שאלה ????????

ניקולי

New member
שאלה ????????

מה אתם מעריכים יותר מכל במערכת יחסים??....... ואתם יודעים מה?? הנה עוד שאלה: אתם מתאהבים,אבל אחרי שישה חודשים רואים שעליכם לסיים את מערכת היחסים.לו הייתם יודעים בוודאות שהאדם השני ישלח יד בנפשו אם תעזבו,ובה-בעת הייתם יודעים בוודאות שאינכם יכולים להיות מאושרים איתו,מה תעשו??? ועכשיו נראה אותכם... אשמח לקבל תשובות כנות.

golem

New member
ואי ואי איזזה שאלות ../images/Emo13.gif

אז ככה השאלה הראשונה היא די קלה - אני הכי מעריך אמינות בין בני הזוג - הכי חשוב - אם יש אהבה ואמינות - אני מאמין שאפשר להסתדר עם השאר. (אם כי לא פוסל את שאר הדברים). לגבי הסוגייה השנייה - כמה שזה קשה הייתי עוזב - כי אם אני לא יהיה מאושר - זה יקרין עליו וגם הוא לא יהיה מאושר - ואז מה - הוא יתאבד להכריח אותי להיות מאושר??? אני חושב שהייתי עוזב.. שאלות קשות ביום יפה שכזה ניקולי

ניקולי

New member
עזרא..

שאלות קשות?? מה קרה לך.. הרי זה דברים שעלולים לקרות לכל אחד מאיתנו חוץ מזה זה עוד קל.. חכה לשאלה הבאה.. שתבוא בשלב יותר מאוחר אם לא היום אז אולי מחר
דרך אגב הייתי קודם בשמש ויש לי היום ראיון עבודה בפ"ת יכול מאוד להיות שאני אתחיל סוף סוף לעבוד..תחזיק לי אצבעות... בידידות ניקול*

golem

New member
../images/Emo45.gif יופי ../images/Emo13.gif

אגב ניקולי..מה את חושבת?? או שזה יבוא אח"כ... שיהיה לך המון המון בהצלחה בראיון עבודה היום
אבל לא ממש מצאית איקוןשל להחזיק אצבעות - אז סלחי נא לי
ביי בינתיים יום נהדר
עזרא

@@

New member
ניקוליייייי

מחזיקה לך אצבעות, הלוואי ותתחילי לעבוד. תעדכני אותנו מה התשובה. באהבה גדולה ועצומה ר י ק י

בונבונת

New member
אוי ניקולי...

שתהיי לי בריאה! מה שאני הכי אוהבת במערכות יחסים זה...יש המון דברים שאני חושבת עליהם אבל הכי הרבה אני אוהבת את האיכפתיות ההדדית.שכל אחד דואג לשני ורוצה שיהיה לו רק טוב ,אפילו אם זה בא לפעמים על חשבון עצמך! ובקשר לשאלה השנייה - 6 חודשים זה אמנם זמן לא מבוטל אך די קצר שבו מספיקים להכיר את הבנאדם ומספיקים להתאהב או לא להתאהב...אם צד אחד מחליט לחתוך קודם כל אין מה לעשות כי אי אפשר להישאר רק כשצד אחד רוצה והשני לא ... זו באמת דילמה...כי בכל מקרה צד אחד לא מרוצה . השאלה מה יותר אפשרי:להשאר ביחד ולהמשיך לחיות אך לא מאושר ולא שלם עם עצמך ובהרגשת פספוס וחוסר אונים... או להפרד ואז הצד שסובל מעדיף לשים קץ לחייו...אין לי מושג-התחלתי מיליון רעיונות פה וכל פעם הגעתי למבוי סתום. אני מניחה שהייתי חושבת עם עצמי ממש טוב אם זה סופי שאני לא רוצה להשאר ביחד,הייתי מדברת עם הבנאדם ומרככת את הנפילה, הייתי מקריבה מעצמי ונשארת בקשר אם זה מה שהיה עוזר לו,הייתי מראה אולי שאני מנסה עוד פעם...הייתי מסבירה לו שאני לא מאושרת ושזה אמור להיות הדבר הכי חשוב לו שאני אהיה מאושרת ושזה אנוכי מצידו...ואם לא היה מתקדם משהו הייתי הולכת לבד או איתו לייעוץ איפהשהו... ניקולי-אני ממש מקווה שאת בודה את המצבים האלה מדימיונך ולא מתמודדת איתם באמת...אוהבת אותך!

