שאלה

עופר ב.ה

New member
שאלה

האם הקבצים שמצורפים להודעות עוברים בדיקת וירוסים לפי שמועלים לדף הפורום? תודה, עופר

הקבצים המצורפים מוגבלים

לסוגים בטוחים למדי, וזו גם הסיבה להגבלת סוגי הקבצים. אנו ממליצים לכלל הגולשים להתקין תכנת הגנה כנגד וירוסים על כל מקרה.

ronnyorbach

New member
הצעה לסוג חדש של קובץ שאפשר להעלות

אני לא יודע אם זה יעניין עוד משתמשים - אבל לי לפחות זה יהיה מאוד שימושי - קבצים עם סיומת avs. avs הוא פלאג-אין ויזואלי לווינאמפ, וקבצים עם סיומות אלו הם פשוט presets שלו, והם בטוחים לגמרי.(הם שוקלים בערך 5 ק"ב כל אחד!) אבל יודעים מה? גם אם אתם לא תסכימו להוסיף את הסיומת הזאת, אני מציע שתשבו, ותחשבו על סוגי קבצים בטוחים וקטנים שיעזרו לאנשים בפורומים. ההצעות שלי להוספה של סוגי קבצים: avs, wav, mp3, pdf, html הסברים: avs - כבר הסברתי. wav ו mp3 - בטוחים לגמרי, וטובים בעיקר בפורומים של הערצה לזמרים, להעלות דוגמאות מתוך שירים. זה העלה לי רעיון! תפתחו פורום של בקשת שירים - הרי בשביל להוריד שיר צריך לדעת את השם שלו - ויש הרבה שירים שאני לא יודע מה שמם. אז אני יכול להקליט את עצמי שר אותם ולהעלות את הקובץ, שלא שוקל הרבה לפורום! מה אתם אומרים??? pdf-עוד סוג של קבצי תמונה שנוצרים בתוכנות של adobe. asp- בפורום בוני אתרים ובפורום asp זה יהיה שימושי. (נראה לי)

ronnyorbach

New member
אני בעד!

פשוט רציתי להקפיץ למעלה, מצטער! מה אתם אומרים על ההצעות שלי?

איליה.

New member
קבצי קול זה באמת יכול להיות שימושי

אתם יכולים למשל להגביל את זה לגודל של 500K כדי שאנשים לא יעלו קבצים גדולים מדי. וגם אהבתי את הרעיון של פורום בקשות שירים.

ronnyorbach

New member
תודה, תודה! הנהלת הפורומים שימו לב!

אני יודע שזה רעיון גאוני. יש לי אפילו עוד אחד! ועכשיו, הנהלה נחמדה, שימו לב: הרעיון שלי, הוא שתפתחו פורום חדש בהנהלתכם, שיקרא "הצעות לפורומים שאתם לא רוצים לנהל" או משהו פחות מסורבל באותו סגנון... בפורום זה אנשים יוכלו להציע פורומים, כולל פירוט של מה יהיה בפורום, וכולי, אבל שהם לא יוכלו לנהל. שימו לב כמה רעיונות זורמים לכאן, אבל רק בגלל שהמציע לא מסוגל/לא רוצה לנהל, הרעיון גווע! את הרעיונות מהפורומים, תשימו בדף מיוחד או בפרסומות, ואז אנשים שמתעניינים בתחומים יוכלו לקרוא על הפורומים שאנשים אחרים הציעו ולהגיש הצעה לניהול. לדעתי זהו רעיון ממש טוב, ואני רוצה לשמוע מה דעתכם. רוני אורבך נ.ב. עשו לי טובה! אל תענו להודעה זאת במילים "הצעות חדשות לפורומים יש להפנות לטופס בקשה לניהול פורום" - זה בדיוק ההיפך ממה שאני מציע...

ובכל זאת

הצעות לפורומים חדשים יש להעלות בטופס המצורף. אתה כמובן מוזמן להעלות את הנושאים כאן על מנת להסב את תשומת ליבם של הגולשים, ולנסות לאתר מנהל פוטנציאלי.

עופר ב.ה

New member
בקשר ל mp3 ובקשר ל- doc

יש סכנה לפגיעה בזכויות יוצרים ולכן אין סיכוי רב שתפוז יאשרו את הקובץ. עם זאת, אני רוצה להפנות את תשומת לב המנהלים לעובדה שקיימים וירוסי מאקרו למסמכי וורד, ולכן קשה לומר שכל סוגי הקבצים המותרים בטוחים... עופר

לצערנו לא ניתן לאבטח בצורה מושלמת

יחד עם זאת, כאשר לא מצורף לקובץ doc קובץ נוסף המפעיל אותו, קשה יותר להפוך אותו לתוכנה מזיקה או לוירוס. בכל מקרה, אנו ממליצים לגולשים להתקין תכנת אנטיוירוס, ולעדכן אותה לפרקים.

למעלה