שאלה....

chocolate1

New member
שאלה....

שלום רציתי לדעת אם יש איזשהו אתר או פורום באינטרנט שעוסק בבעיות אף אוזן גרון?

אף אוזן גרון? הגעת למקום הנכון! ../images/Emo13.gif

בפורום ששוזפות עיניך ברגע זה ממש, עוסקים (בין השאר) גם בבעיות אא"ג... כך שאם יש לך שאלה, חוויה או כל דבר אחר שברצונך לחלוק, בנושא זה ובנושאים אחרים - אתה בהחלט מוזמן לעשות זאת כאן. חוץ מזה, שיהיה לך המשך יום מקסים.

chocolate1

New member
דרוש - רופא טוב!

רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לרופא א.א.ג. טוב ואף מעולה שמתמחה בדלקות כרוניות באוזניים ???

SideKick

New member
יש פה בפורום הזה...

כמה וכמה אנשים, שאף אחד מהם אינו רופא, אבל כל אחד מהם מטפל/ת מעולה בתחומו עם נסיון עשיר בדלקות אוזניים כרוניות. או ליתר דיוק - אף אחד מהם לא טיפל בדלקת אוזניים כרונית, אבל הם כן טיפלו באנשים ובילדים שסבלו מן הנ"ל, ובהצלחה יתרה. פורום רפואה משלימה אינו נותן המלצות לרופאים. אם את/ה מתעקש/ת ללכת בדרך המסורתית של אנטיביוטיקות-ניתוחי כפתורים- אנטיביוטיקות-ניתוחי כפתורים-וחוזר חלילה, תוכל לקפוץ לאחד הפורום השכנים בתחום הרפואה הקונבנציונלית, שם מן הסתם יעזרו לך ללכת בדרך הזאת. אולם אם את/ה מתעניינ/ת בדרכים חלופיות להתמודדות עם דלקות אוזניים (כן, גם כרוניות), אזי תוכל/י להציג כאן את שאלתך ואף לזכות לתשובות.

chocolate1

New member
לצערי

ניסיתי כמה דרכים חילופיות ואף אחת מהן לא עזרה...

freearth10

New member
דרכים חלופיות

היי chocolate 1, איזה טיפולים קבלת? כמה זמן התמדת בטיפול? האם יש דברים שהשתנו אצלך לטובה במשך הטיפול? למה הפסקת את הטיפול? טיפול הוליסטי מטפל באדם על כל בעיותיו, חוויותיו, כישרונותיו,רגשותיו. לא תמיד הבעיה שלשמה הגיע המטפל תפתר מייד - לפני כן יש דברים אחרים שצריך לטפל בהם כדי להגיע ולפתוח את החסימה שנוצרה. רק טיפול בבעיה עצמה - יחמיר את המצב, כי החסימה לא נפתחה והיא תמצא לעצמה מקום אחר להתפרץ החוצה, בדרך כלל מקום כואב יותר ומסובך יותר. מאיה

chocolate1

New member
הנסיון הכואב..

כעיקרון לא התמדדתי כמעט בכלל בטיפול.. הייתי אצל הומאופט שאמר לי ולאמא שלה שהיא חייבת להרשות לי לעשות כל מה שאני ארצה ושאם אני אחליט לברוח עם איזה אופנוען משוגע גם את זה.... כמובן שהיחיד שהיה משוגע זה הוא ומיד ביטלתי את התרופות שהוא נתן...אני סובלת מבעיה של דלקות כורוניות באוזניים ולא מחוסר שחרור ופתיחות... אחריו הייתי אצל מישהי שביקש שאני אוכל רק עלים (כל סוגי החסות,גרעינים למינהם) בקיצור נתן לי תפריט לאנורקסים שגם זה לא התאים לי ולא בגלל האמונה שזה לא יצליח אלא בגלל העניין שאף אחד לא ניסה להבין בכלל את עניין האוזן כל אחד זרק באוויר כל מיני המצאות וזהו... את האמת אני לא אדם שמאמין ברפואה לא קונבנציונאלית אבל הייתי כל כך נואש שהייתי מוכנה לשמוע ולקבל את הכל... חברה שלי שכן לקחה תרופות הומאופטיות בגלל דלקות באוזניים כמעט התעלפה מהכדורים והיא היתה מקבלת מגרנות מאוד חזקות כך שאני לא חושתב שכל הסיפור הזה הוא בשבילי.. אבל תודה בכל זאת!

freearth10

New member
אז בעצם לא נתת לשום טיפול צאנס

ושללת את הטיפול ההוליסטי עוד לפני שהתחלת לקבל אותו
כל בעיה גופנית היא אכן מתקשרת גם לבעיה רגשית ותזונה נכונה היא אחד השינויים בדרך אל ההבראה. מה שאותי מעניין: למה בכלל פניתי אל פורום רפואה משלימה אם אתה בכלל לא מעוניין בטיפול שהוא לא קונבנציונאלי? מאיה

chcago

New member
מן הסתם יש אתר ייעודי לאא"ג אך...

הוא או החומרים בו באנגלית. ישנם אתרים עם פורומים ובהם תוכל למצוא פורום כזה, חפש בגוגל, או באתרים של אוניברסיטאות ובי"ח. בברכת בריאות שלימה.

למעלה