שאלה

niya

New member
שאלה

מתי עדיף לשלוח קורות חיים? בדיון שערכתי אתמול עם חברים, הסתבר שחלקנו חושבים שכדאי לשלוח את קורות החיים כמענה להצעת עבודה (בעיתון) מיד כשרואים את המודעה, כלומר, כבר ביום שישי, שבת או ראשון בבוקר, כך אנו הראשונים שתופסים את העין ו"מכים על הברזל בעודו חם". חלק חשבו שעדיף אולי לשלוח דווקא לקראת סוף השבוע, כשמי שקורא את קורות החיים כבר עייף מקריאה מדוקדקת והסיכוי שיזמן לראיון גבוה יותר. ומה דעתכם?

orom

New member
לדעתי כדאי לשלוח אותם ביום ראשון

בבוקר אבל לרשום על קו"ח משהו שימשוך את העין כגון- לרשום קו"ח בתוך עיגול או בתוך אלמנט מה- wordart

niya

New member
orom

תודה על תשובתך. האם כוונתך היא לגרום לקורות החיים לבלוט?

31vered

New member
לדעתי עדיף באמצע יום ראשון.

חברה סיפרה לי מה קרה אצלם כשחיפשו מהנדס מערכות.... סיפור אמיתי. כאשר את עונה בימים אלו למודעה בעיתון התחרות מאוד גבוהה, כמות הקופצים על כל משרה היא מטורפת, לגבי המשרות הפופולריות, בערך 600 קורות חיים יגיעו יחד איתך. תחשבי לרגע שאת היית אמורה להיות המנהלת שממינת את כל זה, היית צריכה לקחת עובדת במשרה נוספת רק כדי לעבור על הכל... במקום זה, את מחליטה לבקש מהפקידה שלך למיין את קורות החיים לפי מי שלמד באוניברסיטה המוערכת על ידך. טרח, כבר ירדו שני שליש, אבל מה לעשות, 200 קורות חיים למיין זו עדיין מסה רצינית, אז תקחי את כל ה-40 העליונים ותעברי עליהם, מתוכם תזמיני את 20 הטובים, זה לא מעט, בכל זאת יש לך עוד כמה דברים לעשות חוץ מראיונות...מתוכם יבחר אחד. חלק מזה בגלל שהוא טוב, חלק מזה מזל. עכשיו השאלה איך נגדיל את המזל, רעיון אחד של אורון באמת לא רע, ליצור איזושהי בולטות, רעיון שני, לנסות להיות הכי גבוה ברשימה. אם הפקידה התחילה למיין בבוקר את כל מה שהגיע בסוף השבוע, אז לפי ההגיון שלי אם הטופס שלך יגיע מאוחר יותר, יש סיכוי שהוא יהיה מעל כולם... מה את אומרת? יש הגיון? אגב, אני מציעה הזדמנות לעשות כסף בינתיים עד שתמצאי עבודה בלי לסכן שום דבר. מעוניינת?

למעלה