שאלה

ac cobra

New member
שאלה

אני כבתי רשימה של דגמים ואני רוצה לדעם אם הם נמצאים בישראל בבקשה כל מי שראה דגמם מהרשימה שירשום
AC בבקשה תשתפו פעולה זה די חושב ליו לעוד כמה אנשים הרשימה מתילה AUDI S4/RS4 A8 S8/W12 BMW M5 BMW Z8 כל דגם של בנטלי טולי viper הונדה סיוויק מופרת קשות (אפשר אולי להביא פירוט ) HUMMER NSX טויוטה סופרה JAGUAR XKR (סילברסטון קופה) למבורגיני דיאבלו למבורגיני קונטש מאזדה-RX7 מזרטי 3200 GT מיצובישי EVO כל מספר מיצובישי גאלנט VR4 מרצדס CL /SL BRABUS כל מספר מרצדס AMG כל הדגם מקובל ניסאן סקיליין ניסאן Z סבארו אימרזה STI או משופרת קשות סאיט איביזה קופררה סיאט קורדובה קופררה סיאט ליאון קופררה VW חיפושית RSI ( אני יודע שיש בצפון אחת !!) פורד KA פורד פוקוס RS פורד מוסטנג SVT פורשה קראררה GT3/GT2 פורשה קראררה ראף או ראלף (זהאת סדנאת שיפורים ) פיז´ו 406 קופה פרארי 306/355/550/456 וטוסטה רוסה קאדילק אלדורדו (מהחדשות) קאדילק הגייפ אסקלייד רולס רוייס כל דגם שראו רנו V6 (חייב לביות כי יש 2 בארץ לפחות) קורבט ואחרון חייב לוטוס כל מי שראה אחד מהדגמים שברשימה ^^^^^ שיציין איזה בבקשה לשתף פעולה בתודה AC

מצמץ

New member
למיטב ידיעתי יש בארץ

HUMMER (סמל"ת מיבאים). XKR (מיובאת לארץ). יש כ 12 SL לפחות בארץ. AMG ידועות לי רק 3 שנמצאות בארץ. RX7 יש 1 מדור קודם ו 2 מהדגם הנוכחי (ע"פ מה ששמעתי). יש איפרזות משופרות בארץ. אודי S8 ניתנת להזמנה אצל היבואן. יש איביזה קופרה (ניתנת להזמנה מהיבואן). M5 (ניתנת להזמנה אצל קמור). פורשה GT3 ניתנת להזמנה אצל היבואן. יש פרארי 355 אדומה (ראיתי אותה בין הרצליה לנתניה על הכביש המהיר, לא כולל את ה456 של מנכ"ל סמל"ת, וישנם גם 348 וטסטרוסה בארץ שיובאו אישית). יש כ 3 אלדוראדואים בארץ. ידועות לי רק על 2 רולס-רויסים ישנות בארץ (שנות ה70´-60´). יש הרבה קורבטים משנות השמונים בארץ ו כ2 קורבטים מהדגם הנוכחי. שמעתי שיש מישהו שהביא דיאבלו לארץ אבל אינני יודע אם הוא השאיר אותה כאן או לא. ודרך אגב נראה לי שהתכוונת לסדנא RUF. מקווה שזה עוזר לך.

ac cobra

New member
אני יודע טוב מאוד

איזה דגם אפשר לייבוא אבל לא זאת השאלה! שאלתי איזה דגם יש כיאלו נמצא בארץ חונה בחניה של מישהו לא שאלתי אם מיביאים אותם !!! נ.ב רצוי להוסיף את המקומות שהם נמצאות או חונת תמיד ולמצמץ בקשר ללמבוריגיני הדיאבלו הוא הביאה אותה ולקח בחזרה לארה"ב (ראיתי צילמתי נגעיתי) ואת הרולס רוייס ראיתי אותו ואמרו לי שאפשר להשכיר אותו ללילה בחברתה הכרמל וסדנא נכונה ואחרון מההאתר של מ.מ.ס.י בארץ?

pomelit

New member
ואני מכירה מישהו שהביא מולטיפלה

למוסך, והיא עמדה לה שם בגאווה ליד ההאמר: מולטיפלה זה האמר לייט

kirk hammet

New member
הדבר היחיד שאני יודע

זה שיש בארץ קורבט. לא יודע איזה דגם , אבל היא נראתה כהעתק מדויק למכונית של טמפלטון פק , דה פייס מן , מצוות לעניין. גם אותו צבע. בהתחלה לא זיהיתי עד שראיתי את הסמל , זה היה לפניי לא מעט זמן. ואני הייתי עם אמא שלי באוטו , אמרתי לה לחכות ולא לנסוע רק כדי שאני אוכל לנעוץ עוד מבטים ביצירה המוטורית המופלאה הזאת. היא לא הקשיבה לי.

kitt

New member
פורד KA יש לפחות שתיים אחת בהרצליה

קיפוח באזוה"ת והשניה ברמת השרון.

