שאלה!

Dragon Roar

New member
ניחוש פרוע..

תפיסה עם האגודל והאצבע בגרגרת. ואז.... מושכים עד שהיריב מת?

נגיד...

כמו שאתה מתאמן בשכיבות שמיכה אז יש תרגיל שנקרא לחיצת צוואר קדמית מישהו מכיר את זה ויכול להסביר לי איך מבצעים את זה???

0shai0

New member
יש תרגיל שהשם שלו דומה שזה סוג של

חניקה חניקה שעושים לך מקדימה במקום לחנוק אותך שהיריב מקדימה

לא לא לא.....

אני מדבר על תרגיל כוח עם חזרות כאילו לדוגמא:"אני מבצע 60 חזרות בשכיבות שמיכה" אז יש גם:"אני מבצע 30 חזרות בלחיצת צוואר" זה תרגיל כוח שאתה עושה אותו לבד זה לא איזה חניקה או בריח או משהו כזה

אני מניח

שאתה מתכוון להתנגדות ולציחה של הצוואר קדימה? (כמו שרואים לעיתים בטלויזיה, אנשים עם צוואר חזק, שמצליחים לדחוף דברים כבדים).

zoti

New member
אתה מתכוון למשהו כמו שכיבות סמיכה ?

אבל על הצוואר ? אם כן אז הייתיממליץ לך דווקא להתחיל מכמה תרגילים פשוטים יותר. תרגיל מס' 1: שכב על הריצפה עם הפנים למעלה והידיים לצדדים. בצע 20 הרמות של הראש מבלי לגעת בריצפה. שים לב שאתה משתמש רק בשרירי הצוואר ולא בשרירי החזה. סיימת ? אל תניח לראש לגעת בריצפה. בצע 20 מבטים לימין ושמאל (כל פעם כשאתה חוזר לאותו צד ספור אחד). סיימת ? אל תניח לראש לגעת בריצפה. בצע 20 פעם אוזן לכתף (כל פעם כשאתה חוזר לאותו צד ספור אחד). שים לב שבשבוע הראשון הצוואר יכאב לאחר מכן. אח"כ מתרגלים. תרגיל מס 2: קח משקולת 5 ק"ג (רצוי מהסוג העגול עם החור ששמים בקצה מוט). קשור חבל עבה ונקי דרך החור. עמוד עם גב ישר וידים משולבות מאחורי הגב. שים את החבל בפה כך שהמשקולת תלויה לפני החזה שלך. בצע 20 הרמות ראש. התרגיל הזה מחזק את שרירי הצוואר ואת שרירי הלסת.

zoti

New member
אתה רוצה שיפול לו הראש ? ../images/Emo6.gif

לאט, לאט. אח"כ הוא יכול להוסיף משקל.

COGAN BENY

New member
כן הא..

בתאילנדי היו חלקים של מנועים, קשורים בחבל! וגם צמיגי טרקטור לקפץ!

את תרגיל מספר......

2 אני מכיר ואני עושה את זה עכשיו את הלחיצת צוואר קדמית אני לא יודע אם זה בידיוק זה. כי הורדתי טבלת כוח מאיזה אתר עם כל מיני תרגילים וכמה חזרות לעשות מאותו תרגיל כולל בה ימים שבועות והכל וזה עולה גם בחזרות אז רשום שם לחיצת צוואר קידמית: שבוע ראשון 5 שניות לחיצה כל יום!

למעלה