שאלה

BarmaLena

New member
שאלה

שלום! יש לי שאלה..האם מישהו לכם, אי-פעם, עשה כישוף וזה הצליח? ואם כן אז מה, על מי ולמה.

ToryMaster

New member
ובכן

זה משהו מאוד מאוד אישי, אני חושבת. לדעתי, רבים מחברי הפורום לא אוהבים לחשוף את החוויות שלהם

מה הפחד הגדול?

בדרך כלל כישופים מצליחים, כשאני מצליחה להתמקד. לדוגמה: חברה שלי חיפשה עבודה ושלחתי לה אנרגיה והיא מיד מצאה. הסיבה שלא טוב לדבר על כישופים שהצליחו היא שלספר לאחרים על זה גורם לגאווה שפוגעת בסיכויי ההצלחה העתידיים של כישופים. אבל לספר על כישוף אחד שהצליח? לא כזה ביג-דיל.

THE gray

New member
אני מוכן לספר על "ניוסי" שעשיתי|נ.|

גמרתי איזשהו טקס והייתי מאוד אנרגטי אז הלטתי לעשות משהו עם האנרגיה. אמא באותו הזמן הדליקה נרות שבת אז נזכרתי שקראתי פעם שאם טוענים נר עם אנרגיה אז הלהבה בוערת יותר חזק. אז בהתחלה הטענתי את שתי הנרות באנרגיה ואז החלטתי לטעון רק אחד בשביל לעשות השוואה בין מה שיקרה. אחרי שעה בערך חזרתי אל הנרות והנר שהטענתי נמס בצורה משמעותית בעוד הנר הראשון לא היה אפילו קרוב לזה. אולי היה איזה גורם אחר שגרםלזה לקרות עוד לא יצאלי לבדוק עוד הפעם ביום שיש הקרוב אני אבדוק. אם למישהו יוצא לנסות שירשום מה היו התוצאות זה יכול להיות מעניין.

זאב אש

New member
אני יתנסתי אם נרות

אתה צודק האנרגיה באמת עוזרת להם לכלות את עצמם יותר מהר אבל גם אני לא מדדתי על זמן או השוואות מדוייקות רק מראייה ולפי הראיה שלי הלהבה גדלה אני צריך באמת לעשות ניסוים בשליטה בנרות בעזרת אנרגיה( להגדיל או להקטין את הלהבה לפי רצון) אני יחזור אם התוצאות מזל"ט למנהלת החדשה (לא היתי פה הרבה מאוד זמן) בברכת האור זאב אש

shloמי

New member
נחמד מצידך ../images/Emo39.gif

לשלוח עזרה אנרגטית עבור אחרים רק צריך לבקש שזה לא יהיה על חשבון אדם אחר שיאבד את מקום העבודה שלו. נאמר.... "הכל ברצון הרוח האוניברסלית" בברכת אור ואהבה שלומי

SickBar

New member
בלי לפרט יתר על המידה

מספר השבעת וכישופים שהייתי עד להם או ביצעתי פעלו. כמובן שהיו מקרים בהם זה לא הצליח בגלל חוסר ריכוז וחוסר נכונות דל האדם לתת מעצמו אבל כאשר הדבר נעשה כראוי זה מצליח. כישוף אחד היה על מנת להשתחרר מהצבא ואותו אדם פשוט קיבל פטור בלי בעיות, איומים ו/או הגבלות (לא פרופיל 21 ולא פרופיל רפואי, פשוט שוחרר) וזה היה מעניין. את הטקס הוא ביצע לילה, לילה במשך חודשיים בערך על שפת הים. זיו

למעלה