שאלה...

danganon

New member
שאלה...

יש למישההו מושג אי אני משיג את King creole???? אני חייב...

T C B M A N

New member
King creole

בדיוק אתמול אני מסדר את קלטות הוידאו ו.... התחלתי לראות קטעים מהסרט KING CREOLE! (יש לי אותו במלואו) כמה נחמד להיסתכל על הפתיחה - CRAWFISH... -אמריקה הישנה...

להיטי הקולנוע של אלביס ב DVD

היום רכשתי ב "טאוור רקורד" שלושה סרטים של אלביס הארוזים בקופסה מהודרת לפני שבועיים ראיתי את הסט לראשונה בחלון הראווה של החנות בחנות הטאוור בקניון תחנה המרכזית שבאשדוד (אופיר, קניתי אותו כבר, מאוחר מידי). להיטי הקולנוע של אלביס ב DVD : נערות נערות נערות, חופשה באקפולקו, גן עדן בהוואי. הראשון משנת 62', האם משתתף גם האסטרונאוט ג'ון גלןבסרט הראשון
השני משנת 63' והסרט השלישי משנת 1966 אמיר

Bugracer

New member
אמיר תתחדש ותהנה יש לי אותם כבר...

...משנה שעברה , אני מייבא אישית מארה"ב. יש לי את כל ה DVD של אלויס שיצאו עד עכשיו 15-20 כולל כל ההופעות וקופסאות מהודרות אחרות. דרך אגב כמה עלה לך ? יאללה ביי אופיר

לי זה עם תירגום בעיברית

בקשר למחיר 169 שקלים לשלושת הסרטים, יענו שלוש במחיר אחד

Bugracer

New member
מחיר זול.אני שילמתי יותר בשביל -

ללמוד אנגלית
כל ה DVD שלי של אלויס ללא תרגום REGION 1 U.S.A - בכוונה תחילה. - מקוריים באיכות תמונה וסאונד מ-ד-ה-י-מ-י-ם

Bugracer

New member
../images/Emo52.gifאני מייבא אישית -תרתי משמע.

בגלל עלויות מכס

T C B M A N

New member
המכס לוקח 50 ,70 ש"ח.....

קניתי את הסט "The Definitive Elvis" קראו לי לבית המכס - שעה בדיקה של הקופסה.... ועוד 70 ש"ח לקופה של המכס (בטוח שלא למדינה....) חוץ מעלות הסט כשמיבאים עדיף ליבא עד מחיר של 50 דולר (פטור ממכס)

T C B M A N

New member
מחיר

המחיר יצא כ300 ש"ח בארץ, היתה בעיה עם הסט הזה לפני כמה זמן ורצו לתבוע את החברה על שהתמשו בזכיות של אלביס ללא רשות, עבודה רבה הושקעה שם..... עד כדי שזה הוכנס לספר השיאים של גינס כסידרה דוקומנטרית הארוכה ביותר זה נמצא והוצא באוסטרליה: http://shop.elvis.com.au/category3_1.htm

Vogue Girl

New member
../images/Emo80.gif מקפיצה

משעמםםםםםם ליייייי בבצפפפפפפרררררררררררררר

למעלה