שאלה

בלקר

New member
שאלה

מאיפו אני יכול לקנות דיפלומטיה בארץ? לא מצעתי את זה בכוכבי הכסף.

ycyclop

New member
תנסה את

אגודת חובבי הדיפלומטיה הישראלית, אולי הם עושים קניות מרוכזות.

בלקר

New member
שיקוץ

האתר של הקהילה הישראלית באנגלית
. אני הייתי בטוח לשנייה שהשפה המדוברת בישראל זה עיברית, אבל כנרא שטעיתי... טוב בכל מיקרה לא מצעתי באתר שום זכר להזמנה מרוכזת, וגם באתר של פריק לא מצעתי את המשחק, אבל מצעתי הרבה מניאטרות כאקמייקה.

תשובות.

א. רצוי לעשות בדיקת איות. ב. אולי נביא ואולי לא. לא הוחלט עדיין. ג. תאלץ להגיע פיזית לחנות של פריק. המשחק כן בחנות, ולא באתר. ד. אולי כי הם רואים עצמם חלק מקהילה בינ"ל. אבל לא מכיר אותם מספיק טוב כדי לענות.

בלקר

New member
בהחלט לא מספק

מכיוון שהם ישראלים הם היו אמורים לעשות את האתר בעיברית, ועם הם רצו להיות חלק מקהילה בין-לעומית אז להוסיף אופציה באנגלית. כרגע הם יצרו אצלי את הרושם של חבורת צפונבונים בני 14 ששנואים עיברית, ואנשים כאלה לא זוכים להרבה כבוד ממני, ואני בהחלט לא רוצה שום קשר איתם.

ננסק

New member
הם לא צפונבונים,

הם הרבה יותר מ-14, ואולי כדאי שתתחיל לשקול מחדש את ההחלטיות בה אתה שופט דברים על פי מראם. גם אני לא אוהב אתרים עבריים שכתובים באנגלית ולא מבין מה הם חושבים לעצמם, אבל אגודת דיפלומטיה בארץ הם קבוצה רצינית ואסור לפסול אותם על בסיס טעות אחת שעשה אחד מהם, עורך האתר.

backdoorslam

New member
טעות?

חלק גדול מאוד מאנשי הקהילה הינם פעילים במשחקים הנערכים בין שחקנים שמעבר לים, ואף חלק מהם משתתפים בכנסים בינלאומיים (והביאו כבוד ארצה). רק טבעי הדבר שהאתר כתוב באנכלית, שכן היא השפה השגורה בפיהם לצורך המשחק על מושגיו. מה גם שהאתר, כמו גם הטורנירים שהם מקיימים, פונה לתושבי גם חוץ.

בלקר

New member
אממממ

אתה בניתה את האתר של קהילת המניאטרות, נכון? כי גם המושגים שלנו באנגלית וגם אנחנו ניתחרה בשלב כלשהוא בחו"ל(כרגע חלק גדול מהאנשים או בצבא או במרחק שנה מהצבא). אבל האתר שלנו בעיברית, עם הם רוצים לבנות את באנגלית שלא יחריזו על אצמם כישראלים כי קצת גאווה לעומית עדיין לא הזיקה לאף אחד...

backdoorslam

New member
אני לא מבין את הקשר

אני גם לא חושב שבשלב כלשהו קהילת הדיפלומטיה הישראלית תתחרה בקהילות חו"ל בתחום אהבת הארץ ובניית אתרים.

בלקר

New member
הרעיון של השאלה

היה להראות שגם כשהמושגים באנגלית עדיין אפשר לבנות אתר עיברי לתפערת מדינהת ישראל, או לפחות עיברי... סך הכל אתה עשיתה את זה וגם הם יכולים... ממש לא הבנתי את שער ההודע שלך, ובכל אופן אני לא מתכוון ליצור שום קשר איתם על רקע השפע של האתר, זה משהוא עקרוני אצלי שאני מאמין בו.

בלקר

New member
אז זהוא שאני גר באזור חיפה...

אז דפי הזהב שלי לא מכסה את תל-אביב... אולי אתם בכל זות תתכילו ליבא את המשחק?

2

א. דפי זהב באינטרנט מכסה את כל הארץ. ב. אם זה דחוף - חפש את פריק ותשאל. ג. כמו שזה נראה עכשיו - כנראה שלא נתחיל לייבא אותו. הוא יקר מדי. ד. בדיקת איות לפני משלוח ההודעה. זה משנה לגמרי את היחס בקריאת ההודעה. (להלן: "בכל זאת" , "תתחילו"). תודה.

ycyclop

New member
הסבר קצר

האתר של האגודה כמו שנכתב פונה גם לשחקנים בחו"ל בגלל הקשרים ההדוקים שיש לח'ברה האלה עם אנשים בחו"ל לאור הכמות הרבה של תחרויות שהם משתתפים בהן. נכון ניתן לעשות אתר בעיברית ואתר באנגלית אך מהכירותי הקצרה עם אנשי דיפלומטיה, רובם אנשים לא צעירים עסוקים מאד (חלקם עם ילדים, עבודה ועוד) ואין זמן לתחזק שני אתרים (אחד עיברי ואחד אנגלי) וזה החלטה שהם לקחו. צריך לשמוח על כך שיש קהילת דיפלומטיה בארץ שמנסה לקדם את המשחק, עושה מפגשים וזוכה להכרה בינלאומית

למעלה