שאלה

אז ככה

אין ספק שעליי מוטלת האחריות בגדול אני לא ממש יוצאת לטיולים כאלה ובכלל אני לא ממש עושה ספורט, דבר שהוא בעוכריי. אני מזריקה לנטוס פעמים ביום. וכיוון שהחלטתי לעשות את הדברים בלי לחפף (מה שאני עושה בד"כ). רציתי לשמוע עוד המלצות דיעות. אין ספק שאצא עם הגלוקומטר צמוד אליי, כנראה שאזריק לפני היציאה אוכל משהו קטן ואז אשב עם כולם לארוחת בוקר. וכמובן אדאג שיהיה איתי מה שצריך למהלך היום. בכל און תודה מכל הלב.

שאלה

כיוון שהחלטתי לקחת את עצמי בידים אני רוצה לעשות הפעם הכל כמו שצריך. אז אני יוצאת עם הילדה בשבת לטיול אנחנו נקום ב 5 בבקר נהיה ב6 על האוטובוס בדרך לירושלים המסלול שאני הולכת לעשות הבנתי לא קשה באופן מיוחד משהו כמו 4 שעות. צהריים בשטח ואז עוד משהו קטן וטקס של הצופים מתוכננים להיות חזרה ב19:00 בבית. ועכשיו השאלה אני מזריקה בד"כ ב7:30 אוכלת ב8:00 לא כל כך באלי להזריק בחוץ אני גם לא יודעת מה יש בשטח ורוצה להתאים את עצמי לכל הקבוצה עם שעות של ארוחת הבוקר. תעזרו לי לארגן את היום כך שאשרוד אותו מאוזנת לכל האורך כי בד"כ בימים כאלה אני אוכלת ממש לא טוב ומסתובבת עם ערכים גבוהים. גם לא רוצה להיות שונה או שהילדה תהיה מוטרדת בשבילי. ממתינה לכל שביב רעיון. כי הפעם שום דבר לא ישבור אותי בדרך לאיזון

בשביל זה המציאו את הטלפון ../images/Emo56.gif

התקשרי למרפאת הסוכרת שלך דברי עם הרופא האישי שלך (לא היית אמורה להיות אצלו אתמול?) שמכיר אותך ויודע את כל הרקע הרפואי שלך. מרפאות הסוכרת ערוכות ואמונות לתת כזה מידע. הם יתאימו לך את האינסולין לפעלות הספורטיבית ולאכילה. המלצה אישית- מנסיוני בטיולי צופים, אל תסמכי עליהם מבחינת אוכל- קחי איתך אוכל מהבית (כריכים ופירות-גם לביתך-הארוחות מתעכבות ושתיכן עלולות להיות מאוד רעבות) על כל מקרה החזיקי קופסאת קרקרים וחבילה פירות יבשים שיקפיצו לך את הסוכר באיתות מצוקה בלא שאת או ביתך תרגישו שלא בנוח שאת אוכלת באמצע. ועוד סיפור אישי- נסענו לחו"ל מטעם העבודה ואני ואחת העובדות הבכירות אישה יחסית מבוגרת הלכנו לטייל באיזור, טיילנו, טיילנו, טיילנו ולא היה נראה שבכוונתה לעצור לאכול איפה שהוא או בכלל שיש איפה לעצור לאכול. בסוף נשברתי והוצאתי את הפירות היבשים שלי והצעתי גם לה- היא כול-כך הודתה לי ואמרה שהיא כבר ממש מרגישה רע ואין לה כוח מרוב רעב והיא כמובן אינה סוכרתית.

בוקר טוב לך שושון צחור

באמת הייתי אתמול אצל הרופא שלי ולא עלה בראשי בכלל לשאול על זה העניין. בחיי
בכל אופןעשיתי בדיוק כפי שכתבת לי אתמול בקניות הוספתי פירות יבשים. ואני מאמינה שאסתדר וכמובן אדווח איך היה הטיול ואיך היה האיזון.

טוב אז ככה../images/Emo186.gif

אתמול אצל הרופא לא קרה הרבה יש לי רופא באמת מרגיע הבדיקות כמו שכתבתי לא משהו, והוא פשוט אמר לנסות לרדת במשקל מההכרות שלו אותי (והוא צודק למען האמת) יותר אינסולין לא יעשה את העבודה אם לא אדאג להוריד מהמשקל, בעצם הבדיקות הן תוצאה של עליה במשקל לאחר שקצת הורדתי. אז אני עובדת על זה, זה לא קל בכלל יש לי בעיה קשה עם משמעת אוכל. אבל חייבת לקחת את עצמי בידים. לגבי הלחץ דם שלח אותי לבדיקת ניטור 24 ש'. ושוב סיננן מבין שיניו תרדי במשקל והכל יסתדר. ועכשיו סיימתי להכין את העוגיות הריח נהדר, הטעם קצת פחות, אבל סביר הילדה אין סיכוי שתאכל מזה. בשביל ההתחלה זה בכלל לא רע ואולי אני יכולה לעשות זאת קצת יותר מתוק אני אבדוק בפעם הבאה. שיהיה סוף שבוע טוב לכולם

King of pain

New member
בהצלחה ... ../images/Emo13.gif ...

סוף שבוע נעים , טיול יפה , אוכל טעים , וד"ש לרופא , ואם קר וקופאים - שותים קפה ... שבת שלום ...
...

למעלה