שאלה מתי יתרגמו את הספר הבא בסידרת מלחמת נשמות ומה שמו של האל החדש
G GRAND DARK MAGE New member 4/2/04 #3 אני שומר על הבית ספר שלי השומר נמצא בשביתה. אז כי אני במשמר אזרחי, אני אחראי אבטחה.
P python 4 New member 4/2/04 #9 אתמול היה לי סתם יום דרעק לא הלך לי שום דבר. אז היום לא יצאתי מהבית, לקחתי לי יום חופש כדי להתאושש מאתמול. אני קצת בדיכאון, אבל זה יעבור לי. חוץ מזה הכל בסדר.
אתמול היה לי סתם יום דרעק לא הלך לי שום דבר. אז היום לא יצאתי מהבית, לקחתי לי יום חופש כדי להתאושש מאתמול. אני קצת בדיכאון, אבל זה יעבור לי. חוץ מזה הכל בסדר.
T the whist New member 4/2/04 #6 הספר הבא של מלחמת הנשמות מתורגם בימים אלו ממש.הספר יקרא דרקונים של כוכב אבוד ובו גם תוכל לגלות את שמו של האל האחד.
הספר הבא של מלחמת הנשמות מתורגם בימים אלו ממש.הספר יקרא דרקונים של כוכב אבוד ובו גם תוכל לגלות את שמו של האל האחד.
W Wing Chan New member 4/2/04 #7 והספר הזה.. גם הוא יחולק לשני ספרים? מילא אם הייתם לוקחים פחות כסף על כול כרך מחולק..אבל לא.(מצטער, אבל הבדל של 6 שקלים בין כרך אחד של מלחמת הנשמות בעברית לבין ספר שעולה 70 ש"ח הוא לא הבדל.) נראה לי אני אקרא את מלחמת הנשמות באנגלית. פףףט.
והספר הזה.. גם הוא יחולק לשני ספרים? מילא אם הייתם לוקחים פחות כסף על כול כרך מחולק..אבל לא.(מצטער, אבל הבדל של 6 שקלים בין כרך אחד של מלחמת הנשמות בעברית לבין ספר שעולה 70 ש"ח הוא לא הבדל.) נראה לי אני אקרא את מלחמת הנשמות באנגלית. פףףט.
T the whist New member 4/2/04 #11 הבנתי את הטענה,אין טעם להעלות אותה כל פעם שאני נכנס כאן לפורום.עניתי עליה באריכות ובכמה הזדמנויות.