שאלה

שאלה

אין לי ידע ונסיון בתחום הפרסום. ויש לי שאלה, מקווה שתוכלו לענות לי. האם נראה לכם שחברה מסויימת תשלם עבור פרסום יחסית קטן מימדים אבל לקהל היעד המדוייק שלה? למשל לפרסם מכונית מרצדס יוקרתית ל- 1000 (או 10,000) גברים בעלי הכנסה חודשית גבוהה. או נעלי ילדים עבור כ- 1000 (או 10,000) משפחות שיש להן ילדים מתחת לגיל 10 או משהו כזה...וכל הלאה... האם נראה לכם שישלמו עבור פרסום עבור חתך קטן אבל שהוא קהל היעד של המוצרים? ואם כן מה נראה לכם תשלום הוגן? (אני לא מכיר ולא יודע את הנהוג בתחום) תודה.

מאומאו

New member
דיוור ישיר

בניגוד למדיות ההמונים - מגיע בדיוק לקהלי היעד אליהם מכוון המוצר. גם מבחינת עלויות - קטנות משמעותית יחסית לפרסום "הקונבנציונאלי". תשלום הוגן? אין לי מושג לגבי תמחירים, אבל שווה לך לברר. דוגמאות של דיירקט למוצרים שציינת לא חסרות, וגם למוצרים יותר ביזאריים. בהצלחה.

קולנוען

New member
הבעיה היא שמפרסם לא רוצה להתעסק...

עם מספר כל כך קטן של נחשפים. לא כדאי לו בכלל להקדיש זמן ניהול לדבר כזה שבסופו של דבר יגיע ל- 1000 איש. יש כמובן מקרים חריגים אם מדובר בקהל מאד מאד מפולח ובמפרסם עם מוצר שמאד מאד מתאים לאותו קהל יעד מפולח - למשל אם יש לך תרופה שמתאימה לקבוצה מאד קטנה וייחודית ויש מי שיציע לך להגיע לאותה קבוצה - זה שווה.

מאומאו

New member
אתה כה טועה!

גם המספרים שזרקת לא נכונים: דיוור ישיר יכול להגיע למס' האנשים שתרצה שהוא יגיע אליהם, וגם בעניין החריגות - תתפלא עד כמה אלו לא מקרים חריגים.

למעלה