שאלה לידר ישיר של מדונה? מאיפה זה צץ..? אבל נניח וכן.. איזה שיר? אני בעד 'סיקרט' (הכי טוב שלה)
M Mייקל New member 27/1/04 #1 שאלה לידר ישיר של מדונה? מאיפה זה צץ..? אבל נניח וכן.. איזה שיר? אני בעד 'סיקרט' (הכי טוב שלה)
ב בובה ושמה סיוון New member 27/1/04 #3 אבל סיקרטס באמת הכי טוב זה אחד השירים הכי טובים (ומוכרים) שלה, והוא יתן לזה ביצוע מצוין.
A Angelital New member 27/1/04 #4 אם כבר שיר של מדונה.. למה לא גם קליפ כמו שלה... הישנים... במחשבה שנייה .. לא בא לי לראות את עברי עם ביריות עם מיטה עם 3 גברים.. למרות שנראה לי שהוא יהנה מזה..
אם כבר שיר של מדונה.. למה לא גם קליפ כמו שלה... הישנים... במחשבה שנייה .. לא בא לי לראות את עברי עם ביריות עם מיטה עם 3 גברים.. למרות שנראה לי שהוא יהנה מזה..
A Angelital New member 27/1/04 #5 נצל"ש... איזה כיף להיכנס לגלריות... ולגלות שם תמונות שאני צילמתי , ולא אני שמתי אותם. כמה טוב לדעת שהתמונות שלי מצמיחות כנפיים. כמובן שלא אכפת.. אחרי הכל הזכויות שלי שמורות..
נצל"ש... איזה כיף להיכנס לגלריות... ולגלות שם תמונות שאני צילמתי , ולא אני שמתי אותם. כמה טוב לדעת שהתמונות שלי מצמיחות כנפיים. כמובן שלא אכפת.. אחרי הכל הזכויות שלי שמורות..
R resputin New member 28/1/04 #7 דווקא Bedtime Story ו-Erotica יכולי ם להיות מגניבים גם . ממ. גם Like a virgin
ס סימבוליזם אקספרסיבי New member 27/1/04 #6 יש לי את הפלייליסט של ההופעה גם פרסמתי אותו בעבר...מדונה לא שם אבל אפשר לסדר להוסיף איזה עניין...
י יוגי מתופף על הראש New member 28/1/04 #8 אני בעד פאפא דונט פריץ' ../images/Emo9.gif קלי אוסבורן, יהודה ברקן ועברי לידר במחרוזת שירי מדונה אני אהבתי שהוא שר את ברבי גירל ובעיקר ת'קטע שהוא אמר "האנקי פאנקי".
אני בעד פאפא דונט פריץ' ../images/Emo9.gif קלי אוסבורן, יהודה ברקן ועברי לידר במחרוזת שירי מדונה אני אהבתי שהוא שר את ברבי גירל ובעיקר ת'קטע שהוא אמר "האנקי פאנקי".