שאלה

מיכל328

New member
שאלה

היי לכולם כבר הרבה זמן שאני חשה בנוכחות של יישות כלשהי בחדר שלי.. אני מאמינה ברוחות ואין לי בעיה עקרונית איתן - אני ויקאנית לכן אני מאד מכבדת את העולמות שמעבר לעולמינו.. אבל בזמן האחרון בלילות שאני מנסה לישון וכ"ו אני חשה נוכחות חזקה של היישות הזו ואפילו לפעמים אני מרגישה כאילו מישהו משחק עם השיער שלי (אין אף אחד אחר בחדר שלי).. וזה מתחיל להעיק.. אני ממש לא בראש להתחיל לתקשר איתה - אני לא מנוסה בתחום הזה ואין לי בעיה שהישות הזו "תתנחל" אצלי בחדר כל עוד זה לא מפריע לי... אבל זה כן מתחיל להפריע ואפילו קצת להפחיד. יש למישהו אולי עצה כלשהי? אני אציין שאני עובדת עם הרבה אנרגיות וכ"ו בחדר שלי ואני משערת שזה מה שמשך את היישות... תודה! מיכל

alian zone

New member
שלום לך מיכלי...

קודם כל אולי תעבירי תקסמים
שלך למקום אחר
(את יודעת כל מה שלא קשור לחדר שינה נטו!) תסדרי לך פינה חמה לישון בה!
(זה אומר שום חלון פתוח או משהו כגון רוח שתנשב לה ככה בסבבה! קחי את עצמך בידיים עם הרגליים ותאמרי בקול חד רם וברור
"רוח רוח שעל הקיר סתלקי לי מהחדר הס פן תעיר"... אני מאמין שאם תבקשי יפה
היא תעזוב ...אלא אם זאת רוח שהיתה ממש קרציה כשהיתה בחיים! אז תצטרכי עזרה רצינית.
כמו "מגרשי השדים"
וכאלה...

Nizzan Cohen

New member
הוא היה רציני.

הוא אמר שתגיד בקול רם לרוח ללכת. אני הבנתי על כל פנים.

vasina

New member
שלום מיכל.

לצערי לא נראה לי שתצליחי לגרום לה להפסיק להטריד אותך אלא אם תסלקי אותה. לפני שאת שוקלת את זה בבקשה תתחשבי בדברים הבאים: א. את אומרת שאת עובדת הרבה עם אנרגיות, כמובן שיישויות ימשכו לכך - אבל גם ציינת שהרוח מפריעה לך רק בזמן האחרון - אולי עשית דבר מה שמפריע לה? או משהו שממש ממש גרם לה להרגיש הרבה יותר קרובה אלייך? (אמרת שהרגשת מישהו משחק בשיער שלך) ב. את אומרת שאת לא רוצה להתחיל לתקשר איתה.... אני מניחה שהיא חשה בזה. אם היא עדיין צמודה אלייך למרות שהיא יודעת את זה אולי היא מרגישה שהיא חייבת להביא לידיעתך דבר מה. ג. כפי שכבר ייעצו לך, אם את מרגישה שאת צריכה להבדיל בין חייך הפרטיים לבין "חייך המאגיים" (לא מצאתי שם יותר טוב מזה) אז עלייך למצוא מקום אחר שאינו חדרך, רצוי מחוץ לבית. כמובן שאם את מקבלת בברכה כל ישות כלשהי אל תוך חייך ואת רוצה להתעסק בכך עשרים וארבע שעות אז יותר מומלץ שתמשיכי בעבודתך בחדר. אם חשבתי על כל אלה ואת עדיין רוצה לסלק את הישות מבלי לעזור לה אז צווי על התת מודע שלך למצוא את הדרך, עדיף שתעשי את זה לפני השינה. הוא כבר יגלה לך את הדרך ואני בטוחה שעוד מספר עצות לגביי אותה יישות. בהצלחה, וסינה.

I am a freak

New member
ויקאנית-

ויקאנית זו אחת שמאמינה בדת הנקראת בשם "ויקה". כמו שמיש שמאמין ביהדות הוא יהודי ומי שמאמין בנצרות הוא נוצרי... מי שמאמין בויקה הוא ויקאני. רוצה רקע
[אני בטוח שאותה אחת שכתבה את ההודעה הראשית תוכל להסביר לך קצת יותר... אבל..] בעיקרון, הויקה מאמינה באל ובאלה ששולטים בכל, בטבע. החוק הבסיסי של הויקה הוא לחיות את החיים שלך בלי לפגוע באנשים שבסביבה. משהו כזה. מצטער שאני לא יכול לפרט יותר, הפריק.

I am a freak

New member
סיכמת בערך הכול... כל הכבוד.

רק, תרשי לי להוסיף (
) אמממממ.... אם את לא יכולה לתקשר איתה לבד- תשקלי עזרה של איש שאת סומכת עליו ומבין בעיניין.
הפריק.

WiNo FoReVeR

New member
אמלא חחח

גם לי זה קורה!!! סתם ניכנסתי לפה לפורום ופתאום אני קוראת את ההודעה הזאת וגם לי זה קורה! רק שאני מרגישה מישהו יושב על המיטה לידי. או שבלילה אני מרגישה רוח חמה נושפת על הלחי שלי. אין לי בעיה שתהיה לי רוח בחדר , רק אם היא לא מפריעה לי. אין לי בעיות עם רוחות. שאלה: נגיד שיש לי ישות או רוח בחדר היא 24 שעות בחדר שלי או שהיא יכולה לטייל לה ברחבי הבית, היא יכולה לשמוע ולראות את המתרחשים בבית? אני ילדה עם הומור די שחור ודי קשה להפחיד אותי ככה שאני מתיחסת לכל הענין הזה בקלילות חוץ מזה שזה מעצבן אותי שמישו מושך לי את השמיכה בלילה כלפי הצד הנגדי של המיטה ואני אומרת, כן כן אומרת "נודי אני רוצה לישון, תעזבו אותי יחש לי מבחן מחר!" מקווה שתענו לי עדן

למעלה