שאלה

lihi1

New member
שאלה

האם פרדי גדול מקמילה? כי לא מובן לי איך קמילה בתו של פדרו אך פרדי לא הבן שלו

|תרופרדי גדול מקמילה, אלנה הייתה עם

אבא של פרדי לפני שהיא שכבה עם פדרו ונכנסה ממנו להיריון עם קמילהתרו

lihi1

New member
תודה

אבל פדרו ואלנה היו יחד כצעירים לפי מה שהבנתי היא הייתה עם אבא של פרדי ואחר כך שכבה עם פדרו וחזרה להיות עם אבא של פרדי שככה כולם חשבו שקמילה גם בתו מה היה שהיא שכבה עם פדרו אם היא התחתנה כבר?

../images/Emo14.gifפדרו היה אהבת נעוריה של אלנה,

אבל הם לא התחתנו, אחרי שהיא ופדרו היו זוג כשהיו צעירים, אלנה התחתנה עם בעלה- אבא של פרדי, בגלל זה פרדי יותר גדול מקמילה

ElinorL

New member
בואי אני אסביר לך בקצרה :)

אלנה (אמא של קמילה ופרדי) התחתנה עם אבא של של פרדי והם עשו שוקי שוקי ופרדי נולד אחרי כמה שנים (לא הרבה כי אין הבדל גדול בין פרדי לקמילה) אלנה ובעלה החליטו להפרד ועוד לא להתגרש אלנה חזרה לחווה שבדרום ושם היא ופדרו התאהבו החליטו שהם יתחתנו עשו שוקי שוקי ואבא של פרדי מת ואני חושבת שזה לפני שהם התגרשו הסיבה שאלנה ופדרו לא היו ביחד זה כי אבא של אלנה גילה מה קרה והוא סילק אותה מהחווה על זה שהיא שכבה עם פדרו... אלנה נכנסה להריון בסמוך לפרדה שלה מבעלה כך שהיא יכלה להגיד שהוא האב... מקווה שלא בילבלתי אותך יותר מידי ושהבנת :) כל שאלה נוספת בכיף מאמי :)

lihi1

New member
שוב תודה

תתעלמי מהשאלה שלי כי לא ראיתי את ההסבר סליה ושוב תודה

lihi1

New member
שאלה נוספת

ממה שהבנתי פדרו ואלנה שהיו צעירים פדרו נסע ואלנה התחתנה אז למה שאלנה נפרדה מבעלה וחזרה לפדרו ששמה נוצרה קמילה הם נפרדו שוב הבנתי שאבא של אלנה העיף אתה אבל בכל זאת למה הם לא נשארו להיות יחד?

ElinorL

New member
כי לא תמיד הכל ורוד

והוא הלך למקום אחר כנראה הם לא רצו לחזור או שלא יצא לא תמיד מצליח...

ElinorL

New member
וגם לא במקום שהיא תתחיל לצאת איתו

איך שבעלה מת אני יודעת שאחרי שאבא של אלנה גירש אותה הם התכתבו אבל בסוף כנראה לא יצא (לא כנראה, אנחנו רואים שלא יצא! חחח :)

ElinorL

New member
כי היא בגדה בבעלה עם פדרו

לא הראו את זה, זה פשוט מובן....

CrAzY In LoVe3

New member
טוב אז ככה ...

כשהלנה הייתה בהיריון עם קמילה היה לה את פרדי כבר ועוד היה בן 3 ואז היא עזבה עם פרדי את בית אביה אז מכאן נובע שפרדי יותר גדול

למעלה