הערה
טלקינזיס היא עניין של יש\אין, אם אתה מסוגל להזיז עפרון אתה גם מסוגל להזיז מכונית, אין פה עניין של כמותיות רק של יכולת תפישה כדי לבצע טלקינזיס צריך להתרכז באנרגיה של חפץ (מה שמכונה הילה בפי ההמונים) ובצורה שבה האנרגיה הזו משפיעה על הסביבה, ואז לשנות את ההקשרים ביניהן למצב של תנועה, ישנן מדיטציות שונות שעוזרות לתרגל גם את הדרך לזהות את האנרגיה וגם את הדרך לשנות את המבנה שלה, כמובן מאליו שככל שחפץ מסויים יותר מאסיבי וענק יהיה קשה יותר להשפיע עליו, דברים חיים כמו עצים או חיות שהם ריכוזים עצומים של אנרגיה גם יהיה קשה יותר להזיז ואת האדמה עצמה, או הרוח או הים או אש גם יהיה קשה לשנות בגלל שאלה יסודות שהם קשורים ישירות לאנרגיה העולמית וישירות לנשמות שלנו, כדי להשפיע עליהם צריך להשפיע על מערך עצום של אנרגיות, כדי לשנו את הרוח בעשירית המעלה צריך למשל לשנות זרמים בים, זרמי לבה תת קרקעיים, זרמי רוח גלובאליים, בקיצור הרבה מאד, אפשרי אבל קשה נחזור לטלקינזיס, אפשר לבצע את זה בכמה דרכים, אם תרצו שאני אפרט את חלקן אני אנסה אבל בסיכומו של דבר טלקינזיס זה שינוי של המערך האנרגטי שסובב חפץ מסויים במטריקס יש קטע שילד שמקופף כפית אומר לו שבסופו של דבר הוא יבין שזו לא הכפית שמתקופפת אלא הוא עצמו, תחשבו על זה אה ושלום אני חדש בפורום בלה בלה בלה בלה בלה