שאלה

שאלה

לפני כמה ימים הלכתי בבית כשכולו היה חשוך ורק אור הירח מבחוץ האיר קצת, פתאום ראיתי דמות אור שחורה מביטה בי, בהתחלה חשבתי שזה אחד מבני משפחתי אך הדמות לא זזה ולרגע נבהלתי, ניסיתי לגעת בה אך ידי עברה דרכה, הייתכן שראיתי רוח רפאים? אם לא, מה זה יכול להיות?

dopey_wizard

New member
יכול להיות ש....

זה הדמיון שלך !?!?!?!??! תתני יותר פרטים (איפה זה היה ? מתי ? ובו´) דוד --

מממ.....

אני לא יודעת בדיוק מה לפרט יותר, כתבתי בדיוק את מה שהיה לכן אני קצת מעורערת וחסרת ביטחון בקשר לזה כי שום דבר לא בטוח בקשר למה זה היה.....

אלדר

New member
ברור שזה אפשרות שראית רוח .......

אבל "רוח" לא הייתי אומר ככה ממש.... זו הגדרה שאני לא אוהב אותה......... חיזיון אולי יהיה יותר טוב..... אבל חיזיון זה יותר משהו מוכי מאר פיזי....מיציאותי.... אבל לא משנה אני לא יודע.... פרטי יותר על אותו יום לילה המקרה עצמו משהו.... שלך אלדר

dopey_wizard

New member
אני לא חושב שזו רוח

אלדר רק שלא תחשוב שאני אומר שאתה לא יודע או לא מבין או משהו כזה (אני לא רוצה לריב אם אף אחד): אז ככה , אני לא חושב שזו רוח בגלל שהסיכוי לראות רוח (תלוי איפה) מאוד מאוד מאוד נמוך וביקשתי יותר פרטים בגלל: מקום-יש מקומות רדופים שרוחות מופיות לעיתים קרובות שם! מתי זה היה: יום לילה , אחרי פולחן , וכו´ כדי שיהיה אפשר להבין מה הסיכוי שראיתי רוח או שזה סתם בדמיון! בגלל שלפעמים אנו רואים דברים שהם לא באמת למשל כמו בהודעה שאכתוב עוד מעט על משאית! דוד --

דוד

זה היה בלילה, לא אחרי פולחן או שום דבר, זה היה בכניסה למטבח ויש משהו חשוב ששכחתי לציין: הבית שלי היה שייך פעם למישהו זקן שמת, בבית....

dopey_wizard

New member
ורד

זקן שמת??? איך הוא מת? מתי? איזה בן אדם היה? איפה קברו אותו? יכול להיות רוחו של הזקן הזה רודפת את ביתך מיסיבות אישיות שלו למשל היה מקרה של איזה איש שעבר לגור באחוזה ואמרו לו שהבית רדוף ולילה אחד התגלתה אליו דמות רוח והובילה אותו לחצר האחורית ונעלמה באיזה מקום שם! ואז בבוקר ש הוא הורה לחפור שם ומצאו עצמות חבולים בשרשרת של אדם! ואחרי שקברו את העצמות קבורה נורמלית הרוח נעלמה ולא ראו אותה יותר! אבל יש גם מקרים של אם למשל הזקן הזה היה איש רע אז אולי הוא רוצה שתעזבי או שאולי יש לו איזה משהו לעשות בעולם הזה שמפריע לו לעבור לעולם הבא והוא רוצה בעזרתך ועוד מליון סיבות !!! תבררי פרטים על הזקן הזה וגם תסבירי בדיוק מה ראית (כמה זמן, כמה הדמות שראית דומה לזקן, מה הרגשת) וכו´ נ.ב: מה הרגשת באותו זמן ? (פחד וחרדה או מסטורין או שמחה)??? וגם הייתי ממליץ לך לקרוא על מקרים כאלה בספרים או באינטרנט! דוד --

holy_sheep

New member
נשמע לי מוכר...

העניין הוא שאני לא יכולה לענות במדויק, כי לא נתת מספיק פרטים. זה פשוט מזכיר לי משהו שאני כל הזמן חווה.... ולצערי לאו דווקא בלילה... קורה לי הרבה שאני רואה צלליות שכאלה בעלי "צלם אנוש קל" שמזכירים איכשהו מן צל של אדם... רק שהוא מרחף לו, ולא הולך... כשהם נעים, אני רואה אותם די מהר. לפעמים אני ממש מפחדת מהם, אז אני מעדיפה לחשוב עליהם כעל "דימונים" ולעסוק "שילד" (מסך הגנה) על עצמי... לכל מקרה. הערה קטנה: אני לא רואה אותם תמיד בשחור, לפעמים הם אפורים- שקופים ולפעמים אני רק מרגישה אותם... זה מעצבן כשהם רודפים אחרי, אבל אם אני שוכחת מזה.. הם מאבדים איכשהו אותי... כאילו שהם תלויים בתודעה שלי כדי להת´קיים בעיניים שלי... ולמרות אני יודעת שמה שאמרתי עכשיו נשמע כמו: "אם אני לא חושבת שהם קיימים- הם לא קיימים- ומכאן נובע שהם קיימים רק בדמיון!". אבל זה לא ככה. כאילו שאני מצליחה לתשתש להם את העקבות אם אני מתעלמת מהם... אני עדיין יודעת שהם שם... מקווה שעזרתי.. כבשתכם התמימה

