שאלה...

Ed Hunter

New member
שאלה...

זה כזה מוזר אבל בתקופה האחרונה אני הצלחתי להרוס קשר בערך עם כל בן אדם האפרי... פשוט עם כולם! כל יום אני רב עם מישהו אחר, ואני בן אדם שכשהוא רב עם מישהו אז זה ריב טוטאלי כזה... ומצד אחד זה לא כזה נורא, כי זה לא בדיוק ריבים פשוט אתה מכיר את הבןם אדם יותר טוב ואתה מבין שהוא בעצם חתיכת חרא בלי שום דבר בראש, ואין לך איתו שום דבר במשותף והוא בן אדם מגעיל וזה בסדר לריב איתו... כאילו לא הפסד גדול... ומצד שני זה קצת מעצבן שכל מי שאני מכיר אני מתאכזב ממנו בצורה זו או אחרת תוך זמן די קצר... אני פשוט לא קולט לאיפה נעלמו כל האנשים הנורמאליים??? אנשים שאני יכול לדבר איתם והם לא יעצבנו אותי עם כל מיני שטויות.. אנשים עם ראש פתוח.... אנשים מענינים למען השם! למה אני נופל דווקא על אנשים שבסוף אני לא סובל??

Ed Hunter

New member
יצא ממש לא מסודר ונשמע די מפגר..

אבל... זה מה יש... תתמודדו...

אולי אתה צודק

אבל אי אפשר להישאר לבד לפעמים זה הרבה יותר נורא מלהיות עם חרא אנשים ובכל אחד אתה יכול למצוא משהו טוב אחד לפחות שאתה אוהב ואני כאן..אתה יכול לדבר איתי ..רגע שלחת לי הודעה שנייה..

Ed Hunter

New member
אבל...

כשאתה מדבר ונימצא עם אנשים שאין לך שום דבר משותף איתץם והם לא תורמים לך שום דבר ואתה לא נהנה בגרוש... אז מה הטעם?

קשתונה

New member
באת בזמן מתאים!

בדיוק היום דיברתי עם חברה מבי"ס שכמעט התחילה לבכות ואמרה שהיא ממש מוטרדת שלאחרונה כל החבורת ההכי טובות שלה ממש לא מרגישה איתם בנוח ושהם מעצבנות והן השתנו וזה צביעות ולפעמים הן מגעילות אותה..ולא הספקתי להסביר לה כי ההסעות הגיעו... אז תקשיב גם אתה... אנחנו בגיל שאנחנו משתנים..אין מה לעשות...סתכל על השכבה שלך לפני שנתיים שלוש וסתכל עליה עכשיו...אין אדם שלא השתנה...אפילו אתה! מה לעשות אנשים מתפתחים לכיוונים שונים... וזה נהיה ממש בולט בתקופה האחרונה...גם לי זה ככה... החוכמה היא למצוא עוד אנשים כמוך... אגב..יש לך את האייסיקיו שלי:)

Ed Hunter

New member
גם השכבה...

אבל גם מעבר... תקשיבי אני מבין שצריך למצוא אנשים שהם דומים לי וכל זה... אבל אני לא מצליח:\ יש לי פווול אנשים באיי סי קיו ופה בפורום שממש כיף לי לדבר איתם וכל זה אבל זה אל אותו דבר... זה אל אותם אנשים שאתה מבלה איתם בימי שישי, זה אל אותם אנשים שאתה יכול לארגן איתם שיחה בארבע עיניים... את מבינה על מה אני מדבר? נ.ב. יש לי את האי סי קיו שלך?

קשתונה

New member
ברור שזה בעייתי

אבל זה יגיע...זה נבנה... אצלנו לאט לאט נבנות חבורות חדשות בשכבה... להגיד לך שזה קל? זה ממש לא! גם אני לאחרונה התחלתי קצת לקרטע ביחסים עם כל מני אנשים...ואני קשר עם המון אנשים מדהימים שהכרתי בתנועה... אז אלו שקרובים באמת אנחנו יוצאים בימי שישי... כל השאר אנחנו רק אוכלים את עצמנו מגעגוע (נכון ניץ שאת מתגעגעת? יופי אני שמחה לשמוע גם אני:)) זה נבנה... גם בשכבה...גם מחוץ לה...זה נבנה... חוצמזה...שבקרוב צבא..ובכלל יבנה לך מעגל חברים חדש גמרי

Ed Hunter

New member
גם לי בתנועה היו המוון

המוווווווווווווווווווווןןןןןןןןןן חברים מדהימים! אנשים שהיו פשוט הכל בישבילי! אנשים הכי יקרים לי בעולם! אבל מאז שעזבתי את התנועה כולם נעלמו פתאום:\ ובקש לצבא... את לא יודעת עד כמה אני בונה על זה...

קשתונה

New member
אז תיצור קשר עם החבר'ה מהתנועה..

חוצמזה אמרת שאתה צריך ללכת נבלה:)

למעלה