שאלה

שאלה

שבוע טוב לכולם. במשך החיים שלנו אנחנו שואלים את עצמנו,מה התפקיד שלנו בחיים, הרי לא סתם נולדנו בני אדם. השאלה היא מה התפקיד שלכם בחיים? ומה אתם עושים כדי לממש אותו? לכל אחד ואחד יש תפקיד מסויים. לדוגמה לאחר 26 שנות חיי גיליתי מה תפקידי. ולהפתעתי גם כשלא ידעתי מהו עשיתי אותו יום יום ההבדל הוא שאז לא ידעתי והיום במשך השנתיים האחרונות אני יודע תפקידי הוא: צדק, לעשות צדק בכל מקום שאני נמצא. גם הכוכב שלי הוא צדק. תחשבו טוב לפני שאתם עונים חיים מאושרים והרבה אמונה בין השחור ללבן

Eliad_11

New member
צדק צדק תרדוף... |đø|

"לעשות צדק בכל מקום שאני נמצא", אם תוכל להרחיב...

האם זה באמת יעודך האמיתי? ../images/Emo18.gif

בין שחור ללבן שלום!!! קראתי את שכתבת. עלתה בפניי תמיהה רצינית. האם זה כל יעודך תפקידך לעשות צדק בכל מקום? אולי יש לך עוד כמה תפקידים...? סוד יעודנו וסוד תפקידנו רמוז בפרשת השבוע בה נולדנו... על מנת להתחיל לחקור בענין עלינו להיות לפחות בני 16 שנים ושלושה חודשים. או אז אפשר להתחיל לחקור. ככל שנתפתח בגיל תתפתח נשמתנו, בעזרת הכוונה נכונה נדע להתחבר לנפשנו נפשותנו ונשמתנו. תובנה רצינית מעשית נוכל לבצע רק בגיל 40 שנה שהיא גיל הבינה, כשנגיע לגיל 50 שנה תכנס החכמה בראשנו. עד אז לדעתי האישית בלבד אנחנו נשחק בנדמה לי. אין ספק שאפשר לבצע אי אילו תיקונים בדרך בין גיל 16 שנים לגיל 40 שנה. אפשר לתקן תיקוני זוגיות תיקונים עם הורינו תיקונים עם חברנו... יש לפחות שלושה תיקונים אישיים. אחר כך ישנו התיקון הקבוצתי... כך שמפה ועד לומר אני תיקנתי ויעודי הוא צדק זאת אשלייה. לדעתי האישית בלבד "צדק צדק תרדוף ולעולם לא תמצאנו"... ושוב לדעתי האישית בלבד היה פה משפט של "אגו". דברים כאלה לא אומרים ברייש גליי, זה מצביע על כך שלא בצעת את תיקונך ופשוט אתה מחפש אינטריגות. מצטערת עם הייתי תוקפנית מידי.. אני מרגישה צורך לתקן לך את טעות בתפיסתך. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

תגובה

לפורום קוראים מודעות פנימית. במקום לשפוט אנשים שאתם לא מכירים אותם ואת מהלך חייהם, תתחילו להסתכל פנימה עמוק אצלכם לפני שאתם שופטים אחרים. זאת הבעיה שלנו,תמיד קל לשפוט אחרים ולא את עצמנו,ובמיוחד אנשים שלא מכירים.(דרך אגב לא נפגעתי, זה רק הוכיח לי את הטענה הקודמת שלי). אז עכשיו מיכל, תגידי לי את איפה האגו מסתובב? מקווה שלמדתם משהו.(כי אני למדתי עוד משהו עליכם) חיים מאושרים והרבה אמונה בין השחור ללבן נ.ב מיכל בקשר לגילאים, הכל תאורטי. יום אחד כשתיהי מוכנה, גם את תקבלי את הארה שלך. טיפ קטן ממני יום אחד שיהיה לך זמן,תשבי ותלכי אחורה בזמן לגיל צעיר יותר,ותזכרי מה תפקידך היה אצל חברייך ללימודים,בשכונה שגרת, במשפחה שלך,בצבא,וכו..... הרי לא סתם היית עם האנשים האלה ובסביבה. תחשבי טוב, ובמיוחד אחרי התגובה הראשונית כשתסיימי לקרוא את מה שכתבתי.

