שאלה.

טיקיי

New member
שאלה.

יש לי תוכי קוקוטייל בן בערך שנה ובזמן האחרון הוא אוכל את הצואה שלו. מישהו במקרה יודע למה? ומה צריך לעשות כדי שהוא יפסיק? תודה מראש.

כנראה

שהאוכל שאת נותנת לו אין בו את כל הצרכים(ויטמינים וכ'ד)ודרך הצוא הוא מספק אותם(אין לי מושג איך זה משאמר לי הוטרינר)

כנראה שאין לו מספיק אוכל או

שיש לו חוסר במשהוא !!! דבר ראשון תעשה לו סלט שכולל ירקות ופרות.. בנוסף תקנה קטניות להשריה (רצוי להשרות בין 18-24 שעות). הדבר הבא זה תקנה תערובת ג'אקוים (תערובת לתוכים גדולים).. זה כולל הרבה סוגים של גרעינים וכו... בנוסף תעשה ביצה קשה, שזה יהיה קר תעביר אותה בפומפיה כולל הכליפה ותיתן לו.. אוהד

טיקיי

New member
יש לו אוכל...

אבל ניסיתי לתת לו דברים והוא לא אוכל שום דבר חוץ מגרעינים ולפעמים גבינה לבנה... חסר לו סידן?

רואי

New member
בעיה מוכרת

אין מנוס תתחיל להוריד לו את אחוז הגרעינים באוכל תן לו יותר פרות וירקות הוא יהיה רעב ולא יהיה לו ברירה אלא להתחיל לאכול דברים אחרים פרט לגרעינים. אסור לתת רק גרעינים! (יש לזכור שאסור לתת לתוכים שוקולד ואבוקדו!!!)

שימו לבבבבב

ביצה קשה צריך לבשל חצי שעה אחרי רתיחה מיכיוון שיש כל מיני מחלות(כך שמעתי)בביה וזה מסוכן או משהוא כזה.........

טיקיי

New member
הוא במילא לא אוכל ביצים...

ויש לי עוד שאלה... מה לעשות אם הוא נורא פוחד ממים ולא מוכן להתקלח? לתת לו להישאר מלוכלך, או לקלח אותו בכוח? ותודה למי שענה לי...

LOL חחחחח

איזה ראש כחול חחחחחחחחחחחחחחחחחח ההההההההההההה אוקי כוס מיים אופס תימחקו את ההודע הקודמת זה נורא זה ..........למה כוס לא עם ק(כוס מים)

טיקיי

New member
זאת הבעיה...

ששמים לו קערה הוא לא נכנס... ולכוסות הוא מכניס את הראש, אבל רק כדי לשתות... ולפני בערך חודשיים, אמא שלי הכינה עוגת שוקולד ולפני שהיא שמה בתנור, כשזה עוד היה נוזלי, הוא עף פנימה (אבל הוא לא בלע שוקולד, רק התלכלך)... והוא קוקוטייל אלבינו (נדמה לי זה השם) והוא לגמרי לבן והוא נהיה חום וזה ממש בולט... והוא ניקה את עצמו עם המקור, ככה שזה ירד קצת, הבעיה שהוא עשה לעצמו ניקוי יבש... הוא עבד שעות ועבר על כל הנוצות והתקלח, אבל בכלל לא היו לו מים... אז מה לעשות? לקלח אותו בכוח?

למעלה