שאלה.

Oasis Girl

New member
שאלה.

שלום לכם חובבי סימפסונס יקרים. דבר ראשון עליי לומר שאני צופה נלהבת של הסדרה הנ"ל. דבר שני אני תוהה אם אואזיס השתפפו באחד מפרקי הסדרה? (כי יש לי תמונה של ליאם ונואל כקריקטורות סימפסונס ותהיתי אם הם השתתפו בפרק של הסדרה ) ואם כן, אז איזה פרק זה? בתודות רבות מראש!!

shlomov2001

New member
לא נראה לי

אם כי תוכלי לפרסם כאן את התמונה ונוכל לומר לך לפי זה.

sideshow

New member
שלום לך. ברוכה הבאה.

לא. ככל הידוע לי (וידוע לי הרבה...
) הם מעולם לא השתתפו בסדרה. באשר לתמונה שאצלך.. אין לי ממש הסבר. יכול להיות שהם נכתבו לאיזה פרק והפרק נגנז מסיבה כלשהי, או שפשוט עדיין לא שודר. הסבר אחר שמתקבל על הדעת, הוא שהיוצר גרונינג צייר את שני האחים בתור דמויות סימפסוניות, מה שנחשב למחמאה בשביל כל סלבריטי.

demoloc

New member
זה שקיים ציור לא אומר כלום

זה סתם עבודה של נעריצים. יש לי ידידה עם ציור של סנייפ (מהארי פוטר) בתור דמות סימפסון. ויש לי גם (או לפחות היה לי לפני שפירמטו לי את המחשב) של חלק נירחב מדמויות סאות'פארק בתור סימפסון (יש גם תמונה הפוכה,של דמויות סימפסון בתור תושבי סואת'פארק,תחפשו בקאזאא)

Oasis Girl

New member
כמה דברים

עשו פרק של סאות' פארק שנקרא the simpsons did it, לכן מצאת את דמויות סאות' פארק ככאלה של הסימפסונים. הוספתי התמונה...

gloom

New member
רואים שזה לא אמיתי../images/Emo66.gif

לא יודע, פשוט אחרי שאתה צופה כל כך הרבה ומכיר כמעט כל פשרט אתה יודע להבדיל בין אמיתי ללא וזה נראה זיוף...... וראיית את הפרק של סאותפרק כל כך מצחיק ואז בשידור החוזר אני כל פרק עושה כמו העוזר של באטרס ואמר איזה פרק הרעיון היה בו ואז חבר שלי ומר לי שאני מתחיל להפוך להיות צהוב

למעלה