יופיאל

New member
מראות מראות ושוב מראות

בין שחור ללבן , נראה לי שנפגעת מהתגובה של מיכל , במקום לנסות להבין מה הכוונה שלה. ובנוסף , הפכת את זה לתקיפה , ואתה עוד שואל איפה האגו מסתובב?
אז אולי "תתחילו להסתכל פנימה עמוק אצלכם לפני שאתם שופטים אחרים. זאת הבעיה שלנו,תמיד קל לשפוט אחרים ולא את עצמנו,ובמיוחד אנשים שלא מכירים" במילים שלך... האם עשית את זה כלפי עצמך , או שרק אמרת את זה לאחרים? יש לך עכשיו הזדמנות להסתכל פנימה ולראות האם ניסית להפנים ולבדוק עם עצמך את מה שמיכל אמרה , או שרק זרקת את זה בחזרה אליה בתקיפה... לכל אדם יש תיקון , וכל אחד צריך להתגבר על משהו שמפריע לו , ולדעתי לרדוף צדק זה להלחם בתחנות רוח. משפט המפתח שלי בתור ילד היה " זה לא פייר!" , אז זה לא עזר לי , כי צריך ללמוד להיות חכם ולא צודק. לאדם יש הרבה תיקונים והרבה תפקידים , אין רק תפקיד אחד. לתיקונים יש שלבים , והשלבים הם לפי הגיל שלנו , ולפי הבשלות שלנו. שים לב - שלב-בשל... לדעתי מיכל קצת הגזימה באומרה שלפני גיל 40 משחקים בנדמה לי , כי כל התיקונים חשובים , ואחרי גיל 40 זה התיקון הקבוצתי , בתנאי כמובן שגמרת את התיקון האישי והכללי. ואם לא סיימת אותם , הגיל לא משש משנה , וגם אפשר לגמור אותם לפני גיל 40 , אבל זה תלוי כבר באדם עצמו. בקשר לתפקידי האישי , במשך ילדותי התחמקתי ממנו , ונסגרתי , אך לפני שנתיים הבנתי שיעודי הוא לרפא , ולהוביל את האנושות אל האור. כמובן שיש עוד דברים , אך זה העיקר. זה תמיד היה לעזור לכולם , לתמוך , להקשיב. להיות המטפל... באור ואהבה , יופיאל המלאך

על ביקורת ושיפוט...

