שאלה...

ניקולי

New member
שאלה...

רבים מוכנים להקריב את חייהם אבל לא לקחת את חייו של אדם אחר; האם יש דבר מה חשוב דיו שתהיו מוכנים להקריב בעבורו את נשמתכם? ולשאלה הבאה: האם אתם נוטים להאזין או לדבר יותר? מחכה לתשובותכם ניקול*

shooki11o

New member
לדעתי....

הנשמה יקרה מידי מכדי להקריב אותה אני לא חושב שיש טעם להקריב את הנשמה כי בד"כ עסקים כאלה לא מצליחים לגבי השאלה השניה אצלי זה תלוי במי שמולי אני מסוגל להקשיב שעות ולתת תשומת לב... אבל אם האדם שמולי לא מדבר אז אני אתחיל...ואז קשה לדעת איפה זה יגמר

golem

New member
אוקיי... ../images/Emo13.gif

כנראה שבגלל שאני עובד קרוב אלייך - אז השאלות מגיעות אליי יותר מהר מהאחרים...יכול להיות???
אגב פעם הבאה כשאת ליידי - תגידי לי- לפחות נגיד לך שלום כמו בן-אדם...
לגבי השאלה השנייה קל לי להגיד - אני בהחלט נוטה יותר להאזין מאשר לדבר. ולגבי הראשונה - אין לי תשןבה - עוד לא נתקלתי בכזה מצב - וקשה לי לדעת מה אני יעשה במצב בהיפוטטי כל שהוא.

jess ועוד

New member
אני בטוחה שזה יקרה

ברגע שיהיו לי ילדים אני בטוחה שהם יהיו מרכז החיים שלי ואפילו אהיה מוכנה לוותר עליהם בשבילם אבל בינתיים אני מעדיפה לחיות אני מעדיפה להקשיב ברוב המקרים ולהגיד משהו רק כשאני בטוחה שאני צודקת לפעמים יש לי תכונה מעצבנת של להדחף ולהגיד דברים על עצמי כשמישהו אחר מדבר על עצמו אבל זה אומר רק שאני אוהבת את עצמי וזהו ... אז קבלו אותי ככה אוהבת את עצמי ג´סיקה

@@

New member
לדעתי......

למרות שאני מאודדדדדדדד אוהבת מישהו, לא הייתי מעניקה את נשמתי לאף אחד, אני יכולה להעניק המון דברים אחרים, אבל בין זה לבין הענקת הנשמה שלי יש פער אדיר ולכן אני מעדיפה שנשמתי תהיה שלי. לגבי השאלה השניה, אני אוהבת להאזין ולייעץ, אבל אני גם אוהבת לדבר ולשפוך את ליבי.

ניקולי

New member
אז ככה...

בטח אתם רוצים לדעת מהן תשובותיי: 1. לא הייתי שמה יד בנפש שלי תומרת שום דבר בעולם גם לא בשביל הילדים שלי..וזה מאחר שאם אשים יד בנפש שלי בגללם..אז גרמתי להם לטראומה והאם היו מאבדים אמא!! 2. אני אוהבת להקשיב לייעץ ולעזור.. וכמו שריקי אמרה: אני שופכת את ליבי..פעם הייתי שופכת את ליבי לכל אחד..שגם זה לא דבר נכון לעשות אז.. היום אני שופכת את ליבי לחברים הקרובים ביותר..ולאמא שלי!! ועכשיו לשאלות הבאות: לאיזה משני המינים קל יותר בתרבותינו לדעתכם? האם רציתם אי פעם להשתייך למין השני?? את מי אתם מעריצים יותר מכל? באיזו דרך האדם הזה מעורר בכם השראה? שלכם ניקול*

mariana

New member
למרות שבאיחור

רק עכשיו ראיתי את ההודעות אז אני אענה על כל השאלות ביחד חגבי השאלה הראשונה: בחיים לא הייתי שמה יד לנפשי למרות שזה דבר שאני וצה לעשות כל הזמן אבל, בגלל שאני מרגישה למטה. ואם לא היה ברירה אז הייתי שמה יד לנפשי עבור אמא שלי אבל אני בטוחה שהיא הייתה עונה כמוך שאם אני אמות היא תתמוטט בשבילי, אז מה עשיתי בזה? לגבי השאלה השנייה: אני מזה פטפטנית, אני יכולה לדבר בלי סוף, אבל תלוי מי חברת אנשים. אם אני לא מכירה את החברה אז אני מעדיפה יותר לשתוק, אבל אם אני מכירה אותם יותר מדי טוב אז אין יותר פטפטנית מימני. לגבי השאלה השלישית: אני חושבת שלכל מין יש את הקשיים שלו, אבל תמיד הייתי רוצה להיות בן, כי גדלתי עם בנים ביחד והייתי משחת איתם כדורגל והכל לגבי השאלה הרביעית: אני מעריצה את אמא שלי יותר מכל בעולם, כי הייתי רוצה שיהיה לי את כל הכוחות שיש לה, אשא שסבלה המון בחיים וממשיכה להיתמודד עם הקשיים. זה משהו. את גורמת לי להכיר את עצמי יותר טוב אני מודה לך מאוד. אוהבת מרין

