שאלה

תודה על התגובה

ההצעה שלך מתקבלת באהבה. אני באמת עוברת עכשיו טיפול בגלגולים. מישהו עבר תהליך כזה?

תקשור עם מתים

כשאת פותחת ערוץ שמחבר אותך לעולם הרוחות יכולים להגיע אליך כל מי סוגים של נשמות גם שליליות אשר ירצו לינוק ממך אנרגיה על מנת לחוות דרכך את הולם הזה , כשאת מתקשרת עם רוחות את יכולה לתקשר גם עם רוחות שלא הצליחו בשל כל מני סיבות-כאשר בדרך כלל הסיבות הן רגשיות חוסר רצון להפרד מעולם החומר ו, בלבול בשל מוות פתאומי (לא ממש פתאומי לנשמה אבל לנפש כן )-
להשתחרר מהעולם הזה ולהמשיך הלאה ולהתפתח הם נמצאים במה שקרוי כף הקלע והם לא הכי נעימים יש גם כאלה שנמצאים בתקופת הבניים בלימבו וגם הם יכולים לינוק ממך אנרגיה ולהתחבר אלייך כך שלא תוכלי לתפקד בצורה נורמלית , שוב לא כולם כאלה אך כאשר את פותחת ערוץ יכולים להגי אלייך כל מני דברים . ואני כבר שמעתי המון סיפורים על כאלה שלא יכלו להשתחרר מנשמות שהתחברו אליהם והייתי מריכה לטפל בהם על מנת לשחררם כמו כן וזה גם מאוד חשוב כשאת מתקשרת עם מתים את גם מפריע להם בהתפתחות הם צריכם להמשיך הלאה ואילו את מוציאה אותם מאות מיקוד שהיה להם להתפתחות הלאה . מקווה שעזרתי

תודה

המון תודה על התגובה. האם יש לך נסיון בזה? מה שקורה לי זה שמתים מבקשים ממני למסור משהו לקרובים להם. עשיתי די הרבה שליחויות כאלה ובזמן האחרון אני מאוד לא מאוזנת. מטפל שאני סומכת עליו אמר לי שכדאי להפסיק כרגע. מי שנמצא במצבים דומים אשמח לשוחח.

I am a freak

New member
תגובה לשתיכן

תגובה לרוח סת המקורית תראי, האמונות שלך שונות במהות מהאמונות שלי. לכן, אני נאלץ לא להסכים ולנסות להבין מאיפה דיעות אלו מגיעות. דיברת שם על ניסיון בשחרור- את מוכנה לפרט
ולך, עפרונית2, כמה דברים יש לי להגיד לך- 1. מתים מבקשים ממך למסור למישהו מידע בעבורם- עם זה, יש לי קצת בעיה.
הם יכולים לעשות את זה בעצמם
איך את יכולה להיות בטוח שאת מדברת עם מי שהוא אומר שהוא
את מודעת לכך שליישויות (לאו דווקא אנשים מתים) יש את האפשרות להגיע אליך בגלל העזרה שאת מציעה
תראי, זה שאת לא מאוזנת רק מראה שאת לא מגנה על עצמך בכלל או שאת עושה את זה בצורה לא ממש טובה. יישות לא סימפטית תערוך אצלך ביקור- וההשלכות שיהיו לכך לא תהיינה טובות. מניסיון. 2. את צריכה למצוא את הסיבה האמיתית לכך שאת לא מאוזנת- ולסלק מזיקים (במידה והם באמת מזיקים) שנטפלים אליך. 3. לדעתי, המטפל שלך צודק. כדאי שתרפי קצת ותמצאי זמן לעצמך. בהצלחה.

לפריק שלום

תודה התשובה שלך עוזרת, מחזקת. השאלה שלי היא למה באים דוקא אלי??? בעצם ענית לי, אולי בגלל שאני מציעה עזרה. רציתי להאמין שכולם נחמדים וחמודים האכזבה גדולה.... אשמח לעידוד נוסף.

I am a freak

New member
עידוד נוסף

עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד
שוש.