שלום לך בין אפור ללבן!!! העלת נושא לדיון. פתחת את הדלת. לא חריץ פתחת את הדלת לרווחה... אז מה ציפית שאנשים לא יגיבו??? אני בכל אופן הבעתי את דעתי האישית בלבד. אם תקרא טוב בין השורות שלי אני לא ייצגתי אף אחד אלא רק את עצמי. הפניה שלך בתגובתך אליי היתה ברבים. "(אני למדתי עוד משהו עליכם )". אתה אומר שלא נפגעת. אני טוענת לדעתי האישית בלבד שכן נפגעת. חבל... אני ניסיתי להעביר לך מסר מנקודת המבט האישית שלי. לאור הניסיון והפגיעות שחויתי בעצמי כשניסיתי לגעת בעולם שאנחנו מדברים עליו ללא מוכנות וללא הכוונה. אני שתפתי אותך ואתה לקחת את זה כפגיעה אישית. בכל אופן מי שחושב לא כמוך זה לא אומר שהוא נגדך. פשוט יש עוד כמה וכמה נקודות מבט על העולם. לגבי ברכת הארה שברכת אותי. אני מודה לך ואני מחכה ליום הזה. דע לך שאני עובדת מאד קשה לקראת היום הזה. אני מודעת לעובדה שלא יכולתי לעשות את הדרך לבד. כי בדרך ישנן המון שקיעות והמון נפילות ומי שחושב שהוא יכול לעשות זאת ללא תמיכה של מורה מדריך או אדם שהיה בסרט הזה קצת לפניו ויכול להושיט יד לכוון הבור שאותו אדם נפל איליו על מנת להוציא אותו ממנו טועה בתפיסה. אני פניתי לאחור אני הסתכלתי על גילאים צעירים יותר והגעתי אפילו עד יום הלידה שלי. אני יודעת מהוא חלק מתפקידי. אני מסכימה איתך שהאנשים שפגשתי לא פגשתי סתם כך. אין צרופי מיקרים ישנה הכוונה משמים. אני ואתה מדברים בדיוק אותם מילים. לדעתי האישית בלבד אתה בוחר לקחת את דבריי ולהפכם לפגיעה אישית, לביקורת ושיפוט קולקטיבי של כל משתתפי הפורום. חבל. בכל אופן גם אני הייתי בסרט של מרדף אחרי הצדק. אני ילידת חודש אדר ומה שמאפיין אותי זה אכן המרדף אחר הצדק. לומר לך את האמת ככל שאני רדפתי אחריו וניסיתי לפתוח את עיני אחרים ככה חטפתי אותה. לכן אני אומרת שיש משמעות לגיל האדם. עם הזמן רוכשים מיומנות לומדים מטעויות ולא סתם אמרו שזקני העם היו חכמי הדור.... אני לא הגזמתי בנושא הגילאים. אני לא המצאתי את המושגים גיל 40 שנה לבינה וגיל 50 שנה לחכמה. זה רשום במקורותנו... הנסתרים.( קבלה ). גש למורה שלך או למדריך הרוחני שלך ואם הוא מבין "בעץ החיים" הוא יוכל להסביר לך למה התכוונתי. שוב לא הייתה לי שום כוונה לשפוט אותך, לבקר אותך או להעליב אותך. דע לך שתמיד תמיד ימצא אדם שיחשוב ויאמר בדיוק את ההפך ממה שאתה אומר כי: לפי האמונה שלי:"מלכות מצויה בכתר וכתר מצוי במלכות". גם אם המציאות נראת לך הפוכה היא בדיוק אותו דבר. הרבה אור ואהבה לך. יום טוב. מיכל

מיכל

דבר ראשון לא נפגעתי.כאסתי יותר נכון,זה לא היה בסדר מצידי זאת היתה תגובתי הראשונית(אני עובד על זה) אני נולדתי במזל קשת בכוכב צדק. אני לא אומר שאני צריך להיות שופט בבג"צ. צדק שעשיתי אני לא ידעתי שעשיתי אותו עד שאמרו לי,זה קרה כמה וכמה פעמים. דבר שני תיקונים יש הרבה תפקיד יש רק אחד,אפשר לעשות כמה תפקידים אבל למה לחלק את האנרגיות לשני דברים אם את יכולה לתת 100% לדבר אחד ולעשות את זה בשלמות. לכל אחד יש תפקיד אחד, דבר שלישי בקשר לגילאים את צודקת,ככה הקבלה אומרת,אבל למה דווקה בגיל 40? אומרים שצריך קודם כל להבין את התורה שבכתב. זה שהיום קמו כמה אנשים והתחילו לפרש את הקבלה זה נכון אבל בתמצית. איפה הסודות שטמונים בה? ויש הרבה.לדוגמה סיפור הגולם. סליחה על הדבר השני זה עבור יופיאל שמכנה עצמו מלאך חיים מאושרים והרבה אמונה בין השחור ללבן

אלדר

New member
כותבים כעסתי ולא כאסתי....

