שאלה

freedom2

New member
שאלה

למעט האנשים שמשתתפים בפורום הגאים, ( החלטתי לעורר פה את העיניינים קצת) אז תענו לכמה שאלות ..אם בא לכם...:
קודם כל- מדוע אתם רואים - רואות את הסידרה? בגלל בראין החתיך ,או משהו אחר? בגלל תוכן הסידרה עצמה? להכיר את עולם "הגאים" כפי שמתואר בסידרה?
האם היחס שלכם לגייז השתנה בעקבות הסידרה, לטוב או לרע? כיצד השפיע עליכם הסידרה? ( ושוב אני לא מדברת על בראין החתיך...מעבר לזה) אני באמת רוצה לדעת ואשמח אם תענו.

g l u g l u

New member
בראיין החתיך- סיבה עיקרית

ובכלל אחלה סדרה! אחלה עלילה.... וכיף לראות את עולם הגייז, זה מעניין, בעיקר כשמדובר בבראיין וג'סטין. היחס שלי באמת קצת השתנה כלפי גייז, יש הרגשה יותר קרובה אליהם, אחרי שרואים את הסדרה

freedom2

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

התמונות..מכל מיני מקומות, דרך yahoo וחלק היו לי כשומרי מסך בתוכנת הwebshuts ששם את מורידה תמונות ישר לשומר מסך. תודה על התשובה לשאלה...

freedom2

New member
סליחה..טעיתי..

לאתר קוראים webshots www.webshots.com ובכלל יש שם שומרי מסך יפים וכל יום אפשר להוריד 5 תמונות בחינם

freedom2

New member
או אצלי זה סיפור ארוך...

גרתי עם הומו באר"הב וכך נחשפתי לעולמם....בהתחלה לא אהבתי ואח"כ נהייתי "פאג - האג" - מה שאומר - בחורה שיש לה הרבה חברים הומואים.... ויש לי הרבה..זה כייף אני מתה עליהם. אז התחלתי לראות את הסידרה בהמלצת הידיד שלי שמיהר והוסיף "יש שם חתיך הורס...." אז אני אוהבת לראות את הסידרה כי זה מזכיר לי את המסיבות גייז שהייתי יוצאת אליהם והיה כייף!!!!!!! , את האנשים .. האווירה.אני חושבת שזאת סידרה מעולה, שמראה שגם להומואים ולסביות יש חיים ובעיות כמו לכל אחד אחר ואפילו טיפה יותר. אני כמובן ובעיקר אוהבת את הדמות של בראין שעל זה אני יכולה לפרט שעות... ומעריכה אותו מאד על המשחק במצוין ( את גייל)

נושקה27

New member
טוב../images/Emo26.gif בריין באמת חתיך../images/Emo70.gif

כל מה שתארת בשאלה זה נכון. לי אישית עולם הגייז עושה משהו שקשה מאוד לתאר, אבל זה בהחלט משהו טוב. הסידרה מעולה, חושנית עם תוכן מעניין תמיד יש ריגושים. אני חושבת שהסידרה גם נותנן בטחון להרבה כאלה שחוששים לצאת מהארון. בקיצור סידרה של חיי!!!!

freedom2

New member
אגב ז ה נכון

מה שרשמת לגבי בטחון וכאלה שחוששים לצאת מהארון אני הכרתי משהו שהושפע חזק מהדמות של ג'סטין- וזה עזר לו בהרבה דברים

נושקה27

New member
תאמין לי ../images/Emo26.gif

אני סטרייטית (או לפחות חושבת כך) למה אין לדעת אחרי שאתה רואה סידרה כזאת. עם כל זה שאני סטרייטית זה נותן לי בטחון.

לפי דעתי

העלילה מצויינת ומרגשת.. הדמויות ממש מיוחדות ונגיד על בראיין נורא כיף כל פעם לגלות דברים חדשים באופי שלו לאט לאט ככה שיש שם יותר מפנים יפות.. ופשוט סידרה גדולה.. אני נהנת לראות אותה כמו שאני נהנת לראות סדרות אחרות שאני אוהבת רק שבהכי גאים יש את הדבר הקטן שמוסיף..שאין לי מושג מה זה..

Anwanis

New member
תשובה ../images/Emo143.gif

תראי... אני התחלתי לראות את הסדרה מתוך הרגשה של סקרנות טהורה. כי זה עולם כזה שבכלל לא מוכר לי, וחוצמזה שזה נראה לי "אסור" כזה לראות (טוב, הייתי בת 14 כשראיתי את זה פעם ראשונה נדמה לי, או 15) כי זה גם על סקס ועוד בין גברים ועוד רואים הרבה וכל זה... והרגשתי מין "פרועה" כזאת שאני מעיזה לראות סדרה כל כך נועזת...
אבל אח"כ התחלתי להתלהב מהעלילה, מהדמויות, מהכל. זה מציג עולם עם בעיות כמו של כולם, והזדהיתי מאוד עם ג'סטין כאמנית (וכמובן במשיכה העזה לבריאן...) בכולופן, אני חושבת שבכלליות העלילה המצוינת והדמויות המקסימות הן אלו שהשאירו אותי חובבת מושבעת של הסדרה. אני לא חושבת שהיחס שלי השתנה, תמיד הייתי "פאג האג"... אבל אולי פיתחתי יותר הבנה. ביי ביי, וזאת הייתה ממש שאלה לעניין. כל הכבוד!

ofrikit

New member
הממ שאלות טובות...

תוכן הסדרה בהחלט,ומי אמר שבריאן לא מוסיף?! :)
היחס שלי השתנה כי לפני לא מממש הכרתי את כל הענין ושלא נדבר לא בדיוק התעמקתי,ועכשיו אין לי שום בעיה עם הומואים\לסביות זה לא גרם לי להעריך אותם יותר אני פשוט מקבלת אותם ולא רואה אותם כאנשים שונים.
זהו :)

JaWbreaker15

New member
אממממ

- מדוע אני רואה את הסדרה? למען האמת? הסדרה פשוט "עושה" לי את זה. יאפ. חוץ מזה, העלילה מצויינת, וכן, בראיין ואנשים שווים אחרים הם חלק מהסיבה שבגללה אני רואה את הסדרה. -האם היחס שלהם לגייז השתנה? אף פעם לא היה לי יחס שלילי כלפי גייז, בגלל שלא גדלתי בסביבה הומפובית. עם זה שהתחלתי לראות את הסדרה, היחס שלי נעשה עוד יותר חיובי. כשאני אהיה קצת יותר גדולה, אני אלך למצעד גאווה, סתם בשביל לתמוך. יעל

fairy26

New member
סידרה איכותית...

בהחלט... חוץ מהרומן המדהים שיש בין גסטין ובריאן.. שזאת סיבה מספיק טובה.. הסדרה גם נורא מציאותית.. ואנשים שפחות מכירים את הקהילה יכולים לראות שגם רואה חשבון.. קופירייטר.. מרצה באוניברסיטה.. כירופרכקט, שכולם יכולים להיות חלק .... זה לדעתי משנה הרבה סטיגמות.. ובאמת פתח המון אנשים..

למעלה