Montoya

New member
בטח שיש פג´ו 406 קופה

יש שני סוגי מכוניות (בקשר לגג): קבריולט שזה עם גג נפתח, וקופה שזה כמו אצל רוב המכוניות עם גג סגור (רגיל). אז בטח שיש בארץ פג´ו 406! ראיתי מלא אבל מלא פעמים!

Montoya

New member
מה זה VW חיפושית RSI?

תראה אם מדובר על החיפושית החדשה אז בטח שיש בארץ1 ראיתי הרבה פעמים. אבל מה הקטע עם ה RSI? לא יודע אם אלה שראיתי הן RSI אן לא... זה פרנציפיאלי? או שכל החיפושיות החדשות אולי RSI? לא? בקיצור יש בטוח חיפושית חדשה.

מצמץ

New member
החיפושית RSI

המכונית שאתה קונה במקום TT אם אין לך כסף, אני מת על המכונית הזאת אבל לא חושב שעדיין מוכרים אותה בארץ אם היא תימכר כאן היא בטח תעלה כ180 אש"ח, יש לה פנים מזה חמוד וספורטיבי עם ספוילר כמו של 911 פשוט בא לך לאמץ יתומה אחת כזאת (זאת מצווה לעשות כך).

Montoya

New member
נו ראיתי כזאת

אבל בלי הספויילר. RSI מחייב ספויילר?

ac cobra

New member
כן

עם זה בלי ספויילר אפשר עוד לששוב שזה החיפושית הרגילה זה אולי הדבר מבדיל שבין דני הדגמים והבולט

Montoya

New member
טוב בקיצור

למה אתה מתכוון "חיפושית רגילה"? לישנה או חדשה? בקיצור מה שאני מנסה להסביר זה שראיתי לא פים בארץ חיפושית חדשה (אבל בלי הספויילר נדמה לי, או שלא שמתי לב עליו, אבל ככל הנראה בלעדיו).

OPERATi0N_iVY

New member
הנה כמה שראיתי בטוח...

פורד KA רולס רויס - ההיא מתחילת המאה שסיפרתי עליה קורבט מהדור הרביעי ובקשר ללמבורגיני,כנראה שיש אחת כי לפני שלוש שנים ראיתי בעיתון תמונה של למבורגיני דיאבלו עם כל מיני ציורים של ISRAEL וכל מיני שטויות עליה...ושמרתי את התמונה...לא יודע אם היא שייכת למישהו בארץ או נמצאת כאן...

falou

New member
זו מכונית שראם התחרה בה..

במספר מירוצים של למבורגיני קאפ, שבאחד מהם היה לי התענוג להיות נוכח ב-pits. המכונית עצמה שייכת לאיזה עשיר יהודי צרפתי ומעולם לא דרכה בארץ.

ac cobra

New member
אם אני לא טועה זה

על הלמבוגיני הזאת שאתם מדברים הביאו לתערוכת אוטומוטור 1998 ובא היתה למבורגיני או דיאבלו או קונטש לא זוכר איזה אבל היא היתה שם ועם צבעים כחלת וכחול ולבן והיה שם סרט שמראה "איך היא מתחרה" במרוצי הGT ואני בטוח שהיתה שם למגוריני בגלל שעד היום יש לי את הגליון שלה ! ויש גם את הלמבורגיני דיאבלו שאיזה אמריקני הביא ל"טיול מולדת " (ככה הוא קוראה לזה) והיא הופיעה גם בתוכנית האוטו בראש של ערוץ חמש ויש לי תומונות שלה ויש גם איזה למבוריגיני דיאבלו באילת (אני לא בטוח ב"שמועה הזאת) ולא לשכוח יש את הקונטש של איזה "מאפיונר"

מה שאני ראיתי בארץ

מה שאני ראיתי בארץ אודי S4 ב.מ.וו M5 האמר(לא רק צבאי
) קורבט גם מהחדשות וגם מהישנות בנטלי קביריולט ולוטוס(אה בעצם זה היה ביוון) והיה בזמנו בארץ למבורגיני דיאבולו אבל היה על זה כתבה וזה הסתבר כזיוף מדוייק(היה בחדשות)

למעלה