שאלה...

שאלה...

אני חייבת דחוף תקציר קצר של לדבר עם... של ג'יין מרטין ! אני יודעת את כל המונולוג (הוא כתוב פה בתחתית העמוד, מישהי כתבה.. (מצטערת שאני לא זוכרת את השם...חחח...) בקיצור האודישן שלי היום ואני יודעת את המונולוג והכל, אבל אמרו לי ששואלים שם מה אני יודעת על הדמות והחזה בכלל...!! ות'אמת כרגע אני לא יודעת כלום !! בבקשה תספרו ליייי !!....חחח.. תודה =)

לדבר עם

זה לא מחזה, עד כמה שידוע לי. זה קובץ של מונולוגים. ולא כתוב שם שומדבר על הדמות.. אולי אם ישאלו אותך פשוט תסבירי איך את מפרשת אותה..

אממ....

רגעע.. אבל על מה מדובר שם ? בערךךךך.... זה ממש חשוב.. אני חייבת לדעת עליה משהווו.. אני רק יודעת שהיא בשנות העשרים המאוחרות... זהווווו....

Natali s

New member
אגב קוראים לי נטלי... ../images/Emo8.gif

הערות "המונולוגים של ג'ין מרטין מציגים בפני הבמאי את חשיבות סדר הקטעים בהופעה. מוכרח להיות איזון בין טראגי לקומי, בין האקטיבי והפאסיבי. המחזאית הבהירה שהיא מעדיפה שהערב יתחיל בקטע "צלצול ראשון" ויסתיים בקטע "סימנים". על שני קטעים אלה להוות את המסגרת לערב כולו. "מנורות" פתח תמיד את החלק השני של הערב וזאת גם משום שבחילוף מהיר קשה להעמיד על הבמה 17 מנורות. בקשר לסגנון ההצגה- המחזאית מעדיפה שחקנית אחרת לכל מונולוג מחשש שהדגש יושם על רב צדדיותה של השחקנית ולא על תוכן, ומתנגדת לכך שהקטעים יוצגו כהצגת יחיד. הפשטות חשובה מאוד, והקטעים עובדים היטב בלי הרבה תנועה. מעברים מוסיקליים שמישים מאוד לצורך החילופים בין התמונות. המחזאית ביקשה תמיד (אך מעולם לא קיבלה) שעל הבמה תיהיה רביעיית מיתרים" בכללי הספר של ג'יין מרטין הוא ספר ובו 9 מונולוגים לנשים. ספר מאוד מומלץ אני אישית מכירה משם חמשה מונולוגים מקסימים. בהצלחה

תודההה

יאא.. אין לך מושג כמה עזרת לייייי !! אני ממש אוהבת אותך ברגע זה !!! חחחחח... יוווו !!! באמת תודה רבהההה !!! (קצת הגזמתי פה, לא ?).. לא נורא !! שוב תודה רבה ! ואני יחזור עם עדכונים... דרך אגב בת כמה את ?

Natali s

New member
חחח.. על לא דבר ../images/Emo13.gif תבואי כל יום...

אהמ... אני כולה בת 16.5 בכיתה י'א שחיפשה יותר מדי מונולוגים לבגרות עד שמצאה את זה...
סתם ת'אמת כבר משנה שעברה מצאתי אותה... חיפשתי עשרות מונולוגים לפרו מונלוג אם את יודעת מה זה...

../images/Emo41.gif

האמת.. לא כל כך....חחח.. אבל לא נורא... אני זזתי לאודישן !!! אני אכתוב כאן כשאני אחזור אם זה מעניין אותכם !!

למעלה