@@

New member
ניקוליייייייי

אז אני ילדה טובה והנה אני עונה על השאלות שטרם עניתי (רק מתוך שיכחה קורה????) שאלה ראשונה....... לא רציתי ולא רוצה להשתייך למין השני אני לא חושבת שיש לי משהו לחפש שם (חוץ מזה שהם עושים פיפי בכל מקום). אני לא חושבת שכיום יש הבדל של קושי בין שני המינים. לשאלה השניה....... האדם שאני מעריצה בחיים שלי זאת א מ א שלי , האשה הכי מדהימה ומקסימה שפגשתי בחיים שלי. החום והאהבה שלה שהיא מעריפה לא רק על ילדיה אלא על כל מי שהיא מוצאת בדרכה, העזרה, היד שהיא מושיטה לכולם, המקומות שרק היא יודעת איפה לגעת. היא שהתמודדה עם המון מצבים לא קלים, שעברה כ"כ הרבה בחיים ועודנה מאושרת עם חיוך. א מ א א נ י א ו ה ב ת א ו ת ך (למרות שאת לא רואה את זה). ולך ניקולי אני שולחת אהבה גדולה ר י ק י

ניקולי

New member
תשמעיייייי

ריקי אין מה להגיד בחורה כלבבי.. כל הכבוד לך את מחפשת את התשובות ועונה כיאות.. אני אגלה לך סוד?? נראה לי את תזכי בפרס הגדול..... אך יקרתי יש לי עוד הרבה שאלות באהבה ניקול*

jess ועוד

New member
זה לא פייר אני עניתי על כל השאלות

בלי שתגידי לי בכלל מה זה הפרוטקציה הזו????

ניקולי

New member
אני יודעת ממוש

את באמת ענית על כל השאלות.. אבל מה כ´פת לי אני עובדת עליה (על ריקוש)
... בסוף כולם יזכו בפרס הראשון. אוהבת אותך ניקול*
.. נ.ב. איך את ישנה בלילות האחרונים?? שיוו הבטן מתחילה לגדול ולגדול.. הלוואי שתהייה לך לידה קלה..ושניכם תצאו בריאים.. זה העיקר.

@@

New member
ככה את עובדת עלי??????

מה חשבת שאני לא אראה את מה שכתבת? כבר באתי עם נכונות ורוח קרבית לענות על כל השאלות אבל מה זה משנה אם כולם זוכים במקום הראשון? לדעתי צריך להיות זוכה אחד, מי שענה על השאלות בצורה הכי אמיתית ורצינית. תחשבי על זה........ אוהבת ריקי

ניקולי

New member
נו... באמת ריקוש

איזה ילדה קטנה?? את לא מבינה שעבדתי עליה?? אפרופו מקום ראשון.. יש לך הצעות לפרסים?? אוהבת ניקול*

@@

New member
ניקוליייייי........

ממש אין לי, אוליייייייייי סופשבוע רגוע באיים הקריביים. חלומות, כמה כיף לחלוםםםםםםםם.

jess ועוד

New member
אין בעיה נשמה אני מוכנה לוותר

אם זה בשביל ריקי או בשביל כל אחד מכם אני יש לי המתנה הכי טובה בעולם הבטן שלי עדיין לא יצאה ממש אלא סתם עומדת שם כמו אנדרטה עדיין לא הריונית ממש אלא דובית אבל חכי חכי ביום שבת אני נכנסת לחודש חמישי ואז תראו בטן... בינתיים אני שומרת על המשקל שלי (מנסה לפחות- עכשיו למשל אני אוכלת פיצה)

@@

New member
תודה על הוויתור.....

בלי לדעת מהו הפרס, אבל אחלה. ותאכלי בלי לעשות חשבון, את צריכה להאכיל עוד מתוקונת קטנה, אבל תקחי בחשבון שאחרי הלידה יש לך עבודה קשה של דיאטה, אבל עד אז יש זמן. הלוואי שאלו יהיו הצרות שלנו.

jess ועוד

New member
אני לא מסכימה

לא צריך לאכול יותר מתמיד כי כרגע אני מאכילה את עצמי בלבד כי הבובונת הקטנה שוקלת כולה 150 ג´ר

@@

New member
סליחה, את צודקת

הכל בראש, נשים הריוניות חושבות שצריך לאכול יותר מהרגיל (לא מניסיון), אבל זה פסיכולוגי, הרעב יותר תוקף אותן שהן יודעות שיש להן משהו בבטן, עובר מתוק וקטן. גם אצלך?????

jess ועוד

New member
יש לפעמים התקפות של שוקולד

אבל אני משתדלת להחזיק את עצמי כי יש מחיר להתפרעות הזו ואני עם נטיה להשמנה (כבר הגעתי ל-140 קילו )

@@

New member
מההההההההה ! אני בהלם

אני לא מאמינה, רגע אני בשלבי התאוששות, איפה ה- 140 קילו? כי אני לא ראיתי אותם, זאת הייתה הלצה נכון??????

למעלה