שוב מצטערת על האחור

כן אני אפרט קרו מצבים שמתים ואני לא מדברת על כולם אלא על חלקם שהחליטו להתלבש על כאלה שיש בהם המון רגישות ויכולת לקלוט את אותם אנרגיות שלהם ומה שקה זה שאותם אנשים יצאו מכלל איזו החלו לחוש חרדות החלו להריח כל מני ריחות מוזרים היתה אחת שדודתה נפטרה ואותה דודה ניסתה ליצור קשר עימה ופתחה ערוץ אליה אולם כאשר היא פתחה ערוץ נפצ\תחה דרך גם לכאלה ישיויות שהתחילוגם להציק ולהפחיד את אותה ילדה . היא התחילה לחוש פחד היא לא ידעה מה קורה לה וזה בכלל לא היה נעים היא כמעט אושפזה . ולהערתך שהמתים יכולים להתחבר לכלום - אנני יודעת אם זה נכון זה תלוי ברמת הרגישות לשהם

../images/Emo140.gifמצטערת שחזרתי רק עכשיו

לא אין לי ממש נסיון בנושא מתים אני מתקשרת עם ישויות ובעיקרון עם אלוהים וכאשר אני צריכה מידע ממתים אני שואבת אותו מאותם ישיויות נראה לי שזה מאוד מ]חיד לתקשר עם מתים . והשאלה שלי האם את יכולה להתנתק מהם או שנתקעת אני מכירה רבים שנתקעו ולא יכלו להתנתק מאחר שכאשר למת יש קשר עם העולם שלנו הוא לא כלכך ירצה לוותר על זה בקלות ולבסוף אותם אלה היו זקוקים לטיפול כדי להתנתק

השפעות מזיקות בתיקשור...

כן, יש דבר כזה, תושבי הסיטרא-אחרא, הבאים אלינו בזמן תיקשור ומעבירים לנו מסרים, שמיועדים להרס. סיטרא-אחרא הוא הצד האחר, הצד הלא מואר. רוחות השייכות לצד הזה מתערבות פעמים רבות בתיקשורים ובסיאנסים, ומגיעות עד לדיבוק. מתקשרים רבים, שאינם יודעים כיצד להפריד בין הצדדים מגיעים למצבים של פגיעה בקרובים ובאהובים עליהם, מבלי להבין איך וכיצד. שימו-לב.

לפי מה שאתה אומר

ניתן לבצע סיאנס בבוקר?הרי הסיטרא אחרא "פעיל" רק בשעות הלילה... יש מאמר על סיאנס בפורום שמסביר על סיאנס... תיקשור דרך מדיטציה לא מסוכן אני חושב...הסיכון היחיד ש"תיפול" על ישות שקרנית... חביב הקסם

לזהב הלבן וחביב הקסם שלום

תודה על התגובות. כן, הבנתי שיש ישויות חושך וההסבר מתאים למה שאני יודעת. השאלה היא איך לומדים להבחין בין אור לחושך??? ולגבי תיקשור בלילה או ביום, יש הבדל? אני מתקשרת מאוד בפשטות שומעת אותס בראש שלי בלי שום סיאנס או מדיטציה. ובכל זאת הרגשתי השפעות שליליות עלי. כיתבו לי מה אתם יודעים רצוי מנסיון אישי. תודה.

תקשור.

יש המון סוגי תקשור. תקשור עם מתים לא זהה לתקשור עם ישויות.רוח המת היא לא ישות(אולי צדיקים אבל אני לא בטוח). תקשור עם המתים-דרך סיאנס או נקרומנסיה. האפשרות השנייה לא זמינה כל כך,אם בכלל.. תקשור אם ישויות לא יכולה לפגוע בך,בדרך כלל,אך הישות יכולה לשקר,והיא ישות נחותה.יש המון ספרים על תקשורים עם ישויות,יש פורום בתפוז שיענה על שאלותיך. תקשור עם ישויות-אין הגבלה של אור או חושך,טמפ' או מצב צבירה(זה בא לי באוטומט). לדעתי את חווה "תיקשור ספונטני" וניתן לפתח את זה לדברים מדהימים.המדריך הרוחני שלך מנסה לתקשר איתך,וזה דבר שעלייך לנצל. אני אישית לא מתקשר,אך אני קורא ספר בנושא ואני מקווה גם לעבוד עליו. בהצלחה וכל טוב חביב הקסם

15ש ח ר

New member
כן...

כל "תקשור" עם מתים הוא זמיק בצורה חמורה! אם את רוצה להתפתח מבחינה רוחנית.. אז אני מציעה לך לא לעסוק בשום דבר אשר יגרום לך לסתימה של צינור הרוחנות!... :)

I am a freak

New member
או שבמקרה אחר

הוא יפתח לה אותו. תראה, זה אינדוידואלי. כל אדם מגיב בצורה אחרת. תגובה יפה
הפריק.

למעלה