שאלה!

Jimi Page

New member
שאלה!

טוב...שמעתי לאחרונה על להקת אורפנדלנד (או משו כזה...) קיצר מישהו יכול להגיד איך רושמים את השם שלהם באנגלית או בעברית... כאילו חיפתי בקאזה והוא לא מצא כלום...תודה לכל העונים!

ORPHANED LAND

אבל ספק אם קאזה ימצא משהו...הם לא הכי מוכרים... וגם, לפי הכינוי שלך לא תאהב אותם...זה בלאק מטאל מסופוטמי... למרות שהם לא רעים בכלל באופן כללי...וד"א, על אף מוצאם הישראלי (זה נושא הפורום, לא?) הם לא פעילחים בישראל

Jimi Page

New member
........

שהכינוי שלי לא יבלבל אותך...אני מטאליסט קשוח בליבי...(חחחחחח) ומה זאת אומרת שהם לא פעילים בישראל...אז מה הם מופיעים בחו"ל?! והם מצליחים?!

מופיעים בחו"ל, ומצליחים מאוד יחסית

ללהקת בלאק מטאל...בהחלט בסקאלה היותר גבוהה של הז'אנר..זו של אימורטל בערך... אבל אם אני לא טועה חלק מההרכב שלהם, נכון לעכשיו, לא ישראלי במוצאו.. אה, וגם לא מזמן הוציאו חוק בכמה מדינות מוסלמיות שאסור לשמוע אותם, כי הם משתמשים בפסוקים מהקוראן בהקשרים שטניסטיים...נדמה לי עצרו כמה במצרים שהחזיקו באלבום שלהם

הם ממש לא בזאנר של אימורטאל..

אימורטאל פשוט חרא של להקה...סתם רעש ומגעיל בעעע.... וזה בכלל בלאק מטאל נחשב...מעפן לחלוטין... אורפאנד לנד להקה ממש ממש מוכשרת... הם עושים מין death-doom metal תאווה לאוזניים =] וכל זה בשילוב מוזיקה אוריינטלית (מאפיינים מזרחיים) והם מאוד מקושרים בשיריהם ליהדות ולאלוהים(אולי גימיק, אולי לא...)

הוא לא אמר שזה לא משו, זה פשוט

סגנון שונה..
ע"מ- Ramstein- Mein Herz brennt

sentenced

New member
חחח אתם טועים! בואו נעשה סדר!

להקת הבלאק מטאל המסופוטמית היא מלכאש והם באמת לא גרים בארץ אך שמועות מספרות שבקרוב הלהקה תגיע להופעה בישראל. אורפנד לנד היא להקה שקיימת 12 שנים וגרה בארץ בלבד לאורך כל הזמן הזה. הלהקה מכרה 100 אלף אלבומים!! בחו"ל עד היום (מתוך 3 הריליסים שלה) וממש בימים אלה יוצא האלבום הרביעי דרך חברת הענק הגרמנית Century media שהשקיעה המון כסף האלבום החדש. בארץ אורפנד לנד מופצת בחברת "הליקון" ומחר (יום שני 26.1.04) תושמע השמעת בכורה עולמית של הסינגל החדש שלהם לרדיו "נורא אל נורא" התוכנית היא "סינגלס" בגלגל"צ שמתחילה ב 20:00 ומסתיימת ב 22:00 בערב פורים ה 7.3 תשיק הלהקה את האלבום במופע אקסקלוסיבי ב"מועדון התיאטרון" שבתל אביב טיפ קטן: האלבום החדש "המבול" מספר את סיפור נח והתיבה והוא כל כך יפה שזה כואב! זהו..

אז איפה הטעות!?

לא אמרתי שהם חיים בחו"ל, אמרתי שעל פי רוב הם מופיעים בחו"ל- מה שבגדול נכון...אמרתי שהם מצליחים בחו"ל, וזה גם נכון...את שאר הדברים סייגתי... וחמודי, הם בלאק מסופוטמי ועוד איך! ל...אני לא אמרתי שלד זפלין לא משהו...חישפתי בהודעות שלי משהו כזה ולא מצאתי...הם הלהקה האהובה עליי

sentenced

New member
קצת טעויות וקצת נכון

אני לא מעוניין ליצור עימות רק סמוך עליי... מטאל היא העבודה שלי.. יש 3 להקות בעולם שמנגנות בלאק מטאל מסופוטמי. Absu - מארה"ב , ממציאי הסגנון Melechesh - להקה שבמקור מישראל. מתופף הלהקה הוא המתופף של Absu Arallu - להקה מירושלים שמנגנת את הסגנון אורפנד לנד מאד מצליחה בחו"ל אך הופיעה שם עד עכשיו פעם אחת בלבד (בטורקיה לפני שנה - היה מטורף) וכמובן שתצא לסיבובי הופעות ענקיים בקרוב כתוצאה מההחתמה ב Century Media לד זפלין היא אחת מהלהקות האהובות גם עליי :) Cheers

למעלה