שאלה...

שאלה...

יש לי את כל חבילות ההרחבה של הסימס וגם את הסימס הראשון מקורי. ורציתי לשאול האם בעוד 20 או יותר שנה אספנים ישלמו כסף כדי לקנות את זה? אם אתם חושבים שכן אז בכמה?????

linoy77

New member
חבל לך על הזמן....

עדיף לך לשמור אותם לעצמך! את היית רוצה משחקי מחשב מלפני 20 שנה? חוץ מזה עוד חצי שנה יוצא the sims 2 שהוא משחק בפני עצמו ויותר יפה מהרגיל כי אפשר לעשות בו מסיבות (בלי תוספות) ודברים כאלה. האפקט של הדמויות יותר משוכלל וחבילות ההרחבה של הרגיל לא יעבדו שם! אז האספנים יעדיפו לקנות אותו ולא את שלך! (ואם הם בכלל ירצו לקנות זה יעלה משהו כמו 10 שקלים למשחק) בקיצור אין סיכוי!

p r u d e n s

New member
בניגוד להודעה מעליי,../images/Emo182.gif|מרי|

אני חושבת שדווקא כן ירצו לקנות אותו בעתיד... זה יהיה משחק קלאסי, כמו כל המשחקים המיושנים האלה או אולי אפילו תקליטים של הביטלס! אבל מי יודע איזה מחשבים יהיו בעוד עשרים שנה! אוף, לכי לשאול את פיבי...

double O S

New member
אבל סימס זה משהו שאם לכ"כ הרבה

אנשים יש אותו זה יהיה די דבילי להגיד שהוא יהיה שווה הרבה... כי אם יש בן אדם שיאהב את זה בעתיד, סביר להניח שהוא אוהב את זה גם עכשיו אז הוא יקנה את זה עכשיו וזהו.....

p r u d e n s

New member
אה הא!../images/Emo182.gif|מרי|

אבל אם נגיד בנאדם שעכשיו הוא ילד קטן או אפילו לא נולד, בעוד 20 שנה הוא ירצה לקנות את הסימס בגלל... לא, עזוב, ניצחת|דגל לבן|

double O S

New member
חחחחח חמודה../images/Emo9.gif

וחוץ מזה, בטח בעוד 20 שנה לא יהיה מחשב שהמשחק הפרמיטיבי "סימס" יעבוד עליו זה לא כמו רהיטים ישנים או תקליטים פטיפון תמיד אפשר לקנות

לפי דעתי

לא יודעת... אני בטוחה שיהיו כאלה שירצו לקנות תמיד יש ת'האלה שאוספים דברים ישנים משנות הענתיקה. אבל מצד שני כמו שכתבו לפני אי אפשר לדעת אילו מחשבים יהיו בעוד 20 שנה אז אולי כל משחקי הסימס כבר לא יעבדו על שום מחשב מרוב שזה יהיה ענתיקה. אגב למה שאלת את זה?

מה הקשר????

מחשבים בעוד 20 שנה והפעלת סימס? בדוגרי תחשבי מי ירצה להפעיל סימס בעוד 20 שנה? אני מתכוון שמישהו יקנה את זה לאוסף פרטי שיעמוד על המדף או משהו כזה? זה כמו שיש אנשים שאוספים צעצועים של מלחמת הכוכבים שהם בני איזה 50 שנה והם לא משחקים בהם או משהו כזה? תחשבו אנשים!!!!!!!

double O S

New member
אבל מה שעכשיו אנשים אוספים

הם לא דברי שיאספו עוד 20 שנה
פעם היו אוספים מלא דברים עכשיו ערכים של דברים ממש ירדו... לאסוף אוסף משחקי סימס זה כמו שתגידי עכשיו שיש לך אוסף של רשימת אנשים באייסיקיו או משהו כזה...

gal56

New member
מה שכן........

בעוד 20 שנה לא יהיו מחשבים יהיה משהו משוכלללללללללללללללללללללל בני האדם ממציאים במהירות ובעתיד במקום מחשב יהיה דבר משוכלל!!!!!!!!!1 לאף אחד לא יהיה מחשב!

פפסית

New member
אי אפשר לדעת...

אולי יהיו מחשבים, אבל מחשבים לא כמו של היום אלא יותר משוכללים. זה מפחיד לחשוב עוד 20 שנה... אני אהיה בת 34! עוד 20 שנה הילדים שלנו ישחקו במשחקים האלו ולא אנחנו... וואי המחשבות האלה קצת מפחידות...

prizeta

New member
חחחחחח לפי דעתי בכלל

הם יורידו את זה מהאינטרנט בטח קבוצה של האקרים יתאימו את זה לגירסה של מחשבים בעוד 20 ישנה או שיהיו פאצים להורדה שזה יתאים לחלונות שיהיו בעתיד חחחחח אם עד אז יהיה בכלל חלונות.... קיצור לדעתי כמו שאת מורידה את כול משחקי הנוסטלגיה לפני 20 שנה-לדוגמה בבל בבל,הנסיך הפרסי,דום ,פקמן,האדם הקדמון וכו' הם עובדים על המחשב החזק שלך קיום... אבל כמובן שוב אם הם אספנים רצנים שחייבים שיהיה להם כול משחק מקורי של ea games יכול להיות שהם דווקא יקנו ממך את המקורי-חחח תשמרי על קופסת הפלסטיק(כמו בומיקס) בקיצור כדאי לך לשמור ולא לתת לאף אחד אז זה,אין לדעת למנ זה ישמש בעתיד

למעלה