שאלה..

שאלה..

השארתי פה הודעה לפני הרבה זמן וכתבתי שחברה שלי טוענת שהיא רגישה לקונדומים וזה עושה לה דלקות . .הרופא אמר שיש קונדומים שאין בהם "לטקס" ואינם עושים אלרגיות אז בררתי בבית מרקחת ואמרו לי שזה נקרא קונדומים לא על בסיס גומי האם לזה התכוון הדוקטור?

Jony Jerusalem

New member
לרציני עד אימה

כבר קיבלת מלא תשובות ואתה "טוחן" את הסיפור מחדש וכל דרך ומענה את עצמך עד שלדעתי יום אחד תתמוטט. מספר דברים שאתה צריך לדעת במקום כלכך הרבה דיבורים פה: 1. לך תעשה בדיקת איידס על מנת להזים חששות אל תגיד שבימים הקרובים - גש מחר בבוקר ותעשה בדיקה זה הפתרון הנכון שלך לדעת אם יש לך או אין לך איידס. 2. חברה שלך אם לא רוצה קנדום - סלח לי על הבוטות - זרוק אותה יש מספיק בחורות בעולם שמוכנות לקנדום ולסקס בטוח אתה לא צריך להיות אבא בטעות או עם איידס בטעות בגלל טיפשות 3. לא נראה לי הגיוני שהיא רגישה לגומי אלא הדברים אחרים פה ודעתי כל מה שאתה כותב פה זה מסווה כזה או אחר שאין לי מושג מה הוא. 4. כל כתיבה שלך פה מהיום תחסם עד שתלך לעשות בדיקה ותספר לנו את התוצאות שלך וזה רק בשביל שזה ימריץ אותך לבצע בדיקה. אני חוסם ומוחק כל הודעה של מהיום עד שתעשה בדיקת איידס נשמח לשמוע שהלכת ונשמח לשמוע את התוצאות לטוב וגם לרע ואם חלילה רע - אני מתחייב פה קבל עם ועולם שאסייע לך בכל דבר עד שתעמוד על הרגליים אישית, אני משוכנע שאתה בריא לפי כל מה שכתבת כאן ג'וני

למעלה