שאלה.

EyaL 18

New member
שאלה.

ידוע למשהו על הספר הבא הטרילוגיית רייסטלין?

Miss Pigmelion

New member
../images/Emo12.gifשאתה אומר טרילוגיית../images/Emo122.gif

רייסטלין אתהמתכוון ל"כבשן הנשמה" ו"אחים לנשק"? אם כן אני לא שמעתי על ספר שעומד לצאת בנוגע לספרים האלו.

EyaL 18

New member
למען האמת...

כתוב באתר הרישמי של רומח הדרקון בישראל כתוב שהיא תתיפנה לכתיבת הספר ברגע שתסיים פרוייקט מסויים (הבעיה היא שהאתר לא מעודכן כבר חצי שנה...)

Uzumaki Naruto

New member
for god's fucking sake!!

החתימה................... אהבתי.. ~__~ (דאמ איט, אני צריך ללכת לפסיכולוג...)

אז זהו שהוא באמת לא מעודכן

היא לא תכתוב את הספר השלישי שהיה מתוכנן כי...כי...לא הבנתי למה בדיוק, משהו שקשור לכך שהסדרה לא פופולרית ולא ריווחית ולכך שלדעתה מה שנכתב על קורות רייסטלין לפני רשומות כבר מספיק. והפרויקט האחר, שעליו היא עובדת עכשיו, הוא טרילוגית THE DARK DESCIPLE, "התלמידה האפלה", שמספרת על מינה לאחר מלחמת הנשמות. הספר הראשון, ASHES AND AMBER, "אפר וענבר", ייצא עוד חצי שנה בערך.

python 4

New member
ובאתר של WotC יש כבר את

הכריכה שלו - נראה יפה. לפי מה שאני הבנתי לא היה אמור להיות בכלל ספר שלישי - מראש בשני הספרים שיצאו היא סיפרה את כל מה שהיא רצתה לספר על רייסט לפני רשומות, כך לפי הניוזלטר של טריי היקמן. מה גם שאת הספר השני היא כתבה עם דון פרין ומאז הם הספיקו להתגרש (ובגלל זה התבטלה גם טרילוגיית תלאדאס).

הכריכה הזאת היא ספוילר רצחני!!!

למלחמת הנשמות. לפחות למי שמזהה את הדמויות שמצוירות עליה...

python 4

New member
עוד לא קראתי את נשמות.

אבל איך כריכה יכולה להיות ספויילר?
אם כבר ההודעה שלך היא ספויילר כשהיא מקושרת להודעה שלי, שכן מי שלא קרא את נשמות לא יודע מי הן הדמויות שמצויירות שם, ומי שכן קרא את נשמות זה כבר לא ספויילר בשבילו, נכון?

Miss Pigmelion

New member
ברור שכריכה יכולה להיות../images/Emo122.gif

אם לדוגמא תראה את קרמון צלוב ואת רייסט יושב לידו בגלימה לבנה בוכה, זה לא יהיה ספוילר?

python 4

New member
כריכה היא לא ספויילר.

היא דבר שחשוף לכולם. נראה לך שמישהו למשל היה שולף את הספר הזה מהמדף בסטימצקי, מסתכל על הכריכה ואומר "
הם הרסו לי את נשמות"? אני לא קראתי את נשמות, הדמויות על הכריכה לא אומרות לי כלום, ולכן זה לא ספויילר. שוב - ספויילר זה לא למי שכבר קרא את הספר ויודע מה הולך שם.

Moondust

New member
לא-לא-לא../images/Emo41.gif

יש ספר אחר שבו אחת הדמויות מופיעה על הכריכה בבירור רב. לא אומרת איזה ספר כי אז זה באמת יהיה ספוילר מטורף. ה-ספוילר בה' הידיעה של מלחמת הנשמות.

python 4

New member
עכשיו סקרנת אותי.

למה שלא תגלי באיזה ספר מדובר, ותשימי את סימן הפלא
בכותרת, וככה מי שלא רוצה לדעת לא יכנס?

Laguna I s Back

New member
ניראה לי...../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שהיא מתכוונת לדרקונים של ליל החורף....

python 4

New member
../images/Emo58.gif ספוילר לכל קוראי רשומות..

האמנם זהו רייסטלין בגלימות שחורות? שיואו, אני בשוק.. אוי, עכשיו הרסתי את הסוף של רשומות. איזה מזל שרשמתי ספויילר בכותרת. כמובן שזה לא מזל למי שהעיף מבט בכריכה של הספר הזה בסטימצקי כשהוא קנה את רשומות. כמובן שזה לא ספויילר.

Moondust

New member
זה *לא* אותו דבר! ../images/Emo58.gifנשמות../images/Emo41.gif

תבין, יש הבדל בין להראות את רייסטלין בגלימות שחורות (מה שהיה ברור שעומד לקרות) בין הכריכה של הספר על מינה.
מפלצתי לנשמות
יש לך את הספר "מלכת האופל", נכון? תסתכל בכריכה. מי שם, מרקדת בין ראשי דרקונים? אותה אחת ששוכבת מתה על לוח שיש! כן כן, טאקיזיס מתה בסוף מלחמת הנשמות! וכל מי שמכיר את הכריכה של "מלכת האופל" יזהה מי זו. אי אפשר בכלל להשוות דבר כזה לרייסט שחור גלימה.

היית חייבת להוציא את זה, הא?../images/Emo13.gif

לא יכלת יותר להחזיק דבר כזה בלב...מבין אותך
.

למעלה