שאלה... זה נכון שהיום היו בחוף הבונים גלים בגובה של 9 מטרים מישהו יודע?
S s hila New member 18/12/03 #1 שאלה... זה נכון שהיום היו בחוף הבונים גלים בגובה של 9 מטרים מישהו יודע?
B b m x New member 18/12/03 #2 הייתי לפני... כמה שנים בחוף הבונים,ואני לא חושב שהחוף יכול להחזיק גלים בגובה 9 מטרים..ואני לא חושב שהיה היום 9 מטר אתה קצת מגזים טוב נו אולי קצת הרבה.
הייתי לפני... כמה שנים בחוף הבונים,ואני לא חושב שהחוף יכול להחזיק גלים בגובה 9 מטרים..ואני לא חושב שהיה היום 9 מטר אתה קצת מגזים טוב נו אולי קצת הרבה.
S s hila New member 18/12/03 #3 את ../images/Emo68.gif מישהו אמר לי שהוא שמע ברדיו שבאזור (אולי לאוו דווקא בחוף הבונים אבל בסביבה) הגלים הגיעו לגובה הזה. גם לי זה לא נראה ממש מציאותי..אז שאלתי.
את ../images/Emo68.gif מישהו אמר לי שהוא שמע ברדיו שבאזור (אולי לאוו דווקא בחוף הבונים אבל בסביבה) הגלים הגיעו לגובה הזה. גם לי זה לא נראה ממש מציאותי..אז שאלתי.
W W u t a n g New member 18/12/03 #4 לא בדיוק בחוף.. רחוק מהחוף (חצי קילומר בערך), החוף לא מסוגל להחזיק כזה גל.
B b m x New member 19/12/03 #9 ../images/Emo68.gif אז למה לא אמרת../images/Emo3.gif בכל זאת סליחה על הטעות בזיהוי.
J JACKASS 4 LIFE New member 18/12/03 #5 אני גר באזור... מושב מגדים... וממש לא היה 9 מטר.. גם לא במעגן מיכאל שיש להם חוף מושלם....
ק קאבר גירל New member 19/12/03 #7 בחדרה ע"פ הודעה של השירות המטארולוגי ששמעתי בשעות הצהריים - נמדדו היום בחוף של חדרה גלים בגובה 9 מטר.
בחדרה ע"פ הודעה של השירות המטארולוגי ששמעתי בשעות הצהריים - נמדדו היום בחוף של חדרה גלים בגובה 9 מטר.