שאלה

זה נכון אתה צודק אבל

אני ממש לא יודעת כלום על המחלה הזאת חוץ מאשר ראיתי במשפחה שכול אחים של אבי חולים עם זה וגם אבי ואני לא גרה לידו כך שלא יודעת כלום על מחלה זאת או טיפול בה, אני מתחילה להבין בערך אבל עדין הכול חדש לי

סליחה אבל מה זה קשור

חשבונות של בורא עולם אל אני עושה , אני מאמינה שיש בורא לעולם והכול מחושב , אם אתה לא זאת זכותך אני לא באה לכפות עליך, ולא ניכנסת לדעותך בחייםולא לפוליטיקה,

סליחה אבל אתה

ממש טועה ילדים הם ברכה גם אם הם חולים ואלוי והיו לי משלי בכול מצב הייתי מקבלת אותם ולא צריכה לא חסד שלך ולא של הממשלה איזהאוול ניראה לך שאני עושה לילדים על מה אתה מדבר, אז על איזה מסיונריות אתה מדבר,אתה רוצה לאמין טוב לא רוצה זכותך אני לא באה לחייב אותך או לנהל לך את החיים, סליחה אבל אני חושבת שאתה ממש מדבר לא יפה ,

מה זה התחלה של סוכרת?

בעיקרון עם את מדברת על סוכרת סוג 2, שאינה תלויה באינסולין, במבה וביסלי מכילים הרבה פחמימות אבל בכמות סבירה או בשילוב עם פעילות גופנית מותר הכל

תשובה

לפני כמה ימים גיליתי שיש לי סוכר, 276, מיד הפסקתי כול דבר שיש בו סוכר ואני מקבלת כדור אחד לסוכר כול ערב, והסוכר ממש ירד יפה ל145 אז לכן שאלתי אם אפשר לאכול,במבה וביסלי או שזה גם עם סוכר , מבחינה פעילו ספורט אני בכלל לא פעילה

תשובה

לפני כמה ימים גיליתי שיש לי סוכר, 276, מיד הפסקתי כול דבר שיש בו סוכר ואני מקבלת כדור אחד לסוכר כול ערב, והסוכר ממש ירד יפה ל145 אז לכן שאלתי אם אפשר לאכול,במבה וביסלי או שזה גם עם סוכר , מבחינה פעילו ספורט אני בכלל לא פעילה

mickey15

New member
כעקרון אפשרי...

כי שקית קטנה של במבה או ביסלי או כמעט כל חטיף אחר הוא שווה ערך לפרוסת לחם...לא נראה לי שהסוכר יקפוץ לך לרמות גבוהות כל כך מבמבה או ביסלי, אבל תראי אצל כל בן אדם זה אחרת... אני מציעה לך ללכת לדיאטנית מומחית והיא תענה לך על כל שאלה שקשורה למזון וסוכרת. שיהיה לך בהצלחה!

אז ככה

במבה וביסלי הם מזונות פחממתים, אבל גם שומניים מה שמעט את הספיגה כך שהעלייה בסוכר עלולה להתבטא בזמן מאוחר יותר. את צריכה לבדוק על עצמך את ההשפעה של כל סוג מזון ע"י בדיקות דם אבל באופן עקרוני 10-15 גרם פחמימות =שווה למנה.

למעלה