אבל לא חשבו זה רק לקוטרת גם לי יש שגיעות כתיב... אתה רודף אחרי הצדק בגלל הקשת שבך...! רוב בני סימן קשת רודפים אחרי הצדק עד שהם לומדים לרסן אותם! ויש בך עוד מתכונות הקשת שרואים ממש! כמו שאתה עונה בלי לחשוב ומהר (לפחות זו תכונה בסדר) אתה אומר דברים ורק אחריהם אתה מתנצל... ואני עכשיו באמת יוצא נגד! אני לא מוכן לקבל את זה שיש רק ´תפקיד´ אחד כי זה לא נכון! אתה עושה הרבה מאוד תפקידים וכבר עשית גמרת חלק ואתה עושה עוד... אתה נולד לעשות הרבה תפקידים בחלק אתה נכשל בחלק מצליח! אבל מה שיש אחד הוא ה´שיעור´ שאתה לומד בחיים! השיעור שלך שונה מהתפקיד! זה כמו להיות מנהיג זה תפקיד אבל אתה יכול להיות מנהיג עם וזהו ויש כאלה שמנהיגים ומאחדים את שאר העמים כמו שלום וזה כבר שני תפקידים ועשו את זה בעולם! זה כמו האאמריקיים איחדו את האינדיאנים פחות או יותר נכון.... הם גם בסוף יעשו שלום עולמי רופף אבל שלום וזה תפקיד של עם אחד ויותר מתפקיד! וכפי שאתה יודע ליהודים יש הרבה מאוד תפקידים לעשות! מה שונה עם מאדם? בכלום! זו מילה שמתארת משהו וגם זו... עכשיו מה שיש להגיד זה שאתה יכול להגיע לעולם הזה כדי ללמוד שיעור כלשהו... וזה הדבר היחיד שאתה לומד! פעם אחת להיות רב ופעם שניה להיות רוצח הנשמה שלך בוחרת את השיעור שהיא רוצה ללמוד והיא גם בוחרת את הגוף שהכי מתאים לה.... לפעמיים הגוף לא עומד הדרישות ובגלל זה יש התאבדויות רציחות התמכרויות לסמים אלכוהול וכו..... לך יש הרבה תפקידים כפי שאתה אומר ז תפקיד זה משהו שעושים! שיעור זה ללמוד משהו ולעבור אותו... להיות בו... שני דברים שונים בעצם! ואפשר לעשות שני תפקידים במאה אחוז!!! ביחד!! וזה קל! אפשר לעשות הרבה דברים במאה אחוז ביחד!!! רק תלוי ביכולת של האדם עצמו... ואם לכל אחד היה תפקיד אחד אז היה יכול לחיות האדם יום אחד הוא 50 שנה מה אחרי שגמרת את התפקיד? אין לך יותר מה לעשות כפי שאתה טוען!! אבל זה לא נכון כי היו הרבה מאוד בני אדם כרגע! היו פי שלוש בני אדם בערך אם לא יותר כדי לעשות! ואז היו לכמה בני אדם ונשמות אותו תפקיד! אבל לנשמה לכל אחת יש שיעור שונה וגם אם יש אותו שיעור ללמוד בגלגול הזה אז האדם כמו תמיד עושה את זה בדרך שלו! הנשמה בוחרת האדם מבצע בדרכו! בגלל זה יש בני אדם שונים בעצם כולם שונים! בגלל זה בשביל לעשות שלום יש כאלה שעושים את זה במלחמת כבישה וכאלה בשלום וכאלה בכפיה.... וכו... דרך שונה של אותו שיעור! אור ואהבה בין השחור ללבן... שלך tksr נ.ב. תחשוב זה חומר למחשבה מצויין לא??? אוהב אותך ואת דרך המחשבה שלך...

