שאלה

dror8

New member
שאלה

לאחר שעברתי לדיגיטלית האם אתם מכירים חנויות שיחליפו את הניקון הישנה שלי בציוד למצלמה דיגיטלית כמו זכרון וכדומה? מדובר בניקון F501 עם עדשה מקורית 35-70 מצד אחד יכול להיות שזו טעות לא להשאיר את המצלמה אבל מצד שני רוב הסיכויים שאני לא יצלם יותר בפילם אם ניתן לקבל כתובות של חנויות מהסוג הזה אני ישמח

maxos

New member
דווקא הייתי שומר על הציוד

ה501 יותר שווה מנטאלית מאשר שהיא שווה כספית. אם אני לא טועה זאת המצלמה הראשונה של ניקון שיצאה עם מיקוד אוטומטי. במקומך הייתי שומר עליה קרוב קרוב (על המדף). פשוט קלאסית.

ted

New member
מסכים עם מקס. הרבה לא תקבל בשבילה

בין כך, שתהיה לך גיבוי ומזכרת מהימים הטובים של הפילם.

sagykadar1

New member
אחרי שנגעת בדיגיטלית...

אתה לא מסוגל נפשית אפילו לחזור לפילם...

לא מסכים

לא מכיר את הפרטים של דרור אבל עם לא עברת ל D100 או חצית את הקוים ועברת ל D300 ל SLR יש את הקסם שלה, אפילו שהיא פילם. תלוי לאיזו דיגיטלית עברת.. אם היא קומפקטית "פשוטה" לרפלקס יש עוד שימוש...

LazyGecko

New member
לי יש PENTAX K2 בת 30

עם עדשת מקרו מקורית ואני עדיין מאוד נהנה להשתמש בה. חדה כמו סכין גילוח.

כנראה זה אינדיבידואלי

גם אני לא הייתי מסוגל לחזור לרפלקסית אחרי שהתחלתי לצלם בדיגיטלית, אפילו שלא היתה רפלקסית. סוויצ' בראש, ולא יכולתי לסובב אותו חזרה... לא מזמן היו לי שבועיים בלי מצלמה עד שהגיעה ה 10D (אחרי שמכרתי את ה 717) והצילום היה ממש חסר לי. חצי מבט לכיוון הרפלקסית של מינולטה הוציא לי את החשק... וחיכיתי ב"סבלנות" להגעת הדיגיטלית.

nightjar

New member
501!?

דווקא מזכרת גרועה למדי לעידן הפילם... האוטופוקוס שלה לא קיים בפועל, ובתור מצלמת פוקוס ידני היא ממש לא עמידה.

amirmk

New member
פריים אחד בשתיים וחצי שניות.

היא שירתה אותי כצלם ספורט בדיוק חמש דקות עד שנפטרתי ממנה וחזרתי ל-F3T הזריזה שלי.

למעלה