שאלה...

• פותח הנושא Dym
  • פורסם בתאריך

Dym

New member
שאלה...

מתי אמורה לעלות לשידור הפרסומת החדשה של מילקי? מישהו יודע?

לירנוש

New member
יש לך חוש שישי?!?!

איך לעזאזל אתה יודע על הפרסומת החדשה של מילקי? ולמה אתה רוצה לדעת?! היא כזאת יפה שאי אפשר לפספס אותה??

Dudi GirL

New member
מה ההתלהבות?

אז בר רפאלי היא נערת מילקי החדשה... ביג דיל באמת! טוב נו כל אחד והטעם שלו...

Dym

New member
לא ממש../images/Emo118.gif

פשוט הייתה אתמול כתבה על בר רפאלי, וכתוב שם שהיא תופיע בפרסומת החדשה של מילקי (למרות שזה משהו שידוע כבר כמה זמן). וכן, היא (בר, לא יודע על הפרסומת) כזאת יפה שאי אפשר לפספס אותה!

*Jennifer*

New member
היא יפה לאללללללה

מה שכן, היא צריכה להרזות קצת, טיפהההה. חוצמזה היא מושלמת! איזה כיף לההההה! (לדעתי, בשבילה אין דבר כזה ´אף אחד לא מושלם´)גם אני רוצה להיראות כמוה
שמרית (שבודקת את האייקונים). נ.ב הוספתי תמונה למקרה שמישהו לא יודע במי מדובר (כן, בטח..)

bana

New member
לרזות?

היא לא מספיק רזה בשבילך? בגלל הערות כאלה הרבה סובלות מאנורקסיה! מה קרה לכם?

Dudi GirL

New member
לא משהו...

הפרסומות הקודמות למילקי היו הרבה יותר טובות עם סנדי בר ומילי לוי גם השקיעו בהם הרבה יותר כסף... הפרסומת עם ספינת האהבה מיליון דולר זה הרבה כסף והיא הייתה גם יותר טובה וגם עם סנדי בר עם הכלא לא יודעת פשוט הפרסומות לא היתה משהו ממש לא משהו... אפילו גרועה.

Dym

New member
הראו ב"גיא פינס" איך עשו את הפרסומת

כדאי לראות...

עופר ב.ה

New member
פרסומת איומה

גם עלובה וחסרת השראה מבחינה גרפית, וגם משתמשת ברעיון לעוס ומאוס לחלוטין, שראינו כבר בעשרות פרסומות - בחור שחושב שהבחורה חושקת בו, אך למעשה היא רק מפתה אותו בשביל להשיג את המוצר.

לדעתי...

הפרסומת עצמה לא משהו מיוחד, אני ראיתי אותה כבר ביום שיש בערב! אבל תודו... נכון שגיא אריאלי חמוד ???????? אני מוסיפה תמונה למי שלא מכיר... שני.

למעלה