שאלה מישהוא הצליח להשיג פרס בסופרסטאר אם כן איזה פרס מוזיקה משחק דוגמנות
S simsit1 New member 30/12/03 #1 שאלה מישהוא הצליח להשיג פרס בסופרסטאר אם כן איזה פרס מוזיקה משחק דוגמנות
פ פפסית New member 30/12/03 #3 גם אני... פעם שמתי את אוסף הפרסים שלי... דרך אגב האוסף כבר עלה ל50 וזהו יותר אני לא עובדת על זה... נמאס לי
גם אני... פעם שמתי את אוסף הפרסים שלי... דרך אגב האוסף כבר עלה ל50 וזהו יותר אני לא עובדת על זה... נמאס לי
L linoy77 New member 31/12/03 #5 אני הצלחתי! יש לי פרס אופנה וזה קרה מזה במקרה! רציתי להתקדם אז דגמנתי הרבה ופתאום באה לי הודעה שקיבלתי פרס
אני הצלחתי! יש לי פרס אופנה וזה קרה מזה במקרה! רציתי להתקדם אז דגמנתי הרבה ופתאום באה לי הודעה שקיבלתי פרס
S simsit1 New member 1/1/04 #6 איך הצלחתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני כבר מלא זמן שרה ולא מקבלת פרס....
איך הצלחתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני כבר מלא זמן שרה ולא מקבלת פרס....
ס סוניק הקיפוד New member 1/1/04 #7 פרס מוזיקה הקלטתי המון שירים וג'ינגלים, ועשיתי מלא וידאו קליפים של פופ
T t0p Girl New member 2/1/04 #10 אני .... עשיתי הרבה קליפים ולא משהוא הצלחתי אבל בכל זאת קיבלתי פרס....