שאלה...

שאלה...

שמעו ככה... אני צריכה עצה לחולצה... ככה הבגדים שלי למסיבה באחד מימי השבוע הבא :) חצאית מיני שחורה,גרביון שחור,גרב לבנה מעל הברך וחותלות לבן/שחור וכמובן מגפיים שחורות... אני צריכה עצה לחולצה אבל לא משהו מפוצץ

LipStiK

New member
קודם כל- אני אוהבת שחור לבן..

אבל אישית אני לא אוהבת גרביונים ציבעוניים. לא שחורים בכל מקרה. אבל לדעתי כדי להמשיך את הקו של השחור לבן תלבשי חולצה לבנה... קראיתי חברה שלבשה לאיזו מסיבה לא מזמן חולצה לבנה שהשרוולים שלה רחבים כאלה... ויש להם מן שני שסעים כאלה... אני מקווה שאת מבינה. ובקצה השרוול זה כמו אבזם. והיא גם לא מפוצצת וגם מהממת אז תנסי למצוא חולצה בסגנון.

אדוושי

New member
אממ לדעתי לא...

זה יהיה יותר מייד שחור-לבן אם תלבשי חולצה שחורה / לבנה את יכולה אדומה... חלקה או משו חלק בצבע אחר כי אם הגרביים מקושקשות החולצה לא חייבת להיות גם היא מקושקשת.... אבל לא לבן או שחור זה יותר מידי

shuis4ever

New member
סטרפלס+שרוולים בלבן../images/Emo26.gif

שולט! ואל תשימי *** על המזג אויר
העיקר להיראות
.

vashla

New member
חולצה אדומה!!!!!

כן!!!!!!!!!! את לא רוצה להראות כאילו יצאת ממשחק שח-מט ענק,נכון? אז צריך טיפה לשבור אותו... וכן, אני דווקא חושבת שתתיחסי למזג האויר, מה את רוצה להיות בשאר החופשה עם אף אדום ונזלת מכל הכיוונים?! לא לא לא... אפשר לדפוק הופעה גם אם מתייחסים למזג אוויר, אבל קודם כל תעשי מה שאת רוצה...חיחייח

אממ..

את ממש רדודה.. עדיף שהיא תהיה חולה אשתראה סוף הדרך?! למה אי אפשר גם להראות סוף פצצה.. וגם שלא יעמדו לה הפיטמות מקור?!

כי היא אמרה

שלא חשוב המזג האוויר וחשוב רק להראות טוב זה נורא רדוד באמת

i l0ve u

New member
אה אופס

לר קראתי ת'שורות הלה בהודעה זה היה נראה לי כמו חתימה ...

למעלה