שאלה...

jess ועוד

New member
ממש לא ריקי

הייתי פעם בחורה מאוד מאוד שמנה הייתי ממש בודדה בגלל זה עשיתי קיצור קיבה לפני חמש שנים ירדתי כ-70 קילו ועליתי קצת בגלל זה אני הסטרית

@@

New member
עכשיו אני עוד יותר בהלםםםםם

ירדת 70 קילווווווווווו, וואלה קבלי
על זה, כל הכבוד. את צודקת, יש פחד שמלווה אותנו (מי שוסבל מעודף שומן). גם אני כמוך הייתי שמנה ירדתי 15 קילו, אמנם לא בקיצור קיבה, האהבה היא שגרמה לי לרזות ומאז אני במלחמה יומיומית, מה כן לאכול ומה לא, ואם אני עולה קילו, אני פשוט משתגעת. תשמרי על המשקל שלך, את יודעת את זה יותר טוב מכולם מה זה להיות שמן. (איזו מילה נוראית)

jess ועוד

New member
זו קלללה לא סתם מילה נוראית

תמיד הייתי חבית בערב אני אשלח לך תמונה שלי שמנה ולא תאמינה שאני זו אני

@@

New member
תשלחי, אני כבר מתה לראות...

אם את היית רואה אותי, היה לי תחת ענקקקקקקקק, תמיד היו אומרים לאן את נוסעת עם המזודה הזאת מאחור? ממש הייתי בדאון בגלל זה, למרות שעדין יש לי שרידים מאחור. אני מצפה לתמונה

ניקולי

New member
אם כבר מדברים...

אתן יודעות כל הריון שונה מהשני כמו כן כל לידה שונה מהשניה..וגם המשקל שאנחנו מעלות במשך ההריון יש הריון שיותר ויש הריון שפחות.. אני לדוגמא את שתיי ההריונות שלי התחלתי ב 47 קילו וסיימתי ב 67 קילו.. אבל זה לא אומר שאת ההריון השלישי אם יהיה וכשיהיה אעלה את אותו המשקל! בדרך כלל בהריונות יש זלידה ממאכלים מסויימים.: אני לדוגמא בהריון הראשון אהבתי מאוד שווארמה לעומת זאת בהריון השני לא סבלתי בשר.. ואורלי תוכלי כל עוד בא לך אבל כמו שאמרת אל תפריזי... אוהבת ניקול*

ניקולי

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

אל תעשי חשבון אבל... תגדי ג´ס את יודעת מה יש לך??

jess ועוד

New member
יווו את ממש לא מחוברת ../images/Emo12.gif

יש לי בת מ´זתומרת ??? יש כלה לניתאי

ניקולי

New member
להגיד לך ת´אמת??

אז זהו שהכבלים יצאו לי לשניה מהמוח ולא זכרתי שיש לך בת.. אגב מי החתן את זה לא עיקלתי...

ניקולי

New member
אהה התכוונת ל...

ינאי הבן שלי הקטןןןן.. נחמד נחמד ממי. אבל נשמה היא תצטרך לקחת מס´
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
דרך אגב ג´ס הכנת נדוניה??? נראה אולי אחרי שנבדוק את הנדוניה יהיה על מה לדבר.. בנתיים יש כאלו שהבטיחו לו בית, ועסק..יש לך משהו אחר להציע??

ליאור 30

New member
ג´סי אם יש לך נטיה את יודעת.......

אני הכתובות הכי נכונה הלוווווווו היכן אני עובד את יודעת אז מחשבה

jess ועוד

New member
לא הבנתי אותך ../images/Emo12.gif

יש לי נטיה של מה הכתובת מה רצה להגיד המשורר???

ליאור 30

New member
ג´סי תשאלי את ניקולי למה הכוונה

לגבי הכתובות לשוקולדים חחחחחחחח

~מעיין~

New member
תשובותי..

טוב אז ככה.. שאלה 1 אני חושבת שלשני המינים קל וקשה באותה מידה אם נחשוב על כל הדברים הקשים של הנשים ועל כל הדברים הקשים של הגברים נראה לבסוף שהכל שווה הרי אלוהים לא מקפח אף אחד..
אבל לפעמים אני מריגשה שהייתי רוצה להיות בן מסיבה אחת.. לראות איך הקראש שלהם עובד.. מה כל הטריקים שהם עושים לפעמים שבנות נהיות מסוחררות בגללם וגם כדי להשתתף בשיחת גברים.. אלו הדברים שהכי מעניינים אותי שאלה 2 הגיבורה האמיתית שלי זאת אמא שלי על אף שזה נשמע ילדותי שאני חושבת על זה היא ממש גדולה היא תמיד מעניקה לי את האהבה שצריך ואף פעם לא נתנה לי הרגשה שמשהו חסר לי גם כשאין ממש.. היא עובדת אוהבת ובמיוחד אמא טובה והיא עושה הכל במרץ ובהמון אהבה.. אוהבת מאוד מאוד מעיין

בונבונת

New member
אצלי ...

השאלה הראשונה והשנייה מאוד קשורות... זה מסובך כי אני לא חושבת שמישהו ירצה שאני אמות בישבילו... "לתת את הנשמה" בשבילי זה להקשיב,לוותר,לעזור ולתת המון מעצמי לאחרים. אני אוהבת נורא להקשיב ולייעץ וכו´...אבל אני יכולה לדבר ופשוט לא להפסיק...כשטוב...כשרע...זה גם תלוי בצד השני-אם הבנאדם משעמם אז אני אדבר...אם הוא מעניין אז הוא ימצא את הנקודות לענות לי ולדבר גם כשאני מדברת "בלי סוף"...אני אוהבת אנשים שמצליחים לעשות את זה... ...עכשיו כשקראתי את השאלה היטב הבנתי שמדובר בלקחת חיים של מישהו,ולא הייתי עושה את זה,ממש לא.הייתי נעזרת ונתמכת במישהו אבל עד שהוא היה מראה סימני מצוקה ושאני מתחילה להעיק עליו ואז הייתי עוזבת,זה לא קרה לי עד עכשיו אבל אני מניחה שכך יראו הדברים אם וכאשר... ניקולי,את מדהימה!את גורמת לי לחשוב ולהבין דברים "מאחורי הקלעים" להבין מי אני ומה אני רוצה.זה פשוט מדהים...אני אפילו לא יודעת ממש איך לתאר את זה,יש לי הרגשה שאני פשוט יודעת מי אני,מה יש לי להציע,אני שלמה עם עצמי!!! טוב לי עם מי שאני...הרבה זמן אני מנסה להגיע למצב זה וכנראה שהייתי בו אך לא הכרתי בזה כי הייתי עסוקה בלחפש אותו ולא שמתי לב שכבר מצאתי...אבל תמיד יש עוד דברים שאנחנו רוצים.יש תאוריה בפסיכולוגיה שאומרת שהנשמה אף פעם לא מגיעה למיצוי ושלווה ושתמיד יהיה משהו חסר שנרצה להשיגו,וכשנגיע למצב כזה זה יהיה במוות...אני לא זוכרת הכל אבל זה הרעיון הכללי. תודה מתוקה שלי,שאת יודעת לפתוח לי את העיניים!!!

למעלה