שאלה.. חוץ מאבא שלו, האם לפאריז פריזר יש עוד קרובי משפחה?
G gloom New member 12/1/04 #17 אז עם אני ילחץ לו על הראש../images/Emo66.gif הוא יוציא מים קרירים ונצל"ש מישהו יוכל להגיד לי את מספר הפרקים מיום רביעי אני א ראיתי אותם כי היו לי כל כך הרבה תוכניות (תקעו את זה בשעה הכי מאעפנה שיכולה להיות) וגם נמאס לי מהדיבוב אז בבקשה אפשר את המספרים
אז עם אני ילחץ לו על הראש../images/Emo66.gif הוא יוציא מים קרירים ונצל"ש מישהו יוכל להגיד לי את מספר הפרקים מיום רביעי אני א ראיתי אותם כי היו לי כל כך הרבה תוכניות (תקעו את זה בשעה הכי מאעפנה שיכולה להיות) וגם נמאס לי מהדיבוב אז בבקשה אפשר את המספרים
P Piccolo New member 11/1/04 #9 בדיוק הוא לא קשור לסיפור המקורי בעיקרון אבל עדיין זכה לככב ב 2 סרטים והסרט האבוד הזה או איך שלא קראו לו אם אני לא טועה...
בדיוק הוא לא קשור לסיפור המקורי בעיקרון אבל עדיין זכה לככב ב 2 סרטים והסרט האבוד הזה או איך שלא קראו לו אם אני לא טועה...
ח חומי המלך New member 11/1/04 #11 חחחחחחחחחחחחחחחחח אח שלו ממש לא קשור לסיפור המקורי הוא סתם הומו שנדחף שם... (בשני המובנים)
U URNFS New member 12/1/04 #13 את טועה עכשיו תקנו לי את השמיעה,או שחשבו בהתחלה שזה גוהן נלחם בפריזה? @@
B Brolly New member 12/1/04 #14 הם קראו לו המלך קורד, ובאמת היה מוזר שבולמה אמרה את זה, "איזה יופי איך גוהאן התחזק וניצח את פאריז, אני ממש מעריכה אותו עכשיו" והטמטום הוא שגוהאן מולה...
הם קראו לו המלך קורד, ובאמת היה מוזר שבולמה אמרה את זה, "איזה יופי איך גוהאן התחזק וניצח את פאריז, אני ממש מעריכה אותו עכשיו" והטמטום הוא שגוהאן מולה...
H haunter New member 13/1/04 #18 מה עם אמא שלו? ../images/Emo186.gif אני זוכר שהוא הזכיר אותה מתישהו... יראו אותה?