שאלה ????????

ניקולי

New member
מרינושששש

אכן שאלה מספקת..כמובן לפי דעתך..בקשר לשאלה הראשונה.. גם אני דיי מאמינה..ולא הייתי רוצה לישון בבית רחוק ועוד מלא ברוחות גם ככה כשאני לבד בבית כשיהודה עובד בלילות אני משקשקת ומתה מפחד בודקת 20000 פעם אם אין מישהו בדלת. לגבי השאלה השניה..עניתי כבר לג´סס ולעזרא.

בונבונת

New member
אני חושבת ש...

אמנם אני לא מאמינה ברוחות וכו´...אבל גם לא שוללת את זה. עדיין לא החלטתי אם אני מאמינה בגלגול נשמות אבל אני חושבת שכן יש איזה קשר בין הזמן שמישהו מת לזמן שבו מישהו נולד...יש לי כמה כאלה במשפחה. פעם הייתי בטוחה שסבא שלי ישן איתי בלילות והייתי בטוחה שהוא "רוח כחולה" ,לא יודעת מה עבר עליי -פשוט המצאתי את זה כי כנראה שהתגעגעתי אליו אחרי שהוא נפטר,זה היה לפני 7 שנים...הייתי דיי קטנה...אבל כל פעם שיש אזכרה לסבתא או לסבא (נישארה לי סבתא אחת ואת סבא של אבא אף פעם לא הכרתי) תמיד אני מדברת איתם ומספרת להם...מבקשת שישמרו עלינו קצת..אז אני לא מאמינה ברוחות רעות אבל...יש איזה חיים מוזרים אחרי המוות...ולא הייתי ישנה בבית נטוש כי אפילו שאני לא מאמינה בזה אני והדמיון הפורה שלי...וחוץ מזה יש חולרות אחרות שעלולות להזיק לי בבית נטוש...קודם צריך לדאוג להם ורק אח"כ לרוחות....באמת,ניקולי-סדר עדיפויות...שכחת את כל הרוצחים,חוטפים,אנסים ופסיכיים למיניהם... בקשר לשאלה השנייה-אני ממש לא יודעת,אי אפשר לדעת מה יהיה מחר...אבל אני מקווה שטוב,אמנם אני כבר לא אמורה לחיות...אבל הילדים שלי,הנכדים... חוץ מזה שיש שמועות שכל העולם יתפוצץ...ויש משפט שאומר ששום דבר לא בטוח חוץ מהמוות...אז מה זה כבר כ"כ משנה?
העיקר זה להנות עכשיו...
יאללה -תפציצי אותנו בעוד שאלות.זה מעביר את הזמן בעבודה משו-משו... וחוץ מזה למה אני היחידה שכותבת כ"כ הרבה תמיד?????? אוהבבבבבבבבבבבבבת אותך!!!

~מעיין~

New member
דעתי היא...

טוב אז תשובה לשאלה 1: לפי דעתי הכי חשוב במערכת יחסים זה אמון, בוא נגיד שבלי אמון אי אפשר לבנות קשר כי אז כל אחד מהצדדים לא יאמין אחד לשני תהיה קנאה וכמו שרובכם יודעים קנאה היא מתכון לפרידה. ובקשר לשאלה ה-2: אני הייתי עוזבת בכל זאת אני אישית לא אחת שיכולה לעמוד באולטימטומים.. בראש ובראשונה אני חושבת שהוא חי בשביל עצמו ובשביל כל מה שטוב לו ולא בגלל הקשר שלנו למרות זאת אני אתפוס איתו שיחה ויסביר לו שלכל דבר יש סוף וצריך לדעת להתמודד ומוות זה לא הפתירון היחדי , כי והיה והוא ימות אז גם ככה הוא יהיה בלעדי אז מה הטעם כבר... אני קצת מסובכת, נכון? בכל אופן אוהבת מאוד מאוד מעיין

ניקולי

New member
מעיינוש כפרות תעקבי מאמי../images/Emo8.gif

יפה ענית לעיניין אני רואה שהקדשת לזה זמן... אבל מאמי כבר שאלתי שאלה ששית סימי לב.. כפרה זה בא בסריות... מקסימה אתתת בחיי חבל שלא באת למפגש הייתי נותנת לך כזאת

למעלה