שאלה..

אסף כץ

New member
שאלה..

האם משהו שמע על הוכחות ל"טלקנזיז" (הזזת חפצים בעזרת המחשבה) או שזה בכלל לא קיים? אשמח אם תענולי במהרה תודה מראש אסף כץ

אלדר

New member
ברור שזה קיים....עשיתי את זה.....

תראה משהו.......... אני לא יכול להוכיך את זה......ממש לך...... תנסה לעשות את זה..........איך שהוא ותגלה שזה קיים......אם תצליח....אם אתה חזק מספיק......... אבל אני לא יכול להוכיך לך.....רק שיש על זה ניסויים וזה עובד....מדעי זה קיים! שלך אלדר

אסף כץ

New member
תודה! אולי אתה יודע במקרה איפה אני

יכול ללמוד? אפילו אם מדובר בטיסה לאיפה שהוא פשוט.. אני מרגיש שמשהו בתוכי אומר לי להמשיך לחפש.. סיפור ארוך בכל זאת אם תוכל לענות לי על השאלה תהפוך אותי לאדם המאושר בעולם תודה מראש אסף כץ

אלדר

New member
אני ינסה......................

אז ככה: תראה אסף........ יש כמה מוקדים בארץ לחקר על טבעי לא מכיר את שמם אפשר לחפש באנטרנט עליהם חומר...מחפשים מוסדות או אונברסיטות או משהו כל דבר לחקר הזה....אני יודע שיש כזה....ויש בעולם הרבה כאלה.....ויש כמה כאלה בפורומים שיודעים אני לא ינקוט כאן בשמות כי אסור לי...אבל תשאל בפורום רוחני אולי לטיה המנהלת יש בשבילך שמות.......אני לא מכיר שמות אחרי הכל נער בן 16 יכיר מוסגות כאלה? בשביל מה לו? הלימדוים גם ככה זה יותר מידי.... אז תשאל..עזרתי לך עד כמה שאני מסוגל כרגע.....בלי לחפש יותר מידי.... שלך אלדר

אלדר

New member
לא אתה לא!

אתה לא חייב לי כלום ממש.... עשיתי מה שיכולתי לעשות... לא מכיר את מאגיה לבנה פשוט....בכלל.... אז בהצלחה לך...... שלך אלדר

קיים ועוד אייך

אסץ, תתחיל עם דברים קטנים מאוד, תתרכז הרבה, תכנס למודעות הפנימית שלך. כמובן שתצתרך להתאמן על זה הרבה... תצתרך לעשות הרבה מדיטציות... בקיצור- להכנס למודעות העצמית והפנימית... אחריי שתעשה את כל זה, אבל הרבה הרבה רהבה זמן, ואני מתכוונת הרבה. רק אז תוכל להתחיל באימונים של חפשצים עם נפח צר ומשקל קל....אם תצליח שיחקת אותה...:) רוח הטבע

אסף כץ

New member
אני רוצה לשאול אותך שאלה קצת צינית

אם יש אנשים שבאמת מסוגלים להזיז חפצים דרך המחשבה, אז למה הם לא מעיפים את עצמם באוויר? וגם תודה

ShadeMage

New member
תשובה

אין לי תשובה מוחלטת אולי אני טועה ואולי לא עד כמה שאני מבין בנושא, להזיז חפץ זה לא כמו להזיז את עצמך, כשאתה מזיז חפץ אתה מתיחס לעצמך כאל נקודת מרכז ומשם אל שאר המציאות, אם תנסה להזיז את עצמך אתה תאבד שיווי משקל מהר מאד, בגלל שצריך למצוא נקודת יחס כלשהי ולהתרכז בה באופן מתמיד זה הופך לכמעט בלתי אפשרי כי בכל רגע נתון הנקודת יחס משתנה, אפשר לרחף, להמצא בנקודה אחת ספציפית במרחב, למשך זמן מסויים אבל גם זה קשה ודורש המון ריכוז, לעוף זה כמעט בלתי אפשר,אם למשל ישנו פסל שאתה מיחס כנקודת המרכז שלך, ברגע שתשנה את המיקום שלך במילימטר אתה תצטרך למצוא נקודת ייחוס חדשה אפילו אם באותו פסל עצמו, אפשרי לביצוע אבל סוחט אנרגיות בצורה רצינית ביותר, הרבה יותר פשוט אולי לעוף על חפץ מסויים אני לא יודע לא ניסיתי תנסה לעוף על מטאטא אחרי שתשלוט טוב בטלקינזיס ותגיד לי איך היה, לי יש פחד גבהים אז אני לא מתכוון לנסות אפילו אם לא הובנתי אז אני מתנצל רק תגיד\ו לי ואני אנסה להסביר שנית שנה טובה לכולם ד"א

אלדר

New member
להעיף את עצמך זה לא טלקנזיס בכלל

זה לא זה ואין קשר בין השניים כמעט.... יש הרבה שחושביםש קיים קשר.. אבל לעוף אם כוח המחשבה זו טעות גדולה!!! למה אתה לא עף עכשיו? בגלל שיש כזה דבר "כוח משיכה" אז אם תתרכז ותשנה את כוח המשיכה שב"הילה" שלך? לא תעוף? זה הכי קל מי שעושה את זה אם הטלקנזיס עושה את זה הרבה יותר קשה...לסתם...... ואני לא מבין איך מקשרים את זה אפילו? תראה למה לך לזרום אן כוח המשיכה ולעפיל לחץ רב כל כך עליו כשאתה יכול להתנגד לכוח משיכה ולשנות אותו אצלך.... יותר קל נכון??? תראה אני לא יפסול כלום.. אבל אתה פשוט צריך להבין את זה יותר כמוני ולא כמו "כולם" כאילו.... אתה יוכל באותה צורה כדי לעוף לשנות את מבנה הגוף שלך לא לשנות את כוח הכובד שלידך אלה את זה שלך שאתה פשוט לא תשקול כלום ממש במובן המילה ואז תוכל לעוף ממש גם זה דרך..... זה שני הדרכים הכי קלות....... מה יש עוד חוץ מזה? אני לא יודע שיטות קלות יותר מזה מצטער..... אבל זה הכי קל ככה...ויש לך נקודת התיחסות ה"הילה" שלך שאותה אתה מרוקן מכוח משיכה.... או הגוף שלך אתה פשוט מעביר אותו לשלוק כלום בכלל ועף אם הכוח משיכה כמו רוח ממש הרי רוח לא שוקלת כלום אבל היא זזה תמיד! אתה יכול לשקול כמו רוח ואז כשאתה רוצה לחזור לתת לך את המשקל שלך. אבל למה לא עושים את זה?? מי שיראה אותך? זה יעשה הרבה מאוד צרות לא? ומה יגידו חייל האוויר של הארץ? חייזר? מה? תחשוב על למה לא עפים ככה? כי זה בלתי אפשרי בימינו כבר.... מי שרוצה לחיות יש היכולת הזו בלי מימוש או לחיות במעבת על טבעי לכל החיים שלו?? תחליט לבדך....למה מי שיודע לא רוצה בזה........! ועוד דבר אחד להזיז חפץ זה לא כל כך מנכז ממך אנרגיות תלוי בכוח שיש לך נפשית.... לי למשל להזיז כל מידי דברים בהתחלה לא הוציא מימני כמעט אנרגיה... אבל אני לא עושה את זה הרבה......הרי תמיד יש את הסכנה להתפתות לכוח ולהתמכר אליו....וזה עושה אותך תאב בצע לכוח להיות אדון שלו שזה בלתי אפשרי בכלל.... ועוד כמה דברים... אז למה לעשות את זה כל כך? מספיק שיש לי את הכוח נכון? למה אני צריך להוכיח אותו? או שידעו אליו אחרים? תחשוב על כל זה הרבה זמן שלך אלדר

לציני :)

תראה, אני בכלל לא בטוחה שמישהו בימינו יכול להזיז את עצמו. ואם כבר עושים את זה אז זה ברמות נורא נורא נורא מתקדמות, והרבה כוח. כי כל פעם שתפעיל את המחשבה שלך בלהזיז את החפצים אפילו הכי קטנים, אתה תראה איך מיד תתרוקן לך כל האנרגיה, זה נורא מעייף! חוץ מזה שכל אחד ברמה של הזזת דברים שונה, ומי שמסוגל להזיז חפצים, לא בהכרח אומר שגם הוא מסוגל להזיז את כל מה שהוא רוצה! נקודה למחשבה שמחתי לעזור רוח הטבע

ShadeMage

New member
הערה

טלקינזיס היא עניין של יש\אין, אם אתה מסוגל להזיז עפרון אתה גם מסוגל להזיז מכונית, אין פה עניין של כמותיות רק של יכולת תפישה כדי לבצע טלקינזיס צריך להתרכז באנרגיה של חפץ (מה שמכונה הילה בפי ההמונים) ובצורה שבה האנרגיה הזו משפיעה על הסביבה, ואז לשנות את ההקשרים ביניהן למצב של תנועה, ישנן מדיטציות שונות שעוזרות לתרגל גם את הדרך לזהות את האנרגיה וגם את הדרך לשנות את המבנה שלה, כמובן מאליו שככל שחפץ מסויים יותר מאסיבי וענק יהיה קשה יותר להשפיע עליו, דברים חיים כמו עצים או חיות שהם ריכוזים עצומים של אנרגיה גם יהיה קשה יותר להזיז ואת האדמה עצמה, או הרוח או הים או אש גם יהיה קשה לשנות בגלל שאלה יסודות שהם קשורים ישירות לאנרגיה העולמית וישירות לנשמות שלנו, כדי להשפיע עליהם צריך להשפיע על מערך עצום של אנרגיות, כדי לשנו את הרוח בעשירית המעלה צריך למשל לשנות זרמים בים, זרמי לבה תת קרקעיים, זרמי רוח גלובאליים, בקיצור הרבה מאד, אפשרי אבל קשה נחזור לטלקינזיס, אפשר לבצע את זה בכמה דרכים, אם תרצו שאני אפרט את חלקן אני אנסה אבל בסיכומו של דבר טלקינזיס זה שינוי של המערך האנרגטי שסובב חפץ מסויים במטריקס יש קטע שילד שמקופף כפית אומר לו שבסופו של דבר הוא יבין שזו לא הכפית שמתקופפת אלא הוא עצמו, תחשבו על זה אה ושלום אני חדש בפורום בלה בלה בלה בלה בלה