יום טוב לך ידידי ../images/Emo24.gif

היי בן שחור ללבן!!! שלום לך ידידי ופעמיים כי טוב. לגבי מה שרשמת לי אני מסכימה איתך שתיקונים יש רבים בחיים. אני חוזרת ומספרת לך שעד היום גיליתי רק חלק מתפקידי עלי אדמות. לא אמרתי שיש לי כמה תפקידים. יכול להיות שהתפקיד שלי מורכב מכמה וכמה פעולות דומות אך בסופו של דבר הוא תפקיד אחד, מתוך מכלול תפקידים של הקבוצה שאליה אני שיכת. אני חושבת בניגוד לדעתך שמעצם הידיעה האישית שלי על חלק מתפקידי אני מחויבת לפזר את האנרגיה שלי בכמה מישורים. כי זאת אני. לגבי ההבנה של התורה שבכתב. מכוון שאני אישה אני לא מצליחה לראות את עצמי יושבת בתוך "ישיבה" ומבלה את יומי בלימודי תורה. מה שבהחלט היתי שמחה לעשות. לי יש שלושה ילדים שמחובתי לדאוג להם בתור אמא. חוץ מזה שיכול להיות שבאחד מגלגוליי הקודמים היתי איזה "תלמיד" ישיבה חכם. אחרת אין לי הסבר לידע העצום שיש לי והוא לא בא מלמידה עמוקה של התורה שבכתב. זה איזה שהוא ידע קדום שטמון בי ויוצא כשהוא צריך לצאת. בכל אופן אני לא כל כך מסכימה להגדרה שלך "שהיום קמו אנשים והתחילו לפרש את הקבלה"... אני חושבת שראשית הפרוש של אותם אנשים אלו פרושים של התורה שהיא בעיניי הגוף. ההתעסקות בקבלה היא התעסקות בנישמתה של התורה. לדעתי האישית בלבד. אני חושבת שלכל אחד יש את הזכות לפרש את התורה לפי חבורו האישי אל נשמתוץ זה נקרה התחברות אל הנשמה האישי. כמו כן עד כמה שידוע לי יש לפחות שבעים פרושים לתורה. בעיניי אלו הן לפחות שבעים נקודות מבט שונות. לכן קשה לי כשאדם בא ואומר לי שהפרוש שנתתי הוא לא נכון. כי הפרוש הוא הפרוש שלי.לגבי הסודות הגלומים בקבלה הם רבים. לענינו כל ה"פרד"ס" גלום בה. אני מתענינת רק בקבלה הסימבולית שהיא בשבילי "מפת-התמצאות". בחיים שלי בפרט ובסביבתי בכלל. המטרה שלי באופן אישי היא להוריד את התובנות שיש בי מעולם הרוח אל עולם העשייה וזה מאד מאד קשה. יחד עם זאת ניתן להשגה. לגבי הבחירה של יופיאל שמכה את עצמו מלאך. יכול להיות שזה נוגד את השקפת עולמך ואת אמונתך כי מלאכים לא יכולים להיות אנשים בשר ודם. תקן אותי אם אני טועה. יחד עם זאת אני חושבת שיש משהוא ששמו עולם הפנטזיה, עולם היצירה והאומנות. לנו אין שום זכות שבעולם לבטל את עולמו של האחר. יופיאל המלאך עד כמה שידוע לי שיך אל עולם היופי והיצירה. אם יופיאל מרגיש מחובר אל אותו מלאך או אולי יש בו איזה שהוא ניצוץ מהיכולות של אותו מלאך זכותו לומר מה שהוא רוצה. לעניננו שוב נקודות מבט שונות על אותו דבר. אני מאד מאמינה במה שאני ומה שאני עושה. אני מאד מאמינה באמונה הפנימית שלי בנשמתי ובאינטואיציה שלי. אני מקבלת את ברכתך בהתחזקות האמונה שלי. אני מאמינה באופן אישי בלבד ללא מתווכים. אני מקושרת ב"פקס" ישירות לבורא עולם. הוא שומע אותי וכך אני פועלת. מקווה להמשיך להפיץ תובנות והרבה אור לכולם. מיכל

אלדר

New member
אפור אני יתן לך כמה תשובות טוב???