mariana

New member
ווואליההה

היי ניקולי! מאיפה את מביאה את השאלות הללו? בקשר לשאלה ראשונה: אני מעריכה בקשר שאני שהצד השני תורם הרבה למערכת הזוגית שלנו, כדי שתפרח ותהפוך להיות הכי מאושרת. השאלה השנייה: אני הייתי עוזבת, מכיוון שהוא ידע שאם אני לא אעזוב אותו רק בגלל שהוא רוצה להיתאבד אז הוא בחיים גם לא ירצה להישתנות וללמוד את הלקחים להמשך, אני אספר לך סוד קטן: החבר הראשון שלי כשעזב אותי אני איימתי עליו שאני אתאבד, אז הוא הסביר לי יפה שאין אף אחד בעולם שמגיע לו שאני אתאבד בגללו, זאת אומרת אני אגרום לו להבין ואולי אפילו להישאר חברה טובה שלו. אני מקווה שיצאתי מזה בשלום. או או רגע אני מתנשמת, אני אקח אוויר. נראה את השאלה הבאה

jess ועוד

New member
שתהיה בריאה ותביאי שאלות כאלו כל

הזמן בקשר לשאלה הראשונה שלך מערכת יחסים מבחינתי היא הבנה הדדיות ואמון (שיחה בין בני הזוג מוביל להכל ואני בעד לדבר ולדבר הרבה !!!!) בקשר לסוגיה השניה שלך ... אם לא מתאים לי הייתי הולכת ואם הבן אדם הזה לא יודע להחזיק את עצמו בחיים אני לא אתן לו להרוס את החיים שלי בגלל שמתאים לו אני הייתי מדברת עם מישהו שקרוב אליו בהתייעצות (אמא חבר או משהו דומה) ומודיעה לו לאיש שאין מה לעשות אני לא רואה את עצמי קוברת אותי איתו בגלל הגחמות שלו .... ולא זה לא רצח !!!

@@

New member
בהמשך לשאלותייך....

תשובות כנות ומהלב. תשובה לשאלה הראשונה: מה שאני מעריכה במערכת יחסים זה הבנה ואמון הדדי, שאין את שני המרכיבים הללו אז חבל על הזמן אין טעם למשוך את מערכת היחסים. ותשובה לשאלה השניה: בוודאי שהייתי עוזבת, אם אני לא אהיה מאושרת אז מה הטעם? להישאר איתו רק בגלל שהוא חושב להתאבד, הייתי נפרדת ממנו אבל מצד שני הייתי עוזרת לו להתמודד, האושר שלי הוא החשוב מכולם. אוהבת ריקי

ניקולי

New member
כל הכבוד!!!

ראיתי התרשמתי.. מאוד מצאו חן בעיניי התשובות שלכם..יש לציין שכולכם עניתם אותו הדבר פחות או יותר..לשאלה הראשונה כולכם אמרתם ..הבנה..ואמון.. ולשאלה השניה כולכם הייתם עוזבים.. זה נכון בהחלט..גם אני לא הייתי מוכנה להיקבר כל עוד אני בחיים..בשבילי לחיות עם מישהו שאני לא מאושרת איתו זה להיות כמו בכלא או יותר גרוע מכך כמו בבית קברות..לכן ייתי עוזבת..ובקשר אליו הייתי מתארת לו עד כמה שבלי להתאבד אני מרגישה שאין לי חיים איתו..והייתי אומרת לו שגם ככה וגם ככה שנינו אומללים..כי לי לא טוב איתו וככה אני ממרמרת אותו.. !! ועכשיו לשאלה הבאה : האם אתם מאמינים ברוחות רפאים או רוחות רעות? האם תהיו מוכנים לבלות לילה,לבד, בבית מרוחק האמור להיות רדוף-רוחות???? וכמובן עוד שאלה בעוד 100 שנה מהיום, האם העולם יהיה טוב יותר או רע יותר? אשמח לקבל תשובות..ותחשבו טוב.

golem

New member
אוקיי...

