שאלה

somebody4

New member
שאלה

למי שכבר היה בסרט - להכנס להריון מחבר והוא עוזב - יש הצעות מה אפשר לעשות כדי שלא יעזוב חוץ ממזונות - כי אני לא יבקש ממנו, מה אפשר להגיד לו?

א ל ו ל י

New member
לדעתי...

קודם כל להחליט עם עצמך אם את מתכוונת להיות חד הורית, או להפיל אם הוא ממשיך לא לרצות. אם את שומרת בכל מקרה, חכי קצת שיירגעו הרוחות והציעי לו להיות בתמונה ככל שירצה. אם כלכלית תסתדרי בלעדיו- תגידי לו את זה. לדעתי המוחלטת, אי אפשר "לעשות" שום דבר. אין שיקוי קסמים שאת יכולה לתת לו כדי שיישאר. לא ממש פירטת את ההיסטוריה שלכם, אבל יש אינספור סיפורים על בנות שמצאו את עצמן במצבך, וממה שאני שמעתי ברוב המקרים הוא לא נשאר. אני אישית לא רציתי להיות בשום קשר עם מי שעוזב בסיטואציה כזאת שהיא גם אחריותו. זה אומר המון על האיש.

הריון זו לא שיטה להחזיק במישהו

ברוב המקרים אם הוא עוזב, על אף ההריון, מניפולציות רגשיות כדי לגרום לו להישאר יכולות רק להזיק. אם כוונתך זה מה אפשר לעשות כדי שיהיה מעורב בחיי הילד/ה, זו כבר שאלה אחרת. אם כוונתך איך אפשר לגרום לו להישאר איתך, אני לא חושבת שזה יכול או צריך להיות קשור להריון. אם אתם אוהבים זה את זו ויכולים להתגבר על המכשולים, אתם צריכים להישאר יחד. אם הביחד עושה לאחד מכם או לשניכם רע, אתם לא צריכים להיות יחד. לגבי ההריון, את צריכה לחשוב היטב בינך לבין עצמך אם את רוצה בו. ואם את רוצה בו, רק בגלל שאת חושבת שאולי זה יגרום לו להישאר, או לחזור, כי זה לא! ואם זו הסיבה שאת רוצה בו, אני חושבת שאת צריכה לחשוב שוב. אם את רוצה בו בלי קשר, ואת חושבת שיש לך הכוחות להביא את הילד ולגדל אותו לבד, ושזה יעשה אותך מאושרת, אני בטוחה שתמצאי כאן אוזן קשבת ועצות רבות ויעילות. בהצלחה!

קיט קאט

New member
אחרי שתאמרי לו שאת אוהבת אותו?

לא הרבה. הריון מעולם לא הצליח להחזיק מישהו שרצה לעזוב. ההחלטה שלך בעניין התינוק, אבל הורות זו אחריות ולא הייתי רוצה שהשותף שלי להורות יהיה אדם שבורח מאחריות.

lilithmm

New member
למה את כבר מוותרת על מזונות?

למה מראש את אומרת לו שאת מוותרת על מזונות? את לא עשית את המעשה לבד וכפי שאומרים, צריך 2 לטנגו. מה תעשי אם תצטרכי סיוע כלכלי בעתיד בגידול הילד? לאן תפני? כאמור, אי אפשר להחזיק מישהו בכוח, וגם הריון לא יעזור פה. בכל מקרה, לעולם אל תודיעי שאת מוותרת על מזונות. זה יכול לפגוע בעתיד גם בך וגם בילד שלכם.

לצערי, גם אני בסרט הזה

בעלי החליט שהוא נוטש את שני ילדינו, את הילד שבדרך ואותי. כרגע אני בחודש השישי להריוני ו... לבד. אמרתי ועשיתי הכל אבל כלום לא עזר. אמרתי שאני רוצה לשפר, אמרתי שאני אוהבת, אמרתי... ואמרתי... ואמרתי... אבל הוא החליט ללכת! אז עכשיו אנחנו בהליכי גירושין. אני רוצה להגיד לך שכרגע השד לא נראה לי נורא כל כך. אני מסתדרת יפה גם בלעדיו. ההפסד כולו שלו - בזה אני בטוחה! תצליחי!

בטיה

New member
השאלה למה?

האם מצא מישהי אחרת או שמדובר במשבר מתמשך. ידוע שהריון אצל בני זוג במשבר מהוה זרז לעזיבת הבית. תרגישי טוב!

למעלה