שאלה...

vaska57

New member
שאלה...

שלום, לפני כשבועיים הייתה לי שפעת וההייתי בבית שבוע, בשבוע שעבר הרגשתי טוב אך, אתמול החלו אצלי כאבי ראש קשים שמופיעים רק אם אני מסתובב,משתעל, או קם לאחר ישיבה או שכיבה, וכאבי הראש מאוד קשים ואני מרגיש כאילו הראש נתפס לי.... מה זה יכול להיות, ואיך אפשר לטפל בזה... תעזרו לי בבקשה.....

מוטימוט

New member
האם זה כאב ראש אוקסיפיטלי (בעורף)?

אם כן, והוא מלווה בכאבים כלליים בגוף , יתכן שזהו חלק מתסמיני השפעת. אם לא, יתכן והם נובעים ממקור אחר אותו יש לבדוק. אם מקור כאבי הראש הינו מהשפעת, דיקור סיני, צמחים, כוסות רוח, עיסוי מקומי ומוקסה יעילים. גש לקופ"ח ובחר מטפל בהצלחה מוטי

SideKick

New member
כאבי ראש בעקבות שפעת...

הם גם הדרך של הגוף להגיד לך שעדיין מוקדם מדי לחזור לפעילות בפול טיים ג'וב, שהוא עדיין צריך מנוחה, השגחה, פינוק וטיפול, שקפצת מן המיטה מהר מדי. קח עוד יומיים-שלושה באיזי, תן לגוף שלך את מה שהוא צריך, ובעיקר - שים אליו לב. אם אין שיפור, גש לבדוק. בינתיים, שב על כסא והורד את הראש למטה (כאילו שאתה מתכופף לקשור נעליים). האם כאבי הראש מחמירים מאוד? אם כן - יכול להיות שזה סינוסיטיס וכדאי לך לגשת לטיפול מיד (רוב התחומים של הרפואה המשלימה יכולי מאוד להועיל).

vaska57

New member
כן, אחרי שאני מרימים את הראש

אחרי שהורדתי את הראש, כאבי הראש חמורים. יש נזלת מתמדת- כל החורף,ודיברו איתי על סינוסיטיס... האם בגלל הסינוסיטיס צריך לעבור ניתוח או שיש דרך לא כואבת(בלי ניתוח) לטפל בבעיה? מכיוון שנמאס לי להפסיד בית ספר...

SideKick

New member
יש דרך בלי ניתוח...

ליתר דיוק - יש דרכים רבות: טיפול בנשימות, דמיון מודרך, הומיאופתיה, קינסיולוגיה, דיקור, צמחי מרפא... אלה דרכים לא כואבות פיסית, אם כי ייתכן שבמהלך הטיפול יעלו ויצוצו כאבים מסוג אחר. מכל מקום - גש לטיפול מהר, כדי שהדלקת לא תחריף. בהצלחה.

אסתי123

New member
האם אתה

יכול להיזכר באירוע בעייתי כלשהו שהיה לפני שהתחילו הכאבים?

למעלה