אז למה להאשים את כולם? אני לא עניתי לך ככה? עניתי לך בלי לשפוט אותך אז למה אתה אומר שאתה יודע אלינו יותר? לא עשיתי את זה! וזה שאתה לא נפגע זה טוב אבל גם לכעוס לא טוב... ואני מסתכל פנימה... מה אתה רוצה שאני ימצא שם? אותך? אני מכיר אותי טוב.... אז למה אני צריך את זה? אם אני זוכר אתה רצית תשובות או דעות?? לא אמרת שזה לא נתון לדיון! אז למה שלא יגיבו לך איך שחושבים? זה נראה די דבילי לענות רק איך שמישהו אחד רוצה אתה לא חושב? אחרת למה יש פורום? תעשה אתר שאסור להגיד בו משהו אחר או לאמין אחרת ממך וזה מספיק טוב.... אבל בפורום מותר להגיד הכל אז אמרנו... ואתה יוצא נגדנו בגלל מספר דעות?? והאגו לא מסתובב בשום מקום!! הוא בראש שלי! אני לא משוגע אבל אני לא נותן לו להסתובב חופשי! איפה שהוא צריך להיות אני יהיה! ואני לא צריך לשפוט אותי!?!? למה אני צריך? מי שלא יודע מה לעשות שופט! מי שבבעיה שופט! מי שחושב לפני כל דבר מה יכל לקרות ומה יכולות להיות התוצאות לא צריך לשפוט! הוא פשוט עושה... או אומר! אני צריך לשפוט מה אני יכתוב לך? בין מה למה? בין קשקוש ללא קשקוש? נראה דבילי לא? אני כותב ואני כבר יודע שאני יצא מהעניין עצמו למקומות שונים! ואני מכיר אותך! בדרך ארוכה או אולי מגלגול קודם??? אבל אני מכיר! אתה בעצם חלק מימני! אתה אור וגם אני אור בסופו של דבר! אני יענה לך העוד הודעה על קטע שונה שלך.... אור ואהבה בין השחור ללבן... שלך tksr

אלדר

New member
אני רואה שכולם...

כתבו לך תשובות נגד... כאילו תשובות שבאוו להגיד לך שאתה לא רואה נכון או משהו כזה.... אני רק רוצה להגיד לך משהו.... הצדק הוא אשליה אישית!! לך יכול להראות שאתה צודק בשפיטה שלך! אבל למישהו אחר מה שאתה שפטת לא נראה נכון! לכל אחר יש ראיה שונה! אני יכול לראות משהו שונה ממה שאתה תראה אם תסתכל לאותו מקום שאני הסתכלתי באותו זמן!!! היה משפט שבו היו 20 עדים למקרה אחד! כל אחד מהם היה מצב שונה של אותו מקרה.. (אין 20 צדדים אבל למקרה הזה יש!) טוב אז ככה! במשפט שאלו כל אחד בנפרד ולא נתנו להם להתיעץ מה הם ראו! בסוף העדות של האיש ה 20 ראו שלכל אחד העיד משהו שונה! כל אחד ראה משהו שונה מאותו מצב! וזה היה אותו מצב...! האיך זה יתכן? האם אתה תראה שמישהו נתן מכה מאחורה אני יראה מקדימה שזו איתה מכה? הוא שזה היה סתם משהו שגרם לאותו אחד להתכופף?? האם אנחנו רואים אותו הדבר?? האם תציב 5 בני אדם מתחת למגדל ותפיל ממסוק ארגז עץ כולם יעידו אותו הדבר? האם לא הגיוני שאחד יגיד שזה נפל מגובה 30 מטר השני מגובה 70 מטר? והשלישי בכלל יגיד שהוא הסתכל על הציפורים?? הוא שהרביעי לא ראה כלום מיוחד? או שהחמישי יראה כבלל מסוק מפיל משהו לרצפה ושמישהו ניסה לתפוס את זה? הדימיון של האנשים שונה מאחד לשני! אתה יכול לראות משהו ועד שאתה תפענח אותו את תדמיין משהו שונה לגמרי! האם ראית ג´ומנג´י?? (היה בערוץ 2 ביום שבת ב21:45 בערב) זה מסביר משהו! אם עכשיו היית רואה שלושה קופים על אופנוע מישטרתי לא היית שואל אותך שוב מה ראית? אולי היית אומר לך שלא היה כלום בכלל שם! שלא ראית משהו יוצא דופן?? אולי אף אתה כבר רגיל לשוטר שיושב שם אז אתה תראה שוטר ולא קופים?? יש הרבה מאוד סיטואציות לזה!! אבל מה שאמת לך לא תמיד אמת לאחר... אני יכול לנסח לך את זה אחרת ולשכנע אותך ב 100% שאני צודק לגבי זה.. בפורום רוחני כתבתי את זה בצורה אחרת לגמרי ושזה שיכנע מספיק!! אני יכול לעשות יותר מזה... רק תגיד לי.... אור ואהבה אפור... שלך tksr

