שאלה

שאלה

אני ונעה המתוקה הכפרה שלי וגם טלי הנשמה ועוד ילד אחד בקבוצה שלנו שאני תמיד לא זוכרת אם קוראים לו שחר /שגיא/גיא (טוב זה לא כ"כ חשוב כאן זה פשוט מדגיש את הסניליות שלי) נקפוץ עוד מעט כשמזג האוויר יתחמם.
אז עלה במוחי רעיון
שאני אקליט את התחרויות ביורוספורט ואלמד משם את כל הדברים:איך עומדים נכון,התנוחה הנכונה לרגלים וכו' וכו' השאלה שלי היא כזאת: האם באמת אפשר ללמוד מזה?האם זה יעזור לנו?כדאי להביא את זה לשיעורים כדאי שנגיד פעם אחת נראה והמדריכה תסביר לנו?? פליז תענו ואם אתם כבר עונים תגידו לי על מה צריך להסתכל:מה שאני חושבת שצריך להסתכל זה:
הרגליים
הישיבה
איסוף המושכות ותנוחת היידים
הקצב אני צודקת???? סורי על המגילה

ווינגז

New member
|הדגש|כעיקרון אני חושבת שזה טוב...

אבל ממש ממש עדיף שכשתתחילו לקפוץ תבקשו ממישהו לצלם אתכם במצלמת וידאו, ואחרי זה שתראו את עצמכם רוכבים ותדעו מה צריך לתקן. אני חושבת שאם את לוקחת מהיורו ספורט תסתכלי על מה שכתבת...

חח חמודההה../images/Emo132.gif

תראו כמה שהיא אוהבת אותי! מווווואההה גמאני אוהבת אותך!
אמממ נשמע לי רעיון די טוב.. גם הרעיון של יעל נשמע לי טוב... כמובן שנצטרך ללמוד את הבסיס לקפיצה קודם אבל מה שהצעת זה רעיון די טוב! רררר שיתחמם כבר!!

barakcastro

New member
לדעתי לא תצליחו להבין כלום

מהתחרויות ברמה כזאת.. הכל ניראה טוב.. הרבה יותר יעיל לדעתי זה אם תראו שיעורים של קבוצות אחרות שקופצות.. ותסתכלו עליהם..וגם תקשיבו למדריך שלהם.. כדאי.. לומדים המון מלהסתכל על אחרים!

TauraMan

New member
לא יעזור ואפילו כדאי שלא.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הרוכבים בתחרויות האלו ברמה הזאת, עושים הכל כדי לנצח, הישיבה הכי אפקטיבית, הקצב הכי טוב כדי לעבור מכשול וכו'. הדברים האלו הם לאו דווקא נכונים, אלא הם יגרמו למסלול נקי בזמן טוב, ללא מה שתלמיד מתחיל צריך. לפי דעתי בשנה שנתיים הראשונות בקפיצות כ-ל הדגש צריך להיות על דברים נכונים, גם בהמשך צריך לשמור על נכון אבל הנכון בשלב גבוה יותר הוא הרבה יותר גמיש. לסיכום, תסתכלי על התחרויות, רוכבים אדירים, סוסים מדהימים ובכללי תחרויות עוצרות נשימה, אבל לא משהו שאת צריכה לישם על גב סוס, לפחות לא בשלב הזה.

S H I L G I

New member
../images/Emo45.gif+עוד משהו שאני חושבת

שאני לא חושבת שאתם רוכבים בגובה שהם רוכבים לכל גובה יש את הישיבה הנכונה שלו וזה קשה להסתכל על זה ככה במיוחד שזה בטלויזיה.... העצה שלי היא שיצלמו אותך במצלמת וידאו וככה תדעי מה השגיאות שלך.

serdonix

New member
זה יעזור...

אבל לא צריך להגזים.... תראו את זה כול אחד בבית שלו לא צריך להביא את זה לחווה ולבזבז על זה שיעור... לפי דעתי, כן, זה יעזור לך להבין ולדעת יותר טוב אבל העבודה האמיתית היא הקפיצה עצמה, מלהסתכל אפשר ללמוד אבל אי אפשר להשוות את זה ללהרגיש,

ניצקוש

New member
גם לדעתי זה לא ממש עוזר...

זה סתם מתסכל לראות את הרמה הזאת ולהגיד שבחיים לא תגיע אליה! באמת הכי טוב זה לצלם את עצמך וככה אפשר לראות את הטעיות מזוית אחרת לגמרה! או אפילו לראות מישהו אחר בסביבות הרמה שלך...

למעלה