שאלה...

shiri4886

New member
שאלה...

תגידו , אתם חושבים שזה לא פייר כלפיי חבר שלי אם אני רואה את הסדרה? בגלל שזה גס וכל זה...

netaK

New member
מה דעתו של החבר שלך?

אולי הוא מוצא את זה פוגע בעוד שאני רואה את זה כלא פוגע. מצד שני זאת רק סדרה, היא עדיין לא הוכרזה בפורנו נטו וגם אם היא הייתה ככה, זה בינך לבין החבר שלך
בהצלחה

shiri4886

New member
זה הקטע...

שהיא מוגדרת כסדרת דרמה...חוצמזה , כאילו... לדעתך זה אמור להפריע לו?? אני ממש אוהבת את זה הסדרה...והסברתי לו שזה בדיוק כמו קטעי סקס בסרטים רק שזה בין בן לבן...במקום בת לבן... זה לא שרואים להם...מה רואים? תחת...ביג פאקינג דיל... אז זה קצת גס יותר...לא הייתי מגדירה את זה כפורנו.. מה דעתך?

netaK

New member
אם זה אמור להפריע לו...

זה מאוד מאוד תלוי בבנאדם, הרי זאת רק סדרה, אבל אי אפשר לדעת איך הוא מרגיש לגבי זה בלי לשאול אותו. אם זה באמת חשוב לך באמת כדאי שתשאלי אותו אם זה מפריע לו. כי אין שם משהו שלא תמצאי היום בכל סרט שמדורג 14 ומעלה, אם מה שמפריע לו זה העובדה שזה בין 2 בנים זה כבר נתון בידייך להחליט מה לעשות.

ofrikit

New member
שאלה מוזרה

לדעתי זה ממש אבל ממש לא קשור לחבר שלך מה את אוהבת לראות בטלויזיה וגם אם זה מפריע לו את לא צריכה להקשיב לו.. זה באמת שטויות.

freedom2

New member
אני אלך עם עופרי בנושא הזה

באמת אני לא מבינה, איך בנאדם שבמקרה הזה חבר שלך יכול לקבוע לך מה לראות. אם את היית אוסרת עליו לראות משהו שהוא אוהב? מה מפריע לו בדיוק את צריכה לפרט- התחתים?...הגברים בסצנות? נו אז תהיי קצת יותר open minded מבני נוער אחרים, מה זה רע? בכל מקרה אין שום סיבה שבעולם שהוא יאסור עלייך לראות או "יעשה לך פרצופים " על זה, זה ממש ממש לא פורנו- זה בדיוק סקס והעיר הגדולה רק עם אוחצ'ות ( הומואים...) את סקס והעיר הוא רואה החבר שלך? בהצלחה...

shiri4886

New member
אני מסכימה איתכם...

ותודה לכל העונים... :) הוא לי פרצופים...פשוט כאילו אני חושבת על עצמי...ההפך...ואני מבינה אותו מבחינה כלשהי...זה הכל מסוג של קנאה נראה לי....

למעלה