אלדר

New member
כיבו´ש...............(כיבשה )

אז חזרת אנא לסוף!!! תחשרי עמוד אחורה בערך יש שם משהו בשבילך מימני ואת חייבת לראות את זה ומהר!!! אוהב אותך שלך אלדר

holy_sheep

New member
כנס ל אי סי קיו- בא לי לדבר!

120253360 ואני מוחה! אני אכן תמימה! ובכיתה י´...

אלדר

New member
איזה מזל כבשתי התמימה

שנינו תמימים מאוד .....שנינו בכיתה י´ השנה..... ושנינו דומים למרות שיש הבדל.............. ואני באי סי מידי פעם....לרוב בין 7 ל7וחצי בערב........היום למשל אני יהיה רוב הערב............. ואם את תמימה.....אז זה יותר טוב....אולי אין לך גם חבר?.....את פנויה?.................. ושלחתי לך הודעה לאי סי כבר מקווה שתעני מהר....שלך באהבה אלדרו´ש

holy_sheep

New member
נו נו נו אלדר!

קודם כל, אני לא חושבת שהפורום זה המקום הנכון שנשאיר הודעות אחד לשני, כי הפורום נועד לבולשיט של "רוחני"... וזה לא הכי רוחני (אל תכנס לפילוסופיה של בלה בלה בלה...!!!) בכל אופן, מכיוון שזה המקום היחיד שאני מציחה ליצור איתך קשר... אני בדר"כ בערב באי סי קיו... משמונה והלאה... אבל אין לי שעות קבועות.. יהיה מעניין לדבר איתך, כשאני אצליח לתפוש אותך! אתה אף פעם לא אונליין... מחר לא יהיה לי זמן כי אני אהיה בת"א בהפגנת שלום... כשהעולם מתפוצץ אין מה לעשות- רק לבקש שלא יתחילו מלחה"ע שלוש... בכל אופן, אתה נמשע מעניין לא פחות! תכתוב ותהיה אונליין!!! כבשתך המבולבלת מההההה (לא בההההה)

אלדר

New member
כיבו´ש........

תראי שניה אין כזה דבר זה לא הפורום....למי זה משנה?? גם ככה אני תורם לו הרבה...... ועוד משהו בבקשה ממך אל תדברי ככה "סתם בולשיט של רוחני" כי זה לא יפה לדבר על האמונה שלי כך.............. ואת אמממממ....... אני מאוד רוצה לדבר איתך מה שאני עושה עכשיו......יקירתי.....סוף סוף................... ובכל אופן את השאר נדבר כבר באי סי...... שלך באהבה אלדר

אלדר

New member
מצטער המחשב שלי נפל ממש....

כשדיברנו החמשב שלי נפל......בגלל זה זה התנתק אצלי.....ורק חצי שעה בערך אחרי זה הצלחתי להכנס אליו בחזרה ולסדר אותו זמנית עד הפעם הבאה... אז מאוד מצטער......וכנסי מחר יום שישי בערב לאי סי אם את יכולה ולא יוצאת.......... אוהב אותך שלך אלדר

פיות

מממ.... תקשיבי מה שאת מסבירה שאת חווה זה דבר מאוד חשוב, מה שאת כביכול רואה או מרגישה זה נשמע כמו תופעה של נוכחות של פיה.... אני לא יודעת על זה בבירור ממש הכל אבל אם זה מעניין אותך ואת רוצה לדעת עוד תכנסי לאתר www.feyot.co.il זה אתר מדהים ומעניין, בהצלחה!

sergion

New member
לורד המדבר

האם ניסית לדבר ולשאול את אותה מקור של אור?

tootsee

New member
זאות צל....

יש סיכוי שזה סתם היה צל של הרבה דברים ביחד שיצרו מן השתקפות של אדם זה קורה הרבה וכאן בא ההסבר שיש לך דימיום יצירתי תודה סנדרה

m_katzmann

New member
זה חלום שאת זוכרת

נראה לי שזה חלום שחלמת לקראת ההתעוררות שלך ממצב של חלימה וזה קורה להרבה אנשים שלא מייד יודעים אם חלום הוא או מציאות. על כל פנים מה זה משנה מה זה היה העיקר שאת זקוקה עכשיו לקצת אור,אז קחי לך אותו הוא נמצא עמוק בתוכך, חפשי אותו בך ותגלי שהכל נראה בהיר יותר, זורח יותר, מאיר יותר. מאיה

למעלה