לא תאמינו!! 3 צלולים בשעה
טוב, אני לא יודע להסביר לכם על ההבהובים, התכוונתי לזה שרואים צבעים בהירים שזזים הרבה, (לא כמו שמשפשפים את העיניים). טוב, זה לא חשוב. בקיצור, אחרי שכתבתי את ההודעה הראשונה בשרשור הזה, הלכתי לישון ועשיתי את השיטה "עין ימין קודם", היא עבדה מיד ויש ראיתי את ההבהובים האלה. ניסיתי להשאר ער ולנסות וילד אבל נרדמתי - ישר לתוך חלום צלול. השיטה הזאת הביאה לי חלום מיד כשנרדמתי וכנראה בגלל הייתי עדיין מודע הבנתי שאני בחלום. (זה לא בדיוק היה ווילד) הבעיה שלי היתה שמרוב ההתרגשות שהצלחתי להיכנס לחלום צלול - התעוררתי. אבל לא הייתה לי בעייה להיכנס שוב לחלום צלול - איך שהתעוררתי עשיתי שוב "עין ימין קודם" , נכנסתי לחלום והופ - הוא נהיה צלול. - הייתי בחלום כמה זמן והתעוררתי, אבל זה לא הספיק לי, רציתי עוד, אז בקלות רבה שוב עשיתי "עין ימין קודם" נכנסתי לחלום והופ הוא נהיה צלול (אני אפילו לא יודע איך גיליתי שהוא צלול, פשוט ידעתי, כנראה בגלל המהירות שנכנסתי לחלום) , כשהתעוררתי שמתי לב שכבר מאוחר ויש בצפר , אז לא ניסיתי שוב. בלילה הזה היו 3 חלומות צלולים (אחד קצר מאוד ושניים באורך בינוני) ועוד בלי לישון 6 שעות קודם. - איזה כיף לי. היום כמובן אני אנסה שוב, אני מקווה שאני אצליח. זה כזה מדהים ללכת לישון וישר להיכנס ל REM. שיואו, אני לא מאמין איך החיים שלי השתנו מאז שגיליתי את האתר של אלון בפוקס.