שאלה....

צומיש

New member
שאלה....

למה כל פעם לאחר ראיון עבודה במקרה ולא התקבלתי לא מועילים להודיע על זה... כאילו זה מתסכל אני לקחתי אוטובוסים השקעתי כסף וזמן והמינימום שאני אדע מה קורה ולא ארדוף אחריהם.... אוףףףףףףףףףףףףף זה מתסכל כבר

orom

New member
זה נכון

אבל המעסיק הפוטנציאלי מניח שאם הוא לא חוזר אליך אז את מבינה לבד שזה לא רלוונטי. נכון זה לא לעניין ויותר מכובד להודיע אבל זה כנראה לא ישתנה.

gig19

New member
הייייי

זוכרת אותי? התכתבנו פעם באייסיקיו ועזרתי לך לכתוב ברכות שיחרור אני מאד מזדהה איתך בנושא חיפוש העבודה

niya

New member
מה אני אגיד../images/Emo123.gif

לכם? גם אני מתוסכלת מזה... מקום אחד טרח להזמין אותי לשני ראיונות, לא חזר, כשהתקשרתי הבטיחו שיחזרו תוך יומיים ו... עברו יותר משלושה שבועות ו... לדעתי זה חוסר כבוד בסיסי לבני אדם.

זה הכל עניין של היצע וביקוש

את מבינה ברגע שיש להם הרבה ביקוש (עובדים שמעונינים במשרה ) אזי הם נוטים לזלזל ולא לתת תשובה . זו גם הבעיה במבחני ההשמה יצא להיות במבחן של חברה סלולארית ולמבחן זה הגיעו 20 נבחנים שבסופו של דבר הם צריכים רק 2 או רק 1 שיתחיל לעבוד זה ממש קונספירציה וסתם ביזבוז זמן לנבחן . ממני אבי ביי .

orom

New member
זה לא רק היצע וביקוש

וגם לא רק בגלל זלזול. לעיתים נפתחת משרה ומראיינים מספר אנשים למשרה ספיציפית ואז קורה משהו בארגון- נופל פרוייקט, תקציב לא מאושר, המנהל המגייס בחו"ל. וזו הסיבה שזמני התגובה מתארכים.

למעלה