OKP

New member
The Game

המשחק מתחיל מחדש. יש מטרה. יש שלבים. יש כללים. יש קושי. אז יש משחק. אפשר לעבור שלבים. או אפשר להישאר באותו שלב ולהגדיל כול הזמן את הקושי. כול אחד והתענוג שלו מה שכן השלבים לעולם לא נגמרים. והמטרה כול הזמן משתנה. THE END. נו טוב גם לאלים מותר להשתעשע.

שאלתי מה התפקיד שלכם בחיים לא....

ציפיתי לתגובה על התפקיד שלי. אז אני מבין שעם "ציפיות מכסים כריות?"

אלדר

New member
למה אתה כזה מעוצבן???

זה שאתה מצאת את התפקיד שלך (קראתי את ההודעה שלי אחרי התגובה שלך למיכל??? זה יעניין אותך מאוד) אני לא מצאתי את שלי עדיין! (אני רק בן 16 וחודש ויומיים) ויש עוד כאלה שלא מצאו את היעוד (מילה טובה לא?) שלהם... אז בין השחור ללבן מה אתה רוצה תשובות על מה?? על משהו שאנחנו לא יודעים? זה שאתה רודף אחר הצדק ברור מאוד כי אתה קשת! אני מכיר מספיק קשתים שונים שרודפים אחר הצדק... אז זה לא יכול להיות התפקיד שלך! בזה שאתה קשת כבר אומר שאתה תעשה את זה בלי קשר ליעוד או תפקיד!!! תלמד קצת אסטרולוגיה בסיסית ותבין... אז מה התפקיד או יעוד שלך האמיתי? לא לרדוף אחר הצדק! מהו?? לרדוף אחר משהו שהוא טעות מעצמה לא יכול להיות תפקיד! אחרת לא היו חושבים שונה רק אותו הדבר! לכל אחד יש אמת משלו! אתה לא יכול להגיד שאני טועה כי זו האמת שלי (ושל עוד אחרים!) אני לא יכול להגד שאתה טועה (כי שלך זו אמת של עוד אחרים) אבל אם זה ככה אז אחרי הכל אני צודק! תחליט לבד מה נכון כאן! האם אני טועה וזה לא יכול להיות! כי זו אמונה שלי והאמת שלי ושל אחרים או שלך שאומרת שאין אמונה כזו וזו לא אמת שלי! ואז יש שאלה של איך אתה מחליט שזו לא האמת שלי ואז זה כבר פילוסופי ואי אפשר לדעת מה נכון.... אז תחליט לבד כי אני לא יחליט לך לבד... (עשיתי את זה כבר לעצמי לי אתה תגיד לזה בדרך הקלה או הקשה תלוי מה אתה רוצה לבחור) אור ואהבה ´אפור´... שלך tksr

בלי לפגוע ...

חכם אחד אמר - "מי שטוען כי יודע הכל , אינו יודע מאומה " .... תחשוב על זה.

אלדר

New member
אף אלד לא יודע הכל....

אני דנתי בזה הרבה זמן אם שניי ידידים מהפורום רוחני... איזה שבוע ולא הגענו לתשובה... (השאלה איתה אם יש מישהו מושלם?) אז הגענו שאין מישהו שיודע הכל! זה לא הגיוני ואף אחד מעולם לא ירצה להיות כזה... אז התשובה שלך לא הגיונית! אתה יכול לרדוף צדק ואם זות לא להיות ´יודע כל´ תחשוב על זה גם אתה.... אור ואהבה אסטרולוגי... שלך tksr

למעלה