מרצדס AMG כל הדגם מקובל ניסאן סקיליין ניסאן Z סבארו אימרזה STI או משופרת קשות סאיט איביזה קופררה סיאט קורדובה קופררה סיאט ליאון קופררה VW חיפושית RSI ( אני יודע שיש בצפון אחת !!) פורד KA פורד פוקוס RS פורד מוסטנג SVT פורשה קראררה GT3/GT2 פורשה קראררה ראף או ראלף (זהאת סדנאת שיפורים ) פיז´ו 406 קופה פרארי 306/355/550/456 וטוסטה רוסה קאדילק אלדורדו (מהחדשות) קאדילק הגייפ אסקלייד רולס רוייס כל דגם שראו רנו V6 (חייב לביות כי יש 2 בארץ לפחות) קורבט ואחרון חייב לוטוס כל מי שראה אחד מהדגמים שברשימה ^^^^^ שיציין איזה בבקשה לשתף פעולה בתודה AC
אני כבתי רשימה של דגמים ואני רוצה לדעם אם הם נמצאים בישראל בבקשה כל מי שראה דגמם מהרשימה שירשום