שאלה...

jDaNiELLE

New member
המממ

נכון לעכשיו נאס"א מנסים להחזיר אותה למסלול לכיוון הירח, כי היא כבר צילמה מלא תמונות ממאדים וזה...אבל הם עובדים על זה.. אפחד לא מבטיח כלום. כולנו מקווים שלא יתנגש בה איזה אסטרואיד כי בסך הכל היא סדרה די סבבה.... אם היא תחזור....תלוי ביחס של מהירות האור עם חלקיקי האבק האטמוספירה הגלוקוזילית של תאי הגזע. נראה כבר... ממש ממש בקיצור- לא.

ayaliar

Well-known member
מסכנונת |מרחם|

אולי אם היה לך קצת חוש הומור, היית אומרת תודה לדניאל כבר בהתחלה וזהו אבל את בחרת לענות בחוצפה ולשים אייקונים של פרצוף עצבני כאילו מישהו חייב לך משהו אז אל תתפלאי שאוכלים אותך בלי מלח וזה לא מאוחר מדי להגיד תודה לדניאל שטרחה לענות לך על השאלה שלך למרות שהיא לא מכירה אותך ואפילו לחייך קצת כי היא החליטה להכניס קצת פלפל בתשובה ולא לשלוח אותך ישירות למאמרי הפורום וזהו

jDaNiELLE

New member
דניאל אמרה למסור:

צודקת. לדעתי אני צריכה לקבל איזה שי כזה. מיטת קש בעצם. אני רוצה כזאת המון זמן. אז הנה הכתובת שלי- where gale lives יש לי אבחונים של add אם אתן תוהות מה איתי..

lilit jam

New member
פששששש...

לקח לך הרבה זמן לחשוב על זה, אה...? קודם כל, זה היה פרצוף עצבני עם חיוך (
) ולא פרצוף עצבני (
)... אז גם אני צחקתי... אם היית מסתכלת ובודקת לפני שאת מגיבה, היית רואה שהגבתי לדניאל ב-
(פירוש: כל הכבוד!). "אוכלים אותך בלי מלח"...? בבקשה ממך, אל תצחיקני...

ayaliar

Well-known member
די נו בחיית רבאק... עופי כבר

את מתחילה קצת להעלות לי את הסעיף קיבלת את התשובה שלך, עכשיו תלכי. פשוט תעזבי אותנו בשקט. אני לא בגיל שלך ואני לא מתכוונת להמשיך להתווכח איתך כי את מתנהגת כמו ילדה בת 8 וכשאני ארצה ילדה בת 8 אני אעשה אחת שלום ביי ביי להתראות

lilit jam

New member
../images/Emo24.gifבשמחה...!

כשתפסיקי להידבק ולהגיב על כל דבר (ואני ילדה בת 8...?), אני אלך... תאמיני לי שאני רוצה את זה יותר ממך... אז תעשי טובה...

ayaliar

Well-known member
את יודעת למה אני לא שותקת?

כי שמתי לב שיש לך בעיה עם זה שאת לא זו שאומרת את המילה האחרונה וזה משעשע אותי לראות איך את לא מוותרת כי את ילדה בת 8 כן אז ביי ביי נראה אם תתעלי מעל עצמך ותתעלמי או אולי תבקשי סליחה או משהו אנושי או בוגר בסגנון

lilit jam

New member
זה לא ייאמן...

כנ"ל גם לגבייך. אם תסתכלי טוב טוב, תראי שאני ניסיתי לוותר מזמן... וזהו. אני מקווה שסגרנו את העניין השטותי הזה. שלום לא להתראות...

למעלה