שאלה

groundskeeper

New member
שאלה

אולי מישהו מכם מכיר מקום שבו אני יכול לקנות מקלות ישנים בטווח מחיר סביר (עד 600 שקל) תודה מראש

oren*

New member
נסה בשווקים של רוסיים

יש אחד צמוד לבית הכנסת הגדול בפתח-תקווה. אופציה אחרת היא חנויות יד-שניה המוכרת גם פריטים נלווים (כובעים, נעליים וכו...), אני מכיר שתיים בהוד-השרון, אחת בגבעתיים ובטח יש בכל עיר בארץ.

broadaxe

New member
לשלוח לך תמונות של מקלות?

יש ברשותי שני מקלות מיוחדים שאני מעוניין למכור. אם תרצה לרכוש אני אצטרך איזשהו "היתר עיסקא" מהוריך.

broadaxe

New member
אופס, השמדתי את התמונות

היו לי תמונות בתיקייה במחשב, כנראה זרקתי בטעות. אצלם שוב במהלך השבוע.

11moti

New member
מקלות טיול והליכה(גם לבורדאקס)

היי אם תעשו חיפוש מתקדם לפי: נושא מקלות טיול והליכה, לתאריך 22/11/03.תמצאו הודעה שלי עם תמונה של חלק מה מקלות.כאמור חלק ביצור עצמי וחלק רכש .לבורדאקס- המקל הימני ביותר"(אם אני לא טועה במיקום) הוא מקל שקבלתי בהונגריה מדוד שגר שם. והוא נקרא מקל "רועים" הידית עשויה פליז בצורת גרזן כשהחלק האחורי מעוקל-(לפי מה שנאמר לי לתפוש רגלים של כבשים)בחלק התחתון יש קצה מתכתי מחודד.ולמרות תמימותו -יכול לשמש כלי נשק "עצבני" לגראונדסקיפר-אם אתה מעוניין בהחלפות -"יש מצב"אשלח במייל טלפון .

broadaxe

New member
מוטי, אתה יכול לשלוח לי תמונת תקריב

של ראש המקל? הסתכלתי בתמונה הכללית אבל היא "כללית" מדי. הראשים עם הכדורים בקצוות הם סימבוליים בדרך-כלל. היתה לי התכתבות עם אספן ומומחה למקלות רועים/לחימה בהונגריה. יש לי כמה מהסוג הזה. בהונגרית הם נקראים FOKOS (פוקאש) ובפולנית CIUPPAGA (צ'ופאגה). המקלות מהטיפוס הזה נפוצו באירופה (המזרחית בעיקר) מהבלקן עד לים הבלטי, בכל האיזור ההררי. בפוסטה (הערבה ההונגרית) מתלווה לפוקאש שוט בקר כבד, ה- KARIKAS (קאריקאש).

למעלה