שאלה

rama69

New member
שאלה

קורה שאתם מתישים עצמכם עד כלות? מה הדרכים שלכם למלא עצמכם אנרגיה? הערב אני הגעתי למצב הזה, זקוקה להמון אנרגיה, יש לי את הדרך שלי, אך חשבתי לעצמי מעניין איך זה אצל אחרים? אני הולכת לישון, לילה מואר, חלומות פז, אתי

דבר ראשון שלחתי לך המון אנרגיה

דבר שני אני נושמת, כמה נשימות מבטן האדמה מדמה כדור אור שנכנס אלי מהאדמה עד הכתר וכשהו כבר ננכנס לברכים, אני מרגישה זרמים של אור בתוכי ... זה עובד את זה קיבלתי מאיילוש... דבר שלישי אני עושה לעצמי טיפול עצמי שיש ברייקי. דבר רביעי מקלחת טיפה קרה... אוהבת אושרתוששששששששששששש

מה קורה כאן היום?

לכולם אין אנרגיות? אולי זה משהו באויר? אמממ.... אני פורשת (מבחן בפילוסופיה בבוקר) אוהבת את כולכם (אושרתי , אותך אני אוהבת מאוד!) סיון

בהצלחה במבחן גם לי היה היום קצת

תחושה של אפלה בתוכי עד שהתעליתי מעליה. אוהבת אותך גם מאוד מאוד .

sovlanit

New member
סיון החופשיה

בהצלחה במבחן ובחיים בכלל

אני צוחק ../images/Emo13.gif

חיוך, צחוק, בדיחה טובה, סרט מצחיק או כל דבר אחר אשר מניע אנדורפינים בדם.. ממלא באנרגיה באופן מדהים.. רוח

sovlanit

New member
אתי,

פעם נהגתי לרקוד ולרקוד. זה היה מחדש בתוכי את האנרגיה. גם מקלחת קרה/קרירה עשתה זאת. היום אני פשוט נחה ונחה ...

sovlanit

New member
../images/Emo12.gif,אתי

ויש מצבים שזה אורך המון זמן עד שיש לי שוב אנרגיות... תודה על דברייך . נתת לי חומר למחשבה.

rama69

New member
בוקר אור אנשים יקרים

אז ככה, בזמן האחרון אני מעמיסה על עצמי המון ובסוף זה מתבא בעייפות החומר, תחושה של אין, הלכתי לישון ואכן לפני כן ערכתי לעצמי טיפול רייקי ב - 3 הנקודות. מוסיקה גם אותי מאוד מעירה, מוסיקה זה סוג של אנרגיה שיכולה להעצים, אך אצלי זו צריכה להיות מוסיקה קצבית, ובלילה קצת קשה. ששששש...כולם ישנו. אז לפני השינה קצת רייקי משפט מפתח. מחר השמש זורחת והצפרים מציצות ואני קמה עם המון כוח ליום חדש נעים ומופלא. תודה על התשובות, אושרת "קניתי". את הטיפ שלך. יום קסום לכם, אוהבת אותכם אתי

כמוכםגם אני../images/Emo24.gif

הטרפיה שלי זו המוזיקה קצבית,מה כן שיותר מרגיע אותי לשמוע את הבן שלי על גבי דיסק.למי שלא יודע,הבן שלי דיי ג'יי זמר מגיע לכל איזור ועדי עובדים,לכל אירוע.אז לרקוד להשתולל ככה בקול רם זה מאוד משחרר.אחר צהריים נעימים לכולם.אני אחריי שיחה ,ובדרך לשיעור מחשבים. נשתמע בערב חברים . המשך יום נעים ממני חברה אמיתיתתת.

איל באש

New member
דרכים למלא אנרגיה../images/Emo140.gif

מנטרת ה- AUM אה, או ,מ... מנטרת ה- הום פאדי מאני הום מדיטצייה יומית (כול יום סוג אחר של מדיטצייה, המון מדיטציות דינמיות בתנועה) שינה של 8 שעות לפחות בלילה. ארוחות מסודרות ואוכל בריא. כתיבה. נגינה. ועיוד ועוד... אני עובד בעבודות שדורשות המון ריכוז והמון אנרגיה, לכן אני מקפיד על אורח חיים שמאפשר לי לצמוח מהעבודה להתפתח, ולא להתכלות ולהתרוקן. מדי פעם אני לוקח חופש מהכול, זה קורה אחת לשנה, ואז אני מתרחק ונח, וזה מאוד חשוב לי. למדתי שהאנשים עימם אני עובד לא רק מקבלים ממני אנרגיה הם גם נותנים לי המון. יש באנשים הללו ים של אהבה וים של אכפתיות, מאחורי כול המחלות והכדורים מסתתרים אנשים טובים. אני יכול לראות את הנשמה הטהורה שקימת מאחורי המסיכה של האדם החולה, ואז אני יכול לקבל להתמלאות ולא להתרוקן. היום אני לא מגיע להתרוקנות מכיוון שאני מקשיב לעצמי, ולא מעמיס על עצמי מעבר למה שאני מסוגל.

למעלה