אבל...
שעה וחצי שעתיים זה כל כך קצת זמן, זה אפילו לא שווה לי לצאת מהבית בשביל ללכת לשחק.... אם אני כבר יוצאת בקור הזה מהבית, עם הטמפרטורות הנמוכות שיש בארץ הזאת, למסע הארוך אל הבית של אחד השחקנים, לא משנה אם המשחק קרוב או רחוק אני רוצה שיהיה טעם: למצוא בגדים בבלגאן, להתלבש, להתעטף בשכבות של צעיפים ומעילים ומה שיש עוד בבלגאן, לנעול נעליים, למצוא גרביים חמות, להוריד את הנעליים, לגרוב את הגרביים החמות, למצוא גרביונים, לחלוץ את הנעליים ואת הגרביים ולשים גרביונים לגרוב את הגרביים החמות ולנעול שוב את הנעליים, למצוא בבלאגן את קוביות המזל שלי, למצוא את המפתחות הבית, לנעול את הבית, להזכר ששכחתי את הפלאפון ואם אמא לא תתפוס אותי היא תשתגע, לפתוח את הדלת, למצוא את הפלאפון, לגלות שהסוללה התרוקנה, למצוא מטען, לקחת את המטען, לנעול את הדלת, להיכנס למעלית, ללחוץ על הקומת קרקע, לחצתי על הקומה הראשונה, ללחוץ חזה לקומה שלי, לחזור לבדוק האם באמת זכרתי לנעול את הדלת, לנעול אותה שוב, להיכנס למעלית ללחוץ קומת קרקע, יופי נלחץ, לצאת מהמעלית, לבדוק אם יש דואר, תכלס מה זה משנה גם ככה שכחתי את המפתח של תיבת הדואר וללכת לשחק... לכן, כמו שאמרתי המינימום צריך להיות לדעתי 4 שעות, כל דבר שהוא פחות מזה ויותר מידי פעמים של מינימום שעתיים זה פשוט מוציא את החשק כי עד שאתה ממש נכנס לדמות, עד שאתה ממש קולט מה קורה מסביבך, עד שזה נהיה מעניין, בום- נגמר!!! וגם במשחקים הזמן עובר כל כך מהר, אם זה יהיה פחות מ3 שעות אני ארגיש שהתיישבתי והנה אני צריכה שוב ללכת (ואחרי כל מה שעברתי כדי להגיע)... בקיצור, מדכא! אני חושבת שצריך להוציא חוק שהרפתקאה או מפגש או איך שלא תקראו לזה בקיצור פעם אחת שכולם נפגשים צריכה להערך מינום 4 שעות!!! ואני רק רוצה לציין שחוץ מפעם אחת עוד לא שיחקתי יותר מ7 שעות וחבכי דווקא ממש ממש נהניתי אבל אין לי קבוצה אחת שבה כולם פנויים ביום למחרת ויכולים לשחק שעות...מציק ביותר...