מכיוון שאת מבחן ניקול הראשון עברתי בצורה סבירה
אני גם ינסה את זה... ככה לגבי השאלה הראשונה - אני מאוד רוצה לא להאמין - אבל יש איזה משהו מפחיד, אני מודה, בשינה בבית מרוחק שאמור להיות רדוף רוחות - ואם תסבירי לי איזה אינטרס יש לי לישון בבית הזה - אז אני יגיד לך אם אני מוכן או לא
לגבי השאלה השנייה - מה איכפת לי??? יותר חשוב לי איך העולם יהיה מחר, או מקסימום בעוד שנה....ושאני יעשה מה שאני יכול כדי "לשפר" את מעמדי ואושרי בו.. איך היה הראיון?? (אם היה כבר??)

ניקולי

New member
עזרא ...... אז ככה

ענית יפה אך לא מספיק צר לי... הפעל את הדמיון שלך.. ויש לך את זה אני יודעת. לגבי הראיון לא הוא לא היה.. הרי אני כאן..הראיון יערך בערב.. תודה שאתה מחזיק לי אצבעות.... ניקול*

golem

New member
לגבי איזה חלק??

על איזו שאלה לא עניתי מספיק..מסקרן אותי.. ואבעותי אחוזות כ"כ חזק שאני כבר לא יכול לשחרר אותם

ניקולי

New member
תודה נשמה...

ואל תשחרר עד שאני לא אגיד לך טוב?? עזרא אתה יכול לעשות לי טובה??? להחזיק לי גם את.......... האצבעות של הרגליים??

jess ועוד

New member
די זה ממש מוגזם

איזה רוחות ואיזה עאמייט??? רוחות יש בים ואני חושבת שמי שמאמין שהם קיימים הם גם משפיעים עליו כמו עין הרע מי שמאמין שאפשר לעשות לו עין עושים לו ומי שלא אז לא וזו רק האמונה שלי בקשר לעולם טוב יותר או רע יותר לי נראה שהוא הולך ונהיה גרוע יותר ויותר .... וחבל לי על זה

ניקולי

New member
ג´סססססססססס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו... נשמה בלי עצבים.. זה לא בריא לך..את יודעת.. לא מספיק את לא ישנה בלילה בגלל האזעקות.. בסוף לא תשני בגלל הרוחות
... בקשר לשאלה השניה לדעתי עוד 100 שנה בכלל לא נהייה כאן אז את מי זה מעניין בכלל.. חוץ מזה אני בספק אם בכלל בעוד פחות מ - 50 שנה יהיה בכלל עולם????

mariana

New member
אז ככה...

בקשר לשאלה הראשונה את יודעת מה התשובה שלי, הרי דיברנו על זה בביתך, אני מאמינה ברוחות רעות, אני חושבת שהרוחות הרעות משפיעות אלינו מדי פעם,הן לא נקראות רוחות רעות אלה נשמות תועות. ואני לא הייתי יושנת בבית רדוף רוחות מה אני צריכה למות בגיל כל כך קצר? וכמו שעזרא אמר מה אני מרויחה מזה? רק את הלוויה שלי. בקשר לשאלה שנייה, אני חושבת שהעולם יכול להיות הרבה יותר טוב עוד 100 שנים אני מאוד אופטימית. מקסימום אני אראה את העולם מלמעלה, כי מי יחיה עד אז. מרין

למעלה