שאלה:

שאלה:

יש את השלב שבו עוצמים את העיניים ואז רואים הבהובים. עכשיו, לשלב הזה אין לי בעיה להגיע, מה עושים מכאן? (כמובן במטרה להגיע ח.צ)

Cheetah

New member
רואה הבהובים?

לא זכור לי בדיוק דבר כזה בווילד, בטח לא בתור שלב קבוע.. אז לי לפחות יש בעייה להבין באיזה מצב בדיוק אתה נמצא. אם תוכל לציין בדיוק מה אתה עושה מה השלב שלפני ההבהובים מה זה בדיוק ההבהובים איך אתה מרגיש במצב הזה זה יעזור אולי... אני יכול להמר שאתה במצב שבו אתה יכול להפעיל תחושות בעזרת דימיון.. ולהתחיל להיכנס לחלום.. במקרה הזה תנסה להיכנס לחלום בעזרת תנועה תנסה להרגיש סחרור.. או ציפה במים, או התנפחות, או שקיעה, או פשוט באיזשהי צורה באיזשהו כיוון במרחב..

Dazed&Confused

New member
אני חושב שהוא מתכוון לשלב

שרואים צבעים כאלה, שלב מאוד ראשוני. כמו שתעצום עיניים ותשפשף אותן... מה שאני יכול להציע לך עכשיו... אממ תשכנע את עצמך שאתה נכנס לתוך חלום ושלמעשה אתה כבר בתוך חלום. (למרות שאני אישית לא כל כך מאמין בלנסות ווילד בלי ניסיון מינימלי בחלומות צלולים)

לא תאמינו!! 3 צלולים בשעה

טוב, אני לא יודע להסביר לכם על ההבהובים, התכוונתי לזה שרואים צבעים בהירים שזזים הרבה, (לא כמו שמשפשפים את העיניים). טוב, זה לא חשוב. בקיצור, אחרי שכתבתי את ההודעה הראשונה בשרשור הזה, הלכתי לישון ועשיתי את השיטה "עין ימין קודם", היא עבדה מיד ויש ראיתי את ההבהובים האלה. ניסיתי להשאר ער ולנסות וילד אבל נרדמתי - ישר לתוך חלום צלול. השיטה הזאת הביאה לי חלום מיד כשנרדמתי וכנראה בגלל הייתי עדיין מודע הבנתי שאני בחלום. (זה לא בדיוק היה ווילד) הבעיה שלי היתה שמרוב ההתרגשות שהצלחתי להיכנס לחלום צלול - התעוררתי. אבל לא הייתה לי בעייה להיכנס שוב לחלום צלול - איך שהתעוררתי עשיתי שוב "עין ימין קודם" , נכנסתי לחלום והופ - הוא נהיה צלול. - הייתי בחלום כמה זמן והתעוררתי, אבל זה לא הספיק לי, רציתי עוד, אז בקלות רבה שוב עשיתי "עין ימין קודם" נכנסתי לחלום והופ הוא נהיה צלול (אני אפילו לא יודע איך גיליתי שהוא צלול, פשוט ידעתי, כנראה בגלל המהירות שנכנסתי לחלום) , כשהתעוררתי שמתי לב שכבר מאוחר ויש בצפר , אז לא ניסיתי שוב. בלילה הזה היו 3 חלומות צלולים (אחד קצר מאוד ושניים באורך בינוני) ועוד בלי לישון 6 שעות קודם. - איזה כיף לי. היום כמובן אני אנסה שוב, אני מקווה שאני אצליח. זה כזה מדהים ללכת לישון וישר להיכנס ל REM. שיואו, אני לא מאמין איך החיים שלי השתנו מאז שגיליתי את האתר של אלון בפוקס.

דנה^^

New member
שאלה

ומה קורה נגיד אם אתה עושה את השיטה אבל אתה עירני לגמרי?

wee man

New member
יש לי שאלה אם אפשר:

אתה תוכל אולי לפרט בדיוק איך ביצעת את השיטה, כמה זמן עשית כל שלב, כמה זמן לקח מאז סימת לבצע את השיטה עד לקטע בו נרדמת ואם עשית עוד איזה משהו מיוחד באמצע? תודה מראש, ינון

Variety

New member
תגובה

היי עופר, אני אשמח אם תתאר בדיוק מה עשית כי אני ניסיתי ולא הצלחתי. כמה שעות ישנת לפני, מתי ניסית, לפני השינה או אחרי, הרגשה כללית שלך, וכו... כל פרט שיכול לעזור. תודה מראש, חלומות פז, Variety-

wee man

New member
גם אני ניסיתי

כמה פעמים, אחרי 6 שעות, לפני 6 שעות, בצהריים, בערב, כשאני עייף, כשאני ערני ופשוט לא הצלחתי!!!! אגב, באיזה מצב היית כשהצלחת? זתומרת עירני, עייף, תשוש??? אוהב ינון

תשובות:

דבר ראשון: זה לא עובד לי כשאני ממש ער. 2: לא חיכיתי הרבה זמן בין המהלכים. בסביבות שניה. 3: לא הייתי אחרי 6 שעות שינה. כפי שאמרתי קודם. עשיתי את זה אחרי שכתבתי את ההודעה הראשונה בשרשור, בערך ב 1 בלילה, הייתי עייף אבל לא תשוש לגמרי. בחדר שלי היה חושך כמעט מוחלט, שכבתי על הגב עם עינים פתוחות , מביט לתקרה ואז עשיתי את השיטה ואחרי זה, כשהעיניים היו סגורות הזזתי את העינים שלי למצב של העין השלישית - חשבתי שזה לא יזיק. (בפעם ה 2 לא עשיתי). ראיתי את ההבהובים האלה והם היו ממש חזקים. פתחתי עיניים לרגע והמשחתי לראות אותם כשעיני פתוחות. סגרתי אותן שוב (עין ימין קודם) רציתי לשמור על מודעות אבל ידעתי שאני לא אצליח אז ויתרתי. לפני שנרדמתי אמרתי לעצמי בלב שבפעם הבאה שאני "אחיה" זה יהיה חלום. נרדמתי וישר נכנסתי לחלום. ואחרי כמה זמן קצר הבנתי שאני בחלום (אני לא יודע בדיוק איך הבנתי, אני לא עשיתי בדיקת מציאות, כנראה בגלל מה שאמרתי לעצמי) יום אחרי זה ניסיתי שוב , אבל לא הצלחתי. אני חושב בגלל שהחדר שלי לא היה חשוך (אולי זה תנאי הכרחי), עכשיו כשאני אסיים פה אני אלך לנסות שוב. גם יכול להיות שהשעה היא עוד תנאי הכרחי - אולי צריכים להיות בזמן שבד"כ נמצאים בשינה עמוקה - לא יודע , אני עוד אחקור את הנושא. אני מבטיח לספר את כל הממצאים שאגלה.

wee man

New member
תספר אם הצלחת

אני גם הולך לנסות את זה היום בסביביות 1 או פשוט כשאני ירגיש קצת עייף אז אני אנסה, אני אגיד לכם איך הלך. מקווה לטוב, ינון

למעלה