אסף כץ

New member
אף אחד לא טורח לשאול למה אני בכלל

כל כך רוצה ללמוד טלקינזיס אז ככה: פעם היה לי את ה"כוח" הזה שאתם מדברים עליו היה לי הכל אמונה, אנרגיה, יכולת להבין דברים שאחרים לא היו מעלים בדעתם לחשוב עליהם. מסיבות.. אישיות איבדתי אותו, לא חשוב איך כי זה די מביך לספר פה מה קרה ואז יום אחד אחרי כמה חודשים מצאתי אתר על מאגיה והבנתי שהתאוריות שלי נכונות וכל מה שחשבתי שהוא רק פרי דמיוני הוא לא המצאה שלי ואז התחלתי לקרוא ולקרוא התחלתי לעשות מדיטציה והרגשתי את האנרגיות שאתם מדברים עליהם אבל מה לעשות לא היה לי ביטחון עצמי שאני מסוגל לעשות דברים כאלה והפסקתי והיום בלי שום טיפת אנרגיה או אמונה ניגשעתי לפורומים האלה כדי למצוא תשובה, ואיזה תשובה יכולה להיות יותר טובה מאשר להצליח להזיז חפצים בעזרת המחשבה? זה סוף הסיפור תודה על כל התשובות שנתתם לי עד עכשיו אסף כץ

ShadeMage

New member
אסף...

אם מסיבות אישיות "איבדת" את "הכח" (מלחמת הכוכבים או משהו?) אז אתה פשוט צריך לחזור אחורה במחשבה, למצוא את מה שעשית לעצמך ולבטל את זה, כך תוכל לבנות את עצמך מחדש, לבנות מגדל על היסודות הרעועים של מגדל שנותץ זו לא הדרך תטהר את עצמך ממה שמפריע לך ואז תמשיך הלאה אם לא הבנתי נכון את דבריך וכבר עברת את התהליך שהסברתי אז אתה רשאי להתעלם לחלוטין מהודעה זו

אסף כץ

New member
כשאני אומר "כח" אני מתכוון

ל.. אה. נו זה כמו אלוהים כזה? לא יצא לכם אף פעם להרגיש שמישהו מסתכל עליכם ושומר עליכם? אני קורא לזה פשוט "הם" כי אני לא מאמין שיש רק מישהו אחד שעושה את זה ובקשר למלחמת הכוכבים זה באמת בעיה היום להסביר למישהו שאני לא מושפע קשה מטלויזיה או מספרים כי באמת כמו שהסברתי קודם אני הופתעתי לראות שהסרטים והספרים חושבים כמוני ולא אני כמוהם

אסף כץ

New member
אההההההההההההה לא תאמינו הצלחתי!!!!

הצלחתי להתמקד בחפץ (גולה) אומנם עדיין לא להזיז אותה אבל קלטתי את כל הקטע עם האנרגיה עוד כמה נסיונות ואני מצליח על בטוח!!!!!!!! תודה על שהקשבתם לי ("הקשבתם", קראתם את ההודעות שלי) אם למישהו יש תרגילים זה יעזור לי אלעד אמרת שאתה יודע, אולי יש לך תרגיל בישביל מתחילים? תודה (ע-נ-ק-י-ת) מראש אסף כץ

אלדר

New member
לא אין לי ממש.....

רק תתרכז במשהו... ותגרום לו לזוז ממש... ככה איתה הפעם הראשונה שלי... בלי הכנות לזה או כל דבר בלי לחשוב על זה... רק להזיז אותו מאותו מקום שלו.......פשוט לא?...... אז זה היה פשוט נכון....מאוד....... אבל זה הרבה זמן לוקח תלוי מה להזיז.. אין לי משהו אחר להגיד לך בקשר לזה כנראה.... רק שאתה לא חייב מדיטציה או כל דבר כזה....רק כוח רצון חזק....... שלך אלדרו´ש....

Ever ~After

New member
לא נכון, אפילו

אם זה לא בא לך מלידה, אפשר ועוד איך לרכוש את זה, אבל כמובן שזה אמון